Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milionář Drew Latham je úspěšným manažerem velké reklamní společnosti v Chicagu, má krásnou přítelkyni, luxusní byt a zajištěnou budoucnost. Jeho osobní život je však povrchní a prázdný. Obzvláště těžce to na něj dopadne poté, co jeho krásná přítelkyně Missy odmítne nápad strávit s ním vánoční svátky na Fidži a odjede domů. Když Drew projde svůj adresář, ale nikde nepochodí, navštíví v záchvatu deprese psychoterapeuta, který mu poradí, aby se jel podívat někam, kde mu to připomene šťastné vánoční vzpomínky. A tak se Drew vypraví tam, kde prožil dětství. Dům je stále stejný, dokonce na schodišti stále vrže stejný schod, ale jinak se všechno změnilo. Jeho rodina už tu nebydlí a rodina Toma Valcoa není nečekanou návštěvou, která se jim potlouká kolem domu, příliš nadšena. Drew je však posedlý myšlenkou prožít šťastné Vánoce v kruhu rodiny, a tak majitelům domu nabídne dvě stě padesát tisíc dolarů za možnost zůstat přes Vánoce s nimi jako jejich syn. Tom okamžitě obrátí a přivítá muže jako svého syna, jeho žena Christine a jejich syn Brian po krátkém váhání na hru také přistoupí. Drew chce svátky se všemi tradičními zvyky. Situace se vyhrotí, když se domů vrátí dospělá dcera Alicia, bez servítků všem řekne, co si o nich myslí, a odmítne s ostatními hru na bratra hrát. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (152)

marek29 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že ze začátku jsem se kameňákům čestného předsedy svazu postižených obličejovou obrnou celkem chlámal.. Zbytek filmu nijak extra nepřekvapí ale vtipy mě bavily. Jasně není to žádný nadfilm se super dějem, ale jak už tady někdo níže poznamenal, na zastavení se při klišoidním předvánočním shonem s kakaem v ruce, naprosto plní svůj účel. Za mě 3 z 5 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nebýt chvílemi nemístné a zbytečné vulgarity tvůrců tak by mé hodnocení muselo rozhodně být vyšší. Nespatřuju ovšem nic vtipného na situaci když si nechá matka ve vánočním čase nafotit sprosté a obhroublé akty. Škoda těchto přehmatů, které opravdu do vánoční romantické komedie nepatří. Jinak film má své silnější momenty (černý Doo-Dah) a Ben Affleck zde snad dokonce působí sympatickým dojmem a neruší. Herecké obsazení celkově není slabinou. James Gandolfini, pro mě doteď neznámý herec, překvapil. ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Mentál Affleck túži po normálnych Vianociach a preto si najme rodinu, s ktorou sa rozhodne stráviť vianočné sviatky. Po dlhej dobe konečne normálný (no, normálny) vtipný vianočný film, pri ktorom si človek nemusí zakrývať oči, resp. utápať dobrý vkus v alkohole. Osobne nechápem nevraživosť väčšiny užívateľov čsfd voči Affleckovi (v poslednej dobe sa mu príliš nedarilo, tak prečo si do neho nekopnúť, že?). Ale ruku na srdce, popri všetkých tých Santa Clausoch a iných zvrhlostiach - kedy ste videli naposledy dobrý vianočný film? Nebyť záverečnej sentimentálnej polhodinky, neváhal by som ísť s hodnotením aj vyššie. ()

jajinka 

všechny recenze uživatele

Další stupidní americká komedie, u které se nezasmějete.. Ben Affleck ve své nejhorší roli.. Znuděný zazobanec, který nechce být o Vánocích sám, tak si zaplatí za teplo rodinného krbu.. A samozřejmě tam potká lásku svého života a přes všechny útrapy jsou nakonec všichni šťastni.. Takový malý americký sen.. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pitomá a skoro nezábavná vánoční komedie, která má naprosto dementní příběh. Affleck je ještě více nesnesitelný než někdy bývá a Gandolfini tady vypadá jako nějakej bezdomovec. Někdy ale ten vtípek přece jenom vyjde a je to i dostatečně krátké na to, aby se tyhle blbé Vánoce aspoň dali přežít. Ale u někoho možná s trvalými následky. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v USA v lokalitách Chicago, Glendale, Plaza Square v Orange, University High School v Los Angeles a Mammoth Mountain. (GASTON73)

Reklama

Reklama