Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vánoce jsou svátky klidu. Rudy (Ben Affleck) to tak cítí. Po letech konečně prochází vězeňskou branou jako svobodný muž. Ovšem kam čert nemůže, nastrčí ženskou. Tato (Charlize Theron) je nejen krásná, ale navíc disponuje agresivním bratrem ve vysokém stupni pošahanosti (Gary Sinise). Ten se svým kumpánem (Danny Trejo) právě plánuje velkou vánoční loupež. A Rudy má být její důležitou součástí. Tyto Vánoce moc klidné nebudou! A o velké překvapení pod kriminálním vánočním stromem rovněž nebudete ochuzeni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Barak 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck tady má neskutečně komické ksichty - hlavně ke konci rozesmívá fakt pořádně :) Jinak je to film hodně hloupý, se špatnými postavami a scénáristicky nezvládnutý.. na druhou stranu to ale zase pěkně odsýpá a dobře se na to kouká. Blbý závěr se snaží být až moc inteligentní a přitom je hrozně blbý.... 6.5/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Až do toho závěrečného zbytečného a přehnaného zvratu to celkem jde. Hlavně díky obsazení hlavních záporných postav. Sinisemu ty záporné jdou mnohem lépe než kladné, dokáže jim dát uvěřitelnou tvář. Výraznou složkou je samozřejmě Charlize, která není jen okrasou, ale výraznou postavou. Afleck je prostě Afleck, ale je fakt, že pro tu jeho postavu má přesně ksicht. Slušná jednohubka, kterou si jednou za čas v klidu dopřeju. ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Čo sa vám na tom nepáčilo? Podľa môjho názoru sú aj dve hviezdičky vcelku málo. Falošná hra je veľmi dobre odvedená práca, Frankenheimerova (česť jeho pamiatke) réžia v podstate nemala žiadnu chybu, pri filme som sa nenudil, vydarených akčných scén som si užil tiež, zvratov rovnako požehnane a navyše hrá vo filme sexy Charlize Theron. Možno nie úplne pecka, ale výborný akčný film rozhodne. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Už je to pěkných pár let, co jsem tenhle krimi (?) thriller (??) viděla, detaily si příliš nepamatuju, ale reprízám se poctivě vyhýbám. Možná bych po prvním (a posledním) podívání dala i tři hvězdičky, přesto mě na tomhle výtvoru cosi příšerně iritovalo, snad nesympatický frajírek Ben Affleck, snad dementní chování postav, nevím už přesně. Každopádně tenhle film netoužím a nehodlám vidět znovu. 39% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

John Frankenheimer se pomalu loučil s filmovým světem a dva roky po vynikajícím Roninovi se na stará režisérská kolena pustil do příběhu, který mixuje omšelý zlodějský žánr s mistrovou oblíbenou akcí. Bohužel se mu to nepovedlo a my, jeho příznivci, můžeme být jedině rádi, že si reputaci ještě dokázal napravit minipříspěvkem do série Hire. Falešná hra by zpočátku mohla být celkem zajímavá, ovšem Ben Affleck svým spolehlivým neherectvím tyto pasáže zrovna dvakrát koukatelnými nedělá. Postupem času se z filmu veškerá zajímavost vytrácí a nastupuje nuda okořeněná nelogickými scénáristickými zvěrstvy a završená závěrečnou směšnou akcí v kasinu (Probůh, tohle že točil TEN John Frankenheimer? I to s rumovou pistolí?) a posledním zvratem, za který by se nemusel stydět ani Jára Cimrman v nejlepší formě. Zklamání se tedy konalo velké… A to jsem ani nečekal bůhvíjak světoborný film.__P.S. Dost vadil i fakt, že na DVD nejsou české titulky, ale jen náš, neskutečně šupácký a odfláknutý dabing... Jenže za to tvůrci nemohou. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Gabriel (Gary Sinise) hází šipky na Rudyho (Ben Affleck), se mění pozice šipky na Rudyho rameni. V jednom záběru je šipka v rameni zabodnuta kolmo, poté rovnoběžně s ramenem a následně opět kolmo. (anezzik)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)
  • Když čte Gabriel (Gary Sinise) Rudymu (Ben Affleck) poprvé v náklaďáku dopis, který měl posílat Ashley (Charlize Theron), vytáhne ho a rozloží. Dopis je poskládán tak, že je dvakrát přeložen na polovinu, tedy se na papíru vytvoří kříž. Jenže o pár okamžiků později drží ale v ruce dopis, který je přeložen na třetiny, jak to bývá zvykem u dopisů v podlouhlé obálce. (TheDave)

Reklama

Reklama