Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování sci-fi klasiky se znovu setkáváme s excentrickým doktorem Brownem, který tentokrát posílá teenagera Martyho do budoucnosti. Konkrétně na den přesně do 21. řijna 2015, kdy má Marty zachránit svoje vlastní dítě před zatčením. Zase se ale něco zvrtne. Zákeřný stárnoucí Biff Tannen ukradne Delorean a přenese se v něm do svého mládí, čímž vytvoří alternativní realitu a je co napravovat. (Pannonia Ent.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (743)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Sračka. Opět ten samý problém jako s prvním dílem. A nejde o vizuální provedení, které je sice letité, ale jsem schopný zde přimhouřit oči vzhledem k tomu, že čas letí jako voda. Jde o děj a o koncepci příběhu. Hlavní hrdinové se chovají jako idioti (a to beru i tu extrémní nadsázku). Na komedii je to příliš "drsné" a přímočaré. Na scifi je to příliš komediální, ale dohromady to prostě nefunguje a nudí. Některé zvraty jsou příjemné, zakomponování do prvního dílu je dobré, ale nedrží mi to pohromadě. Nudil jsem se extrémně. Chybí mi alespoň trochu "závažnosti" a realistického puncu. Celé je to až příliš velká taškařice. A většina lidí to hodnotí jen a pouze ze sentimentu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nemůžeme riskovat, že tam narazíš sám na sebe." Na úvod se musím přiznat, že McFlyova dementní rodina z roku 2015 mě hrozně štvala, takže tomuto návratu do budoucnosti, přítomnosti i minulosti nemohu dát plnou palbu. Ovšem rok 1955 byl naprosto famózní, snaha nepotkat sám sebe byla dokonalá a Biffova jedinečná tupost mě bavila natolik, že jsem mu snad ani nepřál návrat do hnoje. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pokracovani primo navazuje na prvni dil a je tu opet stejne obsazeni, coz je dobre. Chybi jen Crispin, ale zas tak moc to nevadi. Dej filmu je originalni, budoucnost je skvela a zmenena pritomnost taky, ale mohlo ji bejt vic. A cast, ktera se odehrava v roce 1955, jako prvni dil, sice ukazuje nekolik scen z prvniho dilu, ale jinym uhlem pohledu, takze to je opet perfektni. Triky, hudba, herci, scenar jsou opet super a tenhle dil je stejne dobrej, jako prvni, ne li lepsi. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Dvojky bohužel doplácí na několik nevýhod. Jednak tady chybí to prvotní nadšení. Taky chybí nosné vtipné momenty jako v jedničce, které jsou jednoduché (potkat vlastní rodiče), ale fungují. Dvojka už tenhle typ vtipu použít nemůže, tak posune děj o kus dál. Tzn. k dalším, z jedničky dobře známým postavám + stejná kostra scén, jen s drobnými obměnami. Stále velmi inteligentní a zábavná podívaná, maskič Lloyd, sympoš Fox a nechutnej master of universe Biff. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Veľmi zlé pokračovanie!!! Síce to príbehovo pokračuje tam, kde jednotka skončila a počas celého filmu sa to okolo udalostí z jednotky aj krúti, ale už to nie je to pravé. Prvá hodina otrasná (uškriekané, žiadna dobrá akcia, vôbec to nebolo vtipné, bez poriadnych nápadov...). Nevládal som a už som to chcel vypnúť. Lebo ma už ani nezaujímalo ako to celé dopadne. Druhá polovica už bola lepšia (možno len preto, že sa to prelínalo s dobrou jednotkou). ()

Galerie (165)

Zajímavosti (86)

  • Časový okruh v DeLoreanu má tři 3 barevné displeje. V čase 1:20:06 můžeme zřetelně vidět, že červený „destination time“ a zelený „present time“ jsou barevně prohozeny. (CANNIBAL)
  • Vo filmovom roku 2015 sa uvádza, že baseballový tím Chicago Cubs zvíťazil vo World Series. Víťazstvo chicagského tímu tvorcovia snímky takmer skutočne trafili. Chicago Cubs totiž vo World Series v skutočnosti zvíťazili o rok neskôr - v roku 2016. Išlo o ich prvé víťazstvo vo World Series od roku 1908. (GTS_PUNK)

Související novinky

Českem pojede legendární DeLorean

Českem pojede legendární DeLorean

18.10.2015

Když se řekne cestování v čase, vybaví se spoustě lidí auto z filmů Návrat do budoucnosti. DeLorean je ocelově šedý kovový stroj, kterého se vyrobilo jen přibližně 8,5 tisíce kusů, a z toho jeden… (více)

Reklama

Reklama