Reklama

Reklama

Do morku kostí

  • Itálie Bones and All (více)
Trailer 4

Maren (Taylor Russell) je mladá žena, která touží jen po lásce a respektu. Její život však komplikuje podivná potřeba, kterou trpí již od mládí. Rozhodne se proto vypátrat svou odcizenou matku a získat tak odpovědi, které hledá. Cestou potká charismatického mladíka jménem Lee (Timothée Chalamet) se stejně podivnými chutěmi. Neobvyklé spojenectví nesourodé dvojice rychle přeroste v lásku až do morku kostí. (Bio Oko)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (114)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Z pohľadu romantiky, aj porno ponúkne viac citov. Ako horor je to absolútne bez atmosféry, pričom tie ľudožrútske scény (ktorých je minimum), sú tiež podané tak "fifty / fifty". Ako prečo má toto 67%, to mi je kurva záhadou, nakoľko ako dráma, v ktorej sa riešia osobnostné problémy, to za veľa taktiež nestojí. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Slovo horor bych do popisu asi moc nedávala, chvílemi se určitě jedná o nepříjemnou podívanou, ale ve své podstatě jde o jemný romantický příběh, přesně takový jak to Luca Guadagnino umí. Kanibalismus je zde spíše jen jakási metafora, za kterou si každý může doplnit prakticky cokoliv. Je to také o hledání sám sebe a svého místa v životě. Ta romantická linka funguje, Luca je vždycky nejsilnější v těch malých prostých momentech. Timothée a Taylour jsou moc fajn. Filmu by se hodilo trochu prostříhat a zkrátit o takových 20 minut a konec měl asi působit silněji, úplně mě to nazasáhlo, ale jsem moc ráda, že jsem film viděla. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Kurevská nuda. Dialogy nezaujímavé a uspávajúce, a navyše hlavní hrdinovia mi boli úplne ukradnutí. Necítil som medzi nimi a mnou absolútne žiadnu chémiu. Celý čas som sa len v kresle vrtil a ošíval, v jednom kuse pauzoval a pozeral, že ešte koľko do konca. Ani tie osemdesiate roky som z toho necítil. Avšak po remeselnej stránke zmáknuté na výbornú, preto jednu hviezdičku si to u mňa zaslúži. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

No nebudu lhát, jsem zklamán. Asi jeden z nejhorších road-trip filmů, co jsem za poslední dobu viděl. Vše znělo skvěle, téma filmu mě zaujalo, herecké obsazení taky na výbornou, avšak samotné provedení je na facku. Otřesnější střih jsem dlouho neviděl, že by kamera nějak excelovala se taky říct nedá, a přitom při road-tripu po USA se by s tou kamerou a střihem dalo tak vyhrát. Co se příběhu týče, absolutně mě nenadchnul, celé je to takové bizardní (ale ne v tom pozitivním slova smyslu, jakým si bizardní představuju viz. AHS) a scénář psal snad Křemílek a Vochomůrka. Jediná pozitivní věc je hlavní protagonistka, a to úžasná Taylor Russel. Prostředek filmu absolutně zdlouhavý a nezáživný a dal by se zkrátit o polovinu. Kdyby film měl třeba 110 minut, byl by daleko snesitelnější. Za mě obrovský potenciál ale výsledkem je naprosté zklamání. 2,5/10. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Samota hryže-li do srdce, Sally se přitulí... divoce!"  Ó různosti různorodá, samoto zubatá uprostřed všech stejných, prozraď. Která láska prochází žaludkem, ta konzumně přízemní nebo ta nebesky romantická, maso i s kostmi chroupající? A kolik odlišných, samojediných, na cestě života prašné dívka hladová ještě potká? Dva vzkazy pro zatoulanou, otcem i matkou odvrženou Maren na její zubaté road movie: Varuj se zmrdů u táboráku, byť tvého druhu. A užívej si, děvče, lásku i hlad, divoce a bez zábran, vždyť být jiný, odlišný od přežitého normálu je dnes cool. Čím víc, tím líp. Jen pomni, dívko již dospělá a svobodná, že tvá svoboda končí tam, kde začíná můj brzlík! :-)) Vzkaz druhý, návodný: "Líp než lykan, líbá bi-kan." Hubeňoučký beatnik se štěněcím pohledem a nechutnými choutkami, zřejmě jediný svého druhu, BIsexuální KANibal Timothée Chalamet. Cha! Zrovna včera mi manželka říkala: "Miláčku, samou láskou bych tě snědla!" A kolikrát to křupne? Čtyřikrát... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Během natáčení byl filmový štáb vykraden. Městská rada Cincinnati s podporou starosty nakonec poskytla 50 000 amerických dolarů na bezpečnostní náklady. (Claw)
  • Film sa natáčal v Maysville (Kentucky, USA), Chillicothe a Aberdeene (Ohio, USA) od 26. mája do 27. júla 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Warneři uzavřeli dohodu s MGM

Warneři uzavřeli dohodu s MGM

15.08.2022

Studia MGM a Warner Bros. Pictures uzavřela novou několikaletou smlouvu, podle níž v budoucnu přeberou Warneři zodpovědnost nad mezinárodní (tedy mimo USA) filmovou distribucí MGM. To mělo doposud… (více)

Nový film Lucy Guadagnina nabírá obsazení

Nový film Lucy Guadagnina nabírá obsazení

01.06.2021

Režisér Luca Guadagnino (Dej mi své jméno, Suspiria) má v budoucnu natočit novou verzi mafiánského dramatu Zjizvená tvář, ještě předtím si ale italský auteur hodlá natočit malé nenápadné drama Bones … (více)

Reklama

Reklama