Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (205)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tento film nie je pre chlapov. Tie neustále feministické narážky na girl power začnú veľmi rýchlo liezť na nervy. Tak jak by bolo neznesiteľné keby postavy celý čas opakovali, že ženy patria za sporák, tak je rovnako neznesiteľné, keď opakujú, že ženy za sporák nepatria. Od prvých sekúnd až do posledných si s tým nedajú pokoj. Chlapi tu sú buď sexistické hovädá, zženštilí úbožiaci, alebo zákerní parchanti. Keď nás takto vidia ženy, tak svet je v riti. Odhliadnuc od týchto kecov je to tuctová špiónska epizódka s nevýraznými postavami bez poriadnej tímovej chémie. Miestami si to trochu užíva len Patrick Stewart, ktorý sa pravdepodobne smeje nad tým v jakej blbosti sa ocitol. A celkom pôsobivý je terminátor Jonathan Tucker, ktorý dá v akčných scénach anjelom poriadne zabrať. Akčné scény sú tým najväčším svetlým bodom filmu. Bohužiaľ ich tu veľa nie je. Jedna väčšia naháňačka a pár krátkych bitiek. Takže výsledkom je celkom nudný film s pár akčnými scénami. Normálne teda film za 2 hviezdičky, ale za tie otravné kecy jednu strhnem. To sa fakt nedalo počúvať. Elizabeth Banks je hrozná krava. 2/10. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Naomi Scott je sladká jako vždy, ale film si pro mě ukradl Jonathan Tucker, který se tváří jako Robert Patrick zamlada a náramně mu ta role hitmana sedí. Jinak je to vcelku nesympatickej film, kterej nemá ani duši a ani povedenou akci. V zásadě to na mě působilo, jako na zakázku odvedený produkt poplatný době, který však nemá žádné skutečné filmařské kvality, ani dobrý scénář a až na pár povedených vtipů okamžitě vyšumí. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V roku 1976 pôvodná verzia Charlieho anjelov mala v hlavnej úlohe tri nekorektne biele ženy. V roku 2000 to už ozvláštnili s Lucy Liu. Dnes je už zloženie maximálne správne, a tak je tam mulatka, černoška a biela žena, ktorá je pre istotu lesba. Lenže kto by povedal, že napriek tomu poviem pánboh zaplať. Toto je asi najtraktívnejšie trio anjelov v histórii, ku ktorémá sa veľmi slušne pridáva aj pani Banksová. A nielen to. Dej je samozrejme plytký, v tomto žánri ani nič neočakávame, ale akcia, zábava, to tu všetko funguje ako má. Ja takéto filmy nežeriem, ale vzhľadom na to, že žánrovo sa točia oveľa väčšie blbiny, tak tu pridám hviezdu navyše. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Charlieho andílci jsou značka, která vždycky tak brutálně bouchne (pamatuje si někdo na devět let starý seriál?), pár let je ticho, ovšem chápaví producenti to vždycky rádi zkusí znovu. Ostatně je to úplně stejný případ neúspěchu dam v popředí (ačkoliv se nejedná o dámský remake, jelikož i původní seriál byl o dámách) jak u domácích (Krotitelky duchů), tak u konkurenčních Warnerů (Debbie a její parťačky). A přitom to nakonec taková hrůza není. Ohlasy byly příšerné, dokonce radši distributor zrušil českou premiéru a totální průser v kinech dokonal výše zmíněné. A kdyby celý film byl jako úvodní scéna, která mi přišla naprosto perfektní a i jako nefanoušek Kristen Stewart jsem ocenil její sex appeal (dlouhé vlasy si mohla nechat), mohlo to dopadnout ještě lépe. Pak ale nastoupí druhý Stewartovic synek sir Patrick v naprosto nezvyklé roli a je to spíše nechtěně směšné (ale pořád je to štramák, co vypadá o 10 let mladší než je). Postupem času jsem se ale přistihl, že se vlastně bavím u zábavné akce a rozepří sympatických hrdinek (Ella Balinska je super) a ochromilo mě zklamání, že sequel rozhodně nehrozí. Elizabeth Banks odvedla povedenou práci jak herecky, tak režijně a až takovýhle průser si rozhodně nikdo z hereček, ani ze štábu, nezasloužil...neškodných 7/10 ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Hned po úvodní scéně jsem to sice chtěla vypnout s tím, že už jsem moc stará na to, abych plýtvala svým časem na koukání na špatné filmy až do konce, ale zvědavost mě nakonec přiměla zůstat a potom už to bylo jen lepší. Byly tam sice nějaké ty, jak dnes děti říkají, cringe momenty, ale obecně to byla stejně nelogická, mírně zábavná akční slátanina jako každý druhý film, tak nevím, na co si všichni stěžují. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama