foto

Naomi Scott

  • nar. 6.5.1993 (27 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Naomi se narodila 6. května 1993 v Londýně. Její otec je Angličan a matka pochází z Ugandy. Chodila na Davenant Foundation School. Naomi je křesťanka.

Během svého studia na této škole se dostala jak k divadlu, tak i hudební scéně. Hrála v mládežnické skupině Church Bridge Band. Později dokonce podepsala smlouvu s Bryanem Kellem a vystupovala se scénáristy a producenty Xenomanie.

Její první hlavní role byla pro Disney Channel UK v sérii LIFE BITES. Pro stejný kanál pokračovala i v seriálu Lemonade Mouth. Na podzim 2011 se poprvé představila v americké produkci. Pro roli Maddy v seriálu TERRA NOVA si ji vyhlídl FOX.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2019 Aladin
Charlieho andílci
2017 Power Rangers: Strážci vesmíru
2015 33 životů
Marťan
2014 Hello, Again
2013 Our Lady of Lourdes
2012 Modern/Love
2011 Lemonade Mouth (TV film)
2001 Líbat Jessicu Steinovou

TV seriály

2015 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Mrtvý ve studni 2 (S09E02)
Mrtvý ve studni 1 (S09E01)
2011 Sadie J (TV seriál)
Terra Nova (TV seriál)
Hnutí odporu (E13)
Soukromá armáda (E12)
Odhalený zvěd (E11)
další epizody (13)
2008 Life Bites (TV seriál)

Hudební videoklipy

2019 Naomi Scott - Speechless (hudební videoklip)
2013 Bridgit Mendler - Hurricane (hudební videoklip)
2011 Lemonade Mouth - Somebody (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2016 My ostatní

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 The Greatest Event in Television History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(25)