Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talk show, která ironizuje vše, včetně sebe sama. Moderátorem pořadu je plyšový maňásek Adolfeen, nová hvězda české internetové scény, který si zve známé osobnosti českého showbyznysu a na nikom z nich nenechá nit suchou. (TV Prima Cool)

Recenze (64)

Slash_Flash odpad!

všechny recenze uživatele

V tomto příjemném komentáři se pobavíme o kočičkách a sluníčku. :) Sedím si takhle ve svém osobním smradlavém výběhu, který jsem neopustil už několik příjemných měsíců, vesele si slintám na košili, hladím si již fialového šulína, škrábu se na svých upocených vajicách a nepřetrřitě onanují nad svým nic netušícím kocourem, když v tom moje hrátky se zvířátky přeruší jakejsik uřvanej plyšovej zkurvysyn a jelikož nemám kam dát bokem těch svých 200 kilo špeku a nadbytečného tuku, nedosáhnu na ovladač. A tak s plesnivým šaškem v ruce a mrdkou pod nosem sleduji jak atraktivní a zábavný by člověk mohl být kdyby seděl pod stolem a dělal ze sebe čuráka se smradlavou fuskou na ruce a minimálním respektem pro svojí vlastní osobnost. Jak úspěšný člověk může být když si ve světě usnoplených parchantů a vypatlaných debilů s IQ o teplotě místnosti udělá tak velký jméno uřvaným, těžce nevtipným a nesympatickým maňáskem a ještě se ten chuj pod to podepíše. Jak zajímavý člověk může být když vystupuje jako vymaštěná fusekle, aby po zbytek jeho nudného života a dlouho po jeho smrti si ho lidi takhle připomínali. Po dlouhých dvou minutách jsem se poprvé po dlouhých měsících postavil na své ochablé nohy, vyrval se ze spáru křesla, zesypal ze sebe zbytky jídla, které jsem si pečlivě pěstoval na sklizeň a konečně po několika měsících se rovně postavil na své vlastní nohy, které mi do té doby pouze složili jako svěrák pro škrcení mého miniaturního čuráka a smeták a mop pro všechen ten onen výtvor, u kterého jsem si nikdy nebyl zcela jist, jestli to byl oběd, který jsem již snědl nebo nikoliv, a to všechno jen abych pečlivě odpojil televizi a poslal ji vzduchem sousedovi na dvorek. Ještě jednou na mě zavolá benga, že mi tu smrdí mrtvola a hodím mu to do vokna. Tahle rádoby talk-show, která si myslí, že je něco jako kdyby Eric Andre vyšukal Kermitovi mozek, je spíše něco jako kdyby Krausovi prosákla jeho tajná multiverzální ponožka pod postelí a stvořila nový strom života. A poprvé ve svém odporném nudném životě jsem měl tu tendenci se postavit a svůj život si aspoň kapiňku zlepšit tím, že jsem se na dobro zbavil toho uřvaného malého z fusekle zrobeného šulína, který mi dával naději, že s rukou v ponožce udělám víc něž s rukou hluboko ve své nevytřené řiti, a ne, díky, radši zplesnivím na dně sklepa mé matky než abych mohl mluvit s celebritami s ponožkou na ruce. No tedy... Mám zde ještě prácičku... Naa čičiči.... ()

Diego75 

všechny recenze uživatele

Asi nikdy nepochopím, co na tomhle "fenoménu" lidi vidí. Už když byl Adolfeen na Youtube, tak jsem se tomu nesmál, ale očividně nevím co je IN, když má tahle postavička svojí talk-show. Televize Prima samozřejmě udělá pořad ze všeho a může na ní účinkovat i člověk, který si vezme dětskou loutku a mluví německým přízvukem. Nevěřil bych, že někdo humor pro předškolní děti využije pro dospělé. Na druhou stranu, je to podle mě ve srovnání s ostatními českými "zábavnými pořady" ještě pouze špatná show a ne vyloženě odpad. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Pavel Horvát je tlustej a má zuby jako bobr…..ha ha ha, ho ho ho, he he he. Jak jsem měl u každého dalšího delfíního videa čím dál větší problém s tím, že se už jenom dokola opakuje jeden rádoby fór, tak v tomto případě tento zádrhel odpadl. Tady je to celé špatně od první minuty a udivuje mne, jaké osobnosti stále přijímají pozvání a vlastně, že pořad jako takový ještě neskončil. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Spíš bych to nazval "Nečum na to show"! Adolfeen na youtube byl celkem fajn, krátký online gagy měly svou váhu a určitou kvalitu - hlavně vůči tomu prostředí, kde bylo možný videa sledovat. Velkej formát tomu vůbec nesluší, nehodí se k tomu a navíc to ani není vtipný. Jeden díl má jenom cca 20 minut, ale popravdě jsem vydržel 2x5min a naprosto mně to stačilo. Vtipy nejsou vtipný a krátká stopáž ukazuje oproti jiným talkshow, že tady není o čem mluvit... a tady už není o čem psát. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý, jak dlouho tenhle koncept v televizi vydrží, ale v určitých pasážích bizarní talk-show to překvapivě funguje. Plamínek je sice vrcholem absolutního šílenství, Gott a Jolanda z úcty k mrtvým docela přes čáru, ale snaha o humor s Burešovou nesla své ovoce. Omáčka okolo (mimo rozhovory) je potom dost zbytečná. Občas je zábavná, ale většinou ne. Kolem a kolem, jedná se o pořad, který bude mít hodně úzkou cílovku. Tento styl humoru, zdá se mi poněkud nešťastným. Aspoň z pohledu běžného diváka. Být to celé založené jen na rozhovorech, asi je to mnohem lepší. Pokud vám tyto ujeťárny nevadí, pak směle do toho. Ale jestli vás Adolfeenova tvorba uráží na YouTube, tohle ani nezkoušejte. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama