Reklama

Reklama

Že je mi nevěrná? To za prvé není možné a za druhé jí to neprojde! Americká komedie o žárlivém manželovi, nic netušící manželce a plánu pomsty vskutku ďábelském. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

... nebo také návod, jak zakroutit krkem své mladé manželce. Nevěrně tvá působí ohraným, přesto slušně zábavným celkem, ve kterém se toho zrovna moc neodehraje. Pár náhod, které se stanou nám totiž změní názor na věc, tak jako hlavnímu hrdinovi Claudeovi. Slušná zábava a perfektní představa na konci filmu, a jedná o docela zajímavý film, který může někomu posloužit jako návod ;-) Ovšem je to především komedie. Srandovní pokus o zavraždění své mladé manželky. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Hravé až lehce rozpustilé, maličko frivolní - a mírně škodolibé ... Poučné pojednání o klikatých a jen obtížně schůdných cestách, na které vás může zavést žárlivost. Pokud se po nich vydáte, mějte na paměti, že mohou končit nad propastí. Odstrašujícím příkladem vám budiž uznávaný dirigent Claude Eastman, jehož chování začne postupně vykazovat drobné, leč nepřehlédnutelné znaky pomatenosti. Dokonale se zaplete do sítí, které byly díky jednomu malému nedorozumění nastražené na jeho okouzlující ženu Daniellu - a vypadá to, že se z nich hned tak nevymotá ... 4,5* ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ Plus = 9.5.2013, réžia slovenského znenia = - Tomuto vravím komédia ! Po Wilderovej klasike, ďalší skvost čo nestarne. Je to snáď námetom (ktorý je x-tou variantou zaužívaného vzorca), hereckými výkonmi, réžiou ? Neviem, ale dokonale sa bavím na všetkých šialenostiach, ktoré Dudley Moore podniká len aby sa "nevernici" Nastassje "pomstil". Chvályhodný je tiež fakt, že aj dnes sa tento film uvádza s dokonalým kinodabingom Ústřední pújčovny filmú Praha (r. Miroslav Kubišta). (17.12.2004) Milý Oskar: Tak to je vážne gól :-) Myslím, že táto komediálna pecka práve nadobudla istý "monthypythonovský" rozmer. (12.1.2006) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Chytrá a svěží komedie francouzského střihu založená na několika nedorozuměních.. Dudley Moore, byť je mi tento anglický herec krajně nesympatický, se role k smrti žárlivého manžela dirigenta Claudea Eastmana zhostil naprosto dokonale a přesvědčivě, stejně jako Armand Assante v kůži jeho záletnického kamaráde Maxe, roztomile horkokrevná krásná Nastassja Kinski jako jeho žena Daniella tu rozhodně není jen na ozdobu.. Potěší i hlas ze Simpsonových Albert Brooks jako paroháč Norman Robbins či Jan Tříska v miniroličce coby režisér Jerzy Czyrek !! ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Dudleymu padající ožralové a popletení komici jdou naprosto skvěle, jak mistrně dokázal v Arthurovi. O tom, že skutečná realizace jednoho snu může být setsakra ošemetná záležitost, jsem se dozvěděla formou, která mi způsobila příjemné šimrání v břišní oblasti, takže nemůžu dát nízké hodnocení. Každý soudný člověk by celou akci zastavil už při prvním kolapsu s diktafonem, ale Clauda každý nezdar ještě víc nabudil a divák si tak mohl užít pořádnou prču při řešení dilematu miluj nebo zabij. A ty kultivované umělecké dialogy! "Myslíte toho zkurveného vrzala?" A co teprve aktuální zprávy z rádia:"Německý kancléř Helmut Kohl...."☺ ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama