Reklama

Reklama

Dobrodruzi z vesmíru

(seriál)
  • Japonsko Učúsen Sagittarius (více)

Epizody(77)

Obsahy(1)

Kreslený japonský seriál, v ktorom hlavní hrdinovia Topy, Rana, Sibet, Gerard a Anna (Sibeta si možno niekto pamätá ako PIPA) putujú vesmírom v kozmickej lodi Strelec a prežívajú rôzne dobrodružstvá. V seriáli vystupujú rôzne civilizácie, planéty a postavy. Na svojich cestách sa stretávajú s nebezpečnými pašerákmi, vojakmi a samozrejme s mimozemskými príšerami... (elCampo)

(více)

Diskuze

Uživatel Kri-kri smazal svůj příspěvek.

Uživatel Kri-kri smazal svůj příspěvek.

Uživatel Kri-kri smazal svůj příspěvek.

Kri-kri

Kri-kri (hodnocení, recenze)

STAL SE ZÁZRAK, ŠTĚSTÍ SE NA FANOUŠKY DOBRODRUHŮ PŘECE JEN USMÁLO!:) PODAŘILO SE SEHNAT VŠECHNY DONEDÁVNA CHYBĚJÍCÍ DÍLY V ČEŠTINĚ, TAKŽE KONEČNĚ BUDE SERIÁL KOMPLETNÍ.
Podrobnosti na stránkách o Dobrodruzích
http://www.volny.cz/tthomas/dobr/

panjosef

panjosef (hodnocení, recenze)

Souhlasím, francouzská verze znělky je bezkonkurenčně nejlepší :-) možno slyšet např. zde http://www.youtube.com/watch?v=UNHxMFxN_UE Francouzská verze byla ke slyšení i v rámci českého vysílání Dobrodruhů na tehdejší stanici OK3, pamětníci jako já určitě ví :-)

Sevee

Sevee (hodnocení, recenze)

Musím říci, že ta úvodní znělka nezní vůbec špatně. Ale na japonskou a už vůbec ne na francouzskou verzi nemá :)

Sevee

Sevee (hodnocení, recenze)

Kri-kri : Tak to je pro mě špatná zpráva. Asi se začnu učit japonsky :). Jiné řešení nevidím. A nebo, že by nějaký dobrák udělal na chybějící díly české titulky. Toho se ale taky nejspíš nedočkáme. Takovej dobrej seriál a oni ho zakopou někam pod drn. Mor na ně!!!!!!!!!!!!

Kri-kri

Kri-kri (hodnocení, recenze)

Sevee: mýlíš se a to hned dvakrát.
1. ČT už nikdy Dobrodruhy reprízovat nebude, mám to od nich potvrzené. Navíc je dost pravděpodobné, že hovada, co dělají v archivu ČT už dávno CZ dabing Dobrodruhů zlikvidovali.:/
2. Chybějící díly bohužel na VHS nikdo nemá. Kdyby tomu tak bylo, určitě by se přihlásil. Bohužel, oproti tomu vím o několika zbohatlících, kteří Dobrodruhy na VHS měli, možná i komplet nebo téměř komplet, ale přemazali je novodobýma komerčníma sračkama.:/
Jinak řečeno, kdyby se začátkem 90. let videa dostaly do rodin, kde si Dobrodruhů vážili, už jsme je mohli mít dávno zkompletované.

Sevee

Sevee (hodnocení, recenze)

Kri-kri: Jó, tyhle díly shání hodně lidí, ale prostě nejsou k mání. Možná je někdo má doma na kazetě, ale pravděpodobnost, že by je digitalizoval je nulová. Nejspíš si musíme počkat na tu dobu, kdy bude ČT1 znovu vysílat Dobrodruhy. Už aby to bylo.

Pajčus

Pajčus (hodnocení, recenze)

Jen bych chtěl doplnit anglický název tohoto výborného anime: Spaceship Sagittarius

Reklama

Reklama