Reklama

Reklama

Návrat živé smrti 3

  • USA Return of the Living Dead III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Plukovník US Army John Reynolds (Kent McCord) se svým vědeckým týmem hledá způsob, jak cíleně zastavit aktivitu u živých mrtvol. Shodou okolností sledují jeden z pokusů s oživováním i jeho syn Curt (J. Trevor Edmond) s přítelkyní Julií (Melinda Clarke). Protože se experiment nepovedl, je plukovník odvelen k plnění jiných úkolů a samozřejmě chce odvézt svého syna pryč. Ten ale po ostré výměně názorů ujede na motorce z domova a Julii bere s sebou. Jenže do cesty se jim postaví náhoda, osud a sloup elektrického vedení a Julie zemře. A Curt, zoufalý ztrátou své lásky, se rozhodne ji oživit pomocí plynu, který viděl v otcově laboratoři... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

schizmo 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší díl série! Dobře si pamatuju, jak před 19ti lety byl tenhle film u nás v kině a já téměř s posvátnou bázní chodil kolem plakátu ve výkladní skříni a naši se mnou nechtěli jít :D. Ubylo humoru a snímek dosáhl seriózního rozměru - mrtví vypadají děsivě a ne srandovně, příběh má úroveň a myšlenku. Vlastně tak nějak vybočujé z celé řady..., bylo načase! ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Ostuda. Trapní zombíci na konci. Nejlepši scéna z celého filmu je hned na začátku, když dělají pokusy na tom zombíkovi. Tohle se přece neděla, ukázat největši eso filmu už na začátku a pokud si režisér myslel že diváky uspokojí v průběhu filmu tak skutek utek. Trapas. Ani polonahá hlavní představitelka nezachránila film... ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Brian Yuzna se nenechal ovlivnit předešlými Návraty (mj. taky klasa) a vytvořil čistokrevný horror s elementárním nábojem nezaměnitelného yuznovského naturelu, který nelze jednoznačně pojmout výstižným "že, to je na prdel"... (protože On má ten názor), vždyť každá mince má dvě strany. Takže s nadšením konstatuji, že mě to chytlo a ať se tam natřásá vnadnejch Mindy Clarke kolik chce. Je to šťavnatá zombie-dračice... tak "o co go" :) A vůbec, my holky držíme při sobě... tak to prostě je! ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Opravdu hrozná slátanina a to i když odhlídnu, že film s tématem oživlých mrtvol je slátanina už jaksi od naturelu. Yuzna se vyžívá v krvavých efektech, to je známá věc. A na první pohled měl víc peněz, než jeho předchůdci a bohužel jich využil do mrtě. Přesto má tahle romantická selanka něco do sebe a od předchozích trapností se liší hlavně vážnějším tónem, který mi k živým mrtvolám přeci jen sedí jaksi mnohem víc. Navíc sympatická hlavní hrdinka se svou snahou nesežrat svýho milýho (ze kterýho se mimochodem stane během filmu nekrofil ;) Tenhle díl má k Romerovým počinům mnohem blíž, než předchozí. Ale i tak zůstává jen další bezsmyslnou mlátičkou, vyvražďovačkou bez ladu a skladu čistě pro efekt. Ale aspoň už tu nejsou tak hrozní herci, to je pravda. Těmhle hlavním hrdinům se dá skutečně fandit >> Hodně štěstí, ať vám to vyjde! ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

Určitě ze všech ROTLD asi ten nejhororovější. Stále sice nedosahuje kvalit jedničky, ale určitě to v mnohém trumfne nudnou a špatně vtipnou dvojku. Problematika lásky až za hrob nebyla nejšťastnější volbou, ovšem jako záminka k vypuštění plynu a následujícímu masakru vcelku dostačující. Mimo docela slušných efektů, čistě průměrný film, u něhož nejvíce nasbírají inspiraci milovníci piercingů. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (4)

  • V predprodukčnej fáze boli vo filme ponúknuté úlohy hercom James Karen a Don Calfa, ktorí sa objavili aj v prvej časti, obaja však odmietli. (beso74)
  • Představitel zombie v úvodní scéně z laboratoře se jmenuje Clarence Epperson a režisér Brian Yuzna ho našel na letišti v Los Angeles, kde žil jako bezdomovec. (infected)

Reklama

Reklama