Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vánoce jsou svátky klidu. Rudy (Ben Affleck) to tak cítí. Po letech konečně prochází vězeňskou branou jako svobodný muž. Ovšem kam čert nemůže, nastrčí ženskou. Tato (Charlize Theron) je nejen krásná, ale navíc disponuje agresivním bratrem ve vysokém stupni pošahanosti (Gary Sinise). Ten se svým kumpánem (Danny Trejo) právě plánuje velkou vánoční loupež. A Rudy má být její důležitou součástí. Tyto Vánoce moc klidné nebudou! A o velké překvapení pod kriminálním vánočním stromem rovněž nebudete ochuzeni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Cítím se, jako hlupák. Ne proto, že by se mi ten film nějak extra líbil a já bych mu musel tudíž dát pět hvězd, ale proto, že jsem Charlize a Garyho absolutně nepoznal. Fakt ne. Věděl jsem, že oba odněkud znám, ale klidně bych se vsadil, že to nejsou oni. A ejhle… :-) Jinak film jako takový je vcelku snesitelný. Jistě, má hodně logických kiksů (proč furt s sebou tahali Afflecka? Proč ho normálně nesejmuli, že? :-)) ale má taky celkem dobrou pointu a fakt nečekaný konec… A tyhle dvě věci mě přiměli, abych přidal jednu hvězdu, takže za 3. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Až do toho závěrečného zbytečného a přehnaného zvratu to celkem jde. Hlavně díky obsazení hlavních záporných postav. Sinisemu ty záporné jdou mnohem lépe než kladné, dokáže jim dát uvěřitelnou tvář. Výraznou složkou je samozřejmě Charlize, která není jen okrasou, ale výraznou postavou. Afleck je prostě Afleck, ale je fakt, že pro tu jeho postavu má přesně ksicht. Slušná jednohubka, kterou si jednou za čas v klidu dopřeju. ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Čo sa vám na tom nepáčilo? Podľa môjho názoru sú aj dve hviezdičky vcelku málo. Falošná hra je veľmi dobre odvedená práca, Frankenheimerova (česť jeho pamiatke) réžia v podstate nemala žiadnu chybu, pri filme som sa nenudil, vydarených akčných scén som si užil tiež, zvratov rovnako požehnane a navyše hrá vo filme sexy Charlize Theron. Možno nie úplne pecka, ale výborný akčný film rozhodne. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

V roku 2000 to s Benom Affleckom vyzeralo este horsie, ako zle. Hrat dotycny nevie absolutne /Affleck je dlhodobo herecka katastrofa/, a o rezii sa mu vtedy asi este iba snivalo. Tak sa dostal na svet len pod/priemerny paskvil, ktory ma akoze strhujuci dej, aj par znamych hereciek /Charlize Theron/, ale v globale skor nudi ako zaujme a Hollywood toci takychto filmov tony. Kazdy rok sa to pocita na tony. 35 % ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Silver Bells - Ray Evans and Jay Livingston ,2. At Last - Etta James ,3. Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow - Dean Martin ,4. Rockin' Around the Christmas Tree - Brenda Lee ,5. Joy to the World - (Traditional) ,6. We Wish You a Merry Christmas - (Traditional) ,7. What Christmas Means to Me - Stevie Wonder ,8. Love Rollercoaster - Ohio Players ,9. Festive Medley ,10. Little Drummer Boy - Sorrow ,11. Little Drummer Boy - Percy Faith ,12. Jingle Bells - (Traditional) ,13. Reindeer Games , ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu boli aj názvy Deception a Wild Christmas. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama