Reklama

Reklama

See for Me

Trailer 1

Bývalá lyžařka Sophie (Skyler Davenport) s poruchou zraku má za úkol pohlídat kočku v obrovské luxusní vile, zatímco majitelka jela na dovolenou. Ještě první večer ale bude muset čelit trojici agresivních zlodějů, kteří si dům vytipovali kvůli obrovskému trezoru, a jediná věc, jenž Sophii dává šanci, je aplikace „See for Me“. Díky ní se totiž může spojit s operátorem, který může přes kameru sloužit jako její oči. (TheEvilTwin)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď ste milionárka, tak určite si na stráženie mačky vo vile s obrovskými priestormi najmete slepé dievča, to dá rozum! Už len to, na akom predpoklade je postavený tent film je extrémny bizár. A že potom slepaňa dokáže zlikvidovať statných, dvojnásobne ťažkých mužov, síce s poruchou osobnosti a nízkym intelektom, ale bez očnej vady, a to všetko vďaka nejakému vzdialenému riadeniu, to už je fakt žáner fantasy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono už to od začátku tak trochu plave. Najmout si slepce, aby mu pohlídal barák, může fakt jen idiot. No a způsob, jakým si to děvče rozdá s trojicí kriminálníků je už vyloženě k smíchu. Upřímně řečeno ri frajeři si zaloužili všechno, co se jim stalo a ne proto, že jsou to zloději, ale proto, že jsou zralí na Darwinovu cenu. Oukej. Od kanadského béčka člověk zase tolik nečeká, takže se dá ledacos přehlédnout, ale to by tu muselo být něco, co výše zmíněné zatlačí alespoň trochu do pozadí. A to tu nebylo. Spád žádný, gore nulové a navrch je hrdinka nesympatická káča. Korunu tomu dává nepřehledný závěr, ze kterého se člověk doví snad jen to, že to dopadlo dobře. I když dobře je v tomto případě relativní. 25%, ale jen díky kouzlu nechtěného. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Home Invasion subžánr začíná být vyčpělý jako Exorcismus a See for me naštěstí přinese něco nového, ale stačí to? Na lepší průměr ano. Slepá dívka hlídá kočku v opuštěném sídle, které napadnou 3 zloději, kteří mají v plánu ukrást skrytý sejf. Jediná pomoc hlavní hrdinky je veteránka Kelly, která ji pomůže skrz novou appku See for Me. Film má docela rychlý spád, hezký vizuál, pár menších zvratů a docela dost napětí- což jsou plusy. Mínusem jest dost nesympatická hlavní hrdinka, opět absence gore a fakt, že se to celé drží až moc při zemi. Nápadem se snaží být film lehce invenční, ale pořád tu chybí něco, co by film vykoplo alespoň na lepší nadprůměr. Film však nejspíš nikoho výrazně neurazí, kdo Home Invasiony má rád, tak See for me patří k těm zajímavějším za poslední dobu. Příběh 3/5, Akce 2/5, Humor 0/5, Násilí 1/5, Zábavnost 3/5 Hudba 3/5, Vizuál 3/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5, Emoce 2/5, Herci 3/5. 6/10. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Když pominu fakt, že zaměstnat slepou holku na hlídání domu je sám o sobě nápad jak z jiného vesmíru, té vší nesmyslnosti hraje navíc do karet, že zrovna tu noc jdou barák vyloupit zloději a vlastně celý následný průběh děje (nebudu spoilerovat), tak i přesto je to ve výsledku celkem napínavá béčková jízda, od které bych ani nečekal, že se tak budu bavit. Má to slušnou atmosféru, přiměřenou stopáž, pořád se na plátně něco děje a v rámci home invasion filmů to celkem vybočuje celým dějem, který by divák nečekal a který vystupuje z klasického stereotypního motivu tohoto subžánru. I přesto, že když se nad filmem zamyslím, je to neskutečně naivní ptákovina, která je jak vystřihnutá ze scifi komiksu, tak jsem se slušně bavil a ikdyž podobné kousky často nemusím, tak tady klidně tu úctyhodnou, zábavnou trojku dám. Překvapivě slušná sranda. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Urobiť z hlavnej hrdinky slepúcha bol celkom solídny nápad ako okoreniť tento podžáner. Takisto technická stránka je ok, ale chýba tomu poriadna atmosféra. Celý čas mi bolo jedno jak to dopadne. Film zaujme len motívom chamtivosti hlavnej hrdinky, ktorá na chvíľu spojí sily so zloduchmi, ale bohužiaľ tento motív poriadne nevyužili. Škoda. Kim Coates ako hlavný zloduch sa mihne len na pár minút. Celkovo nudný priemer. 5/10. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama