Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (87)

plakát

V Bruggách (2008) 

Velmi příjemné filmové překvapení. Perfektní charaktery výborně zahrané herci, kterým bych je nikdy nevěřil, dokud bych neviděl tenhle film. Takovou porci vtipu, napětí a hořkosti v podobě koktejlu s vyváženou chutí jsem už hodně dlouho nedostal.

plakát

Mstitel (2009) 

Tak nevím. Film stál za starou bačkoru, ale ty komentáře tady mě neskutečně baví! :)

plakát

Brazil (1985) 

Mám silné nutkání tento film blíže prozkoumat, abych ho pochopil.

plakát

Moon (2009) 

Po zhlédnutí jsem se neubránil plnému hodnocení. Druhý den jsem měl v hlavě tolik otázek ohledně scénáře a logických nesrovnalostí, že jsem chtěl hodnocení snížit. Třetí den mi některé souvislosti docvakly, přesto mi zůstalo mnoho nezodpovězených otázek, až mi došlo, že podobný stav ve mě vyvolala pouze malá hrstka filmů. A tak jsem zůstal u plného hodnocení s otazníky, přesto naplněn a spokojen. :)

plakát

Souboj cti (1996) 

Některé části filmu byly i celkem zajímavé s dobrou výpravou a krásnými lokacemi. Proč to ale celé muselo být slepené v takovou neuvěřitelnou slátaninu se stupidním příběhem? A proč česká a slovenská distribuce tento snímek obdařila zas tak příšerným názvem?

plakát

Počátek (2010) 

Tento film o ovládání největší záhady, která je každému tak blízká, ve mně zanechal obrovský dojem, probudil ve mě fantazie, o kterých jsem si myslel, že už jsou navždy uspané, a vyvolal hned několik velkých otazníků. Zpracování je velkolepé - vyzdvihl bych stav bez tíže (opravdu netuším jak to někdo mohl natočit) - přesto si myslím, že třeba sen ve snu ve snu by mohl být více fantastický (sotva ale mohu potvrdit, že se mi někdy zdál sen ve snu, natož aby se to vrstvilo ještě více), že ve scénáři všechno sedělo, že prostě některé části filmu mohly být o něco lepší. Přesto dávám plné hodnocení, protože tak úžasný filmový zážitek je velkou vzácností.

plakát

Kimssi pyoryugi (2009) 

Výborně zpracované zajímavé téma. Tento film mě dokázal rozesmát svým výtečným humorem, vyrobil mi nějakou tu slzu, přiměl mě pořádně se zamyslet a hlavně mě skvěle pobavil. Rád bych tento jedinečný film doporučil, protože je zajímavý, plný zvláštní atmosféry a při tom je nenáročný a příjemný na koukání.

plakát

Klik - život na dálkové ovládání (2006) 

Pro mě velmi milé překvapení. Myšlenka a poslání filmu mě oslovilo natolik, že jsem ještě ten večer napsal refrén k písni, kterou jsem druhý den v práci celou dokončil! Výběr herců byl naprosto geniální: Adam Sandler dokázal, že je výborný herec, Kate Beckinsale okouzlila, Christopher Walken celý film krásně rozzářil a David Hasselhoff v roli chlípného šéfa to vše nádherně doplnil. Scéna s břichem po liposukci je nezapomenutelná. :-D

plakát

Peklo (2003) 

Čekal jsem klasickou slátaninu, ale nakonec jsem byl tímto filmem celkem mile překvapen...

plakát

Rukojmí (2005) 

Viděli jste film Úkryt (Panic Room 2002)? Přijde mi, že tyhle dva filmy toho mají dost společného, ale Rukojmí je na tom o něco hůř. Štěstí, že hlavní roli obsadil Bruce Willis, za kterého dávám jednu hvězdičku, připočtu k tomu další za to, že to mělo aspoň občas hlavu a patu a třetí za to, že se nedalo předpovědět, co bude a já tak vydržel dodívat se do konce.