Reklama

Reklama

VOD (1)

Film z dílny Kevina Smithe volně navazující na jeho úspěšný snímek Podvodníci z New Jersey vypráví o dvou flákačích, kteří dostali od svých přítelkyň košem a zažívají bláznivý den v místním obchoďáku. T.S. a jeho kamarád Brodie, závislý na videohrách, právě dostali kopačky a léčí se z nich v nákupním centru – kde se jedna z jejich bývalek, Brandi, náhodou právě účastní natáčení randící šou. Kamarádi nelení a vymýšlejí komický sabotážní plán, který má za cíl podkopat autoritu Brandina otce a vyhrát zpět její srdce... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (314)

anniehall 

všechny recenze uživatele

Mám rád Kevina Smithe, líbí se mi jeho postmoderní práce s odkazy na svou tvorbu i tvorbu jiných, včetně popkultu a komentování světa up to date. Mám hodně rád Jasona Lee, který dokazuje, že umí zahrát i postavu, která je spíš figurou než člověkem se svou vnitřní psychologií. Jsou mi bližší spíš komornější filmy s důrazem na dialogy. Tak proč se mi tenhle Smith zdál průměrný? Jednoduše proto, že oproti Chasing Amy, Dogmatu a třeba i takových Clerks 2 mu chyběla hloubka a myšlenka. Je to jen tu více, tu méně zábavný sled gagů, epizod a hlášek v podání herců, které už vlastně beru jako Smithovu rodinu a vždy ji rád vidím, ale na ty dvě hodiny je to prostě moc a občas se objeví i hluchá místa, na což nejsem u Smithovek, které frčí jako po másle (či po lubrikantu, chcete-li), vůbec zvyklý. (Viděl jsem dvouhodinovou extended verzi. Snad až uvidím tu 94 minutovou, moje mínění se změní. Ale hloubky Chasing Amy se stěží dočkám. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Geniální dílo, kterému nic nechybí ! Perfektní dialogy, super hlášky, vtipné scénky ! Jeden z mých nejoblíbenějších Smithových filmů ! Ben Affleck mě překvapil - tady byl super ! A taky asi nejlepší film s Brendou ,-)) ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Celkem nuda. S vyjímkou úžasné dvojky Jaye a Mlčenlivého Boba toho moc k vidění není. Tedy k vidění ano, ale k zasmání rozhodně ne. Vůbec nechápu, co vám na tomto snímku příjde vtipné. Ještě byl slušný Érlův brácha Randy. Na toho bych nerad zapomněl. Omlouvám se fanouškům. Nemohu dát více než hvězdičku. Vlastně se neomlouvám. Je mi to jedno. ()

Bachy odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych šel raději ven, vyhlídl si nějaké pole a koukal, jak tam bučí krávy, bavil bych se tisíckrát více. Jsem hardcore fanda Clerks (obou dílů), ale toto bylo tak strašně nucené a vyumělkované, že jsem hynul nudou. Ano, jednou jsem se během sledování filmu zasmál, ale zpětně mám tušení, že to bylo při vzpomínce na Paniku v městečku. Toto bylo mé první naražení hlavou do betonu v případu Kevin Smith, příště budu obezřetnější. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nádych výdich ste pripravení tento film je este lepši ako clerks a to z 3 dôvodov. Objavuju sa tu pani Lee a Afleck ktorý už budu sprevadzat pana Smitha všetkými jeho filmamy , Silent Bob začína konečne dačo na plátne robit( pokúša sa o jedi trik , ktorý sa mu nakonci so Supleeho momocou podari) a je farebný. Smith dokazuje že dokáže natočit aj film kde vystupuje už viacej postáv, ktorých charaktery tak pomiešal a našiel s toho cestu von že som nemohol inak len tlieskat. dalsi klad tohto filmu je že sa zaobera dvoma naj vecami čo nam america dala a to hviezdnimy vojnamy a komiksami. Určite poteši vidiet Stan Leeho v užasnom dialogu s Benkim o superhrdinskych pohlavných organov. Zaujimavostou tohto filmu je tiež že tu vystupuju dve baby s ktorými chodil director smith a su to mrs. Doherty a Lauren Adams. za 5* ()

Galerie (28)

Zajímavosti (27)

  • Postava Svenniga neměla být původně holohlavá. Poté, co se Michael Rooker snažil obarvit vlasy, rozhodl se, že bez vlasů to bude lepší. (TomikZlesa)
  • Motiv na Brodieho tričku vznikl spojením tváří tří herců, kteří se o roli Brodieho také ucházeli. (hot_spot)

Související novinky

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama