Didi na plný plyn
Didi na plný plyn
Komedie
Západní Německo, 1986, 92 min
Wigbert WickerPlakáty
Didi pracuje ve skladu mezinárodní přepravní kanceláře. Jeho snem je stát se řidičem nákladního auta. V pracovní době si skutečně staví vlastní vozidlo z různých součástí, jejichž původ mnohdy není zcela legální. Napotřetí a za krkolomných okolností si opatří řidičský průkaz. Jeho první zakázkou je však zrovna nelegální jedovatý odpad a Didi má rázem na krku tisk a policii. (oficiální text distributora)
kingik
Pokud se Hallervoden sám nerežíruje ztrácí jeho úderně groteskní komika na síle. Vzniká pak jakýsi sled skečů bez pořádného zakotvení v ději. Tady už jsem se skoro vůbec nebavil a spíše jsem se nudil, protože režie byla průměrná a celkově mně přišel příběh bez pořádného a chytlavého nápadu. Hallervoden dobrý, zbytek za ním zaostával. 40%(27.12.2011)
d-fens
jedna z mojich hlúpych srdcoviek(9.2.2007)
corpsy
Klasika predrevolučnej televíznej zábavy, keď sa smialo celé Československo a na druhý deň sa rozprávali a diskutovali scény a hlášky s filmu ( v mojom prípade na základnej škole ). Príjemná nostalgia.(7.2.2011)
skinnee
Poriadna nostalgia: Po videni tohto snimku som chcel byt kamionistom a veril som ze to je najlepsie zamestnanie na svete.(9.1.2010)
DETTO1976
Z bratom sme to pozerali stále dookola na VHS.(26.4.2011)
Gladi
Od svojho zamestnavatela pokradol tolko suciastok na kamion,ze si z nich doma poskladal vlastny:-D(17.1.2010)
haffen
Za komančov v kine, to bolo pánečku niečo. Dnes sa to čaro ale vytráca a ostáva len priemerný film. A ja že sa nasmejem ako kedysi keď mi bolo cca 8-9 rokov. Sentimentálne 3*.(23.2.2012)
emdvojka
Film ktorý si moc nepametam, ale viem ze ako dieta som ho pozeral stale dookola.... z nostalgie 5 hviezdiciek pretoze viem ze som ho jednoducho totalne zral(23.12.2008)
route60
Před 20 léty jsem se tomu s chutí smál ale dnes vidím že to byla opravdu hloupost.(16.11.2010)