Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Pohádka
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Rodinný

Biografie (8)

Engin Akyürek (herec / scenárista)

07.07.2020

Engin se narodil jako starší ze dvou bratrů (mladší bratr se jmenuje Erin). Na univerzitě v Ankaře vystudoval historii (2002). Za dva roky se zúčastnil TV soutěže Turkiye'nin Yildizlari (Turecká hvězda) a stal se jejím vítězem. Díky tomu získal roli Kadira Sadıkoğlu v TV seriálu Yabanci Damat (2004–2007).Jeho první filmovou… (více)

Rohit Raj Goyal (režisér / scenárista)

23.04.2017

Indický režisér, věnující se zejména natáčení seriálů. Nejznámějším z  nich je dlouhodobý projekt DIYA AUR BAATI HUM. Jeho natáčení trvalo od roku 2011 až do roku 2016. Během natáčení se Rohit Raj Goyal sblížil s představitelkou hlavní role Deepikou Singh, se kterou se v roce 2014 oženil. K jeho dalším známým televizním show… (více)

Aljona Bondarčuk (herečka)

19.09.2015

Narodila se v Moskvě jako Aljona Sergejevna Bondarčuk. Jejími rodiči jsou známý režisér a herec Sergej Bondarčuk a herečka Irina Skobtsevová. Také její mladší bratr Fjodor Bondarčuk je herec.Jako herečka je známá např. z historického dramatu Boris Godunov (kde hrála i se svým bratrem), Ja ostajus, u nás jsme ji mohli vidět v… (více)

Jonathan Crombie (herec)

12.01.2014

Jonathan Crombie se narodil bývalému starostovi Torona Davidu Crombie a jeho manželce Shirley Ann jako třetí dítě (má dvě starší sestry). Jonathan nikdy neměl v úmyslu stát se hercem, ale na střední škole si ho v představení Čaroděj ze země Oz všimla herečka a vedoucí castingu Diane Polley. Ta ho doporučila do horroru A… (více)

Dagmar Edwards (herečka)

14.05.2008

Atraktivní kráska s nepřehlédnutelnými rudými vlasy si zahrála hned pod několika různými jmény - Ferenčíková, Krajčírová, Lakcevic, Lakčevičová, Edwards.Narodila se jako Dagmar Ferenčíková 16. 11. 1966 v Bruntále, od dětství ale vyrůstala na Slovensku. Původně se vyučila zdravotní sestrou a pět let pracovala v bratislavských… (více)

Jonathan Firth (herec)

14.05.2008

Jonathan se narodil jako nejmladší ze tří dětí univerzitní učitelky a profesora historie, kteří doufali, že jejich potomci je budou následovat v akademické kariéře. Zklamáním tedy pro ně bylo, když si všichni tři sourozenci zvolili uměleckou profesi. Zatímco prostřední dcera Kate se věnuje hudbě, nejstarší syn Colin i nejmladší… (více)

Magdalena Bičíková (herečka)

14.05.2008

Magdalena hrála od svých šesti let v dětských pořadech (např. moderovala s čertíkem Bertíkem a Štěpánkou Haničincovou populární ROZMARÝNEK) a taky pohádkách. Zejména Vlasta Janečková ji obsadila do řady princezen nebo hodných děvčat, do kterých se princ zamiluje a dalších pohádkových postav (TO SE TI POVEDLO, JULIE; PŘEDEME,… (více)

Michaela Kudláčková (herečka)

02.03.2007

Narodila se v Praze 21.8.1968 a svůj první herecký konkurz vyhrála už v šesti letech. Její první velkou rolí byla Veronika v tv inscenaci VERONIKA, PROSTĚ NIKA, po níž dostala další filmové nabídky. Známe ji jako hlavní hrdinku např. v psychologického dramatu SKLENĚNÝ DŮM kde hraje dívku v dětském domově, v historickém filmu… (více)

Reklama