Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Počátek

Počátek (2010)

Ano, mám slabost pro Zimmera. Ano, mám slabost pro Nolana. Ano, mám slabost pro DiCapria. Ano, spojením dokonalé kombinace těchto prvků pro mě vznikl nejlepší počin, který jsem mohl zhlédnout. Musím poděkovat Nolanovi, za tento dokonalý film, aneb 3D ve 2D. Píseň the time, která nás provází filmem je podle mě nejlepší počin génia Zimmera. Netřeba dále komentovat, třeba vidět...

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Dlouho avizovaný film, na který jsem nemohl ani dospat. Hodně jsem očekával, ale tento film mé očekávání ještě předčil...Skvělý střih, režie, a nepopsatelný Joker... Ještě dlouho po skončení filmu jsem si promítal, co jsem to vlastně viděl. Takovou smršť akce jsem nečekal. Po všech stránkách skvěle zpracovaný film, který je podle mě nejen nejlepší film roku 08.

Temný rytíř povstal

Temný rytíř povstal (2012)

Pan režisér Nolan dokázal vytvořit bez pochyby EPICKOU trilogii o komiksovém hrdinovi. První a druhý díl nastavily laťku VELMI vysoko a tak se čekalo, jak se tím popere závěrečný díl. A myslím, že očekávání dokázalo naplnit. Jen pro úplnost - Zimmer opět grandiózní, herci skvělí a strhující děj. Možná si jen tohle zakončení zasloužilo trošku epičtější bitku na konci Bale vs Batman, ale nehledě na to je strhující zakončení nejpovedenější komiksové předělávky vůbec.

Kult hákového kříže

Kult hákového kříže (1998)

Perfektně zahraný, perfektně ztvárněný, perfektně zrežírovaný film, který vám nedá spát, aniž byste se nad ním nezamysleli....Škoda, že takových není víc..

Hvězdný prach

Hvězdný prach (2007)

Moc krásný film, nejvíce mě nadchnul soundtrack - Ilan Eshkeri se opravdu vytáhl, je to prostě bomba, nemluvě o hercích ( krásné Pfeiffer ), pokud si chci dát oddechovku na páteční či jinný večer, velice často sahám po tomto unikátu.

Jurský park

Jurský park (1993)

Když jsem byl malý, viděl jsem trailery a obrázky z tohoto právě vyšlého filmu. Ale jelikož byl přístupný až od 12 let, tak jsem na něj ještě nemohl :-) Nic méně pořád jsem si ho pamatoval, až přišel konečně den, kdy jsem ho měl šanci shlédnout. Zážitek byl skvělý. Po dalším shlédnutí, jsem si všiml i krásného hudebního zpracování od Johna Williamse....Tento film, se stal pro mě možná tou nejkultovnější záležitostí, a nebude dne, kdy bych se na něj rád nepodíval... Originalita ve všech směrech....

Bourneovo ultimátum

Bourneovo ultimátum (2007)

Jednička byla skvělá, dvojka byla skvělá..ale tohle...to je dokonalost. Nejlepší akční trilogie všech dob...

Poslední samuraj

Poslední samuraj (2003)

Již po prvním shlédnutí velice silné, dojemný příběh podpořený skvělým Cruisem, kterému podle mého role skutečně sedla. Hans Zimmer jako obvykle vytvořil masterpiece v podobě úžasné hudby. Krásné prostředí no prostě velkofilm jak má být...

Avatar

Avatar (2009)

Co na tom, že se jedná o další tuctový "americký" příběh...Vizuální zpracování, detaily prostředí a rozmanitost světa podpořená skvělou vizualizací ve 3D dává tomuto filmu takový nádech, že se jedná o unikát, u kterého je nutno si koupit lístek, posadit se s Nachos do křesla, nasadit brýle, přečkat cca 5 trailerů, a pak jen nevěřícně sedět a kochat se přírodou a světem Pandory. Nová technika, díky které se tento film vytvořil dala světu filmu nový rozměr a právě díky tomu bude tento film navždy vzpomínán.

Podfu(c)k

Podfu(c)k (2000)

Tak takhle jsem se u fimu už nějakou chvíli nepobavil. Jason Statham je vtipnější, než si asi sám myslí, ale ostatní za ním vůbec neostávají, Pitt jako gipsy také nemá chybu, vlastně když se tak zamýšlím, nikdo nemá chybu, nic nemá chybu, ten film nemá chybu... Doporučuji.