foto

Jessica Parker Kennedy

  • nar. 3.10.1984 (35 let)
    Calgary, Alberta, Kanada

Biografie

Tato Kanadská herečka se narodila 3.10.1984 v Kanadské Albertě. Její nejznámější role doposud byla nejspíš v seriálu SMALLVILLE.

V roce 2007 byla Jessica obsazena do televizního seriálu KAYA na MTV. O rok později se objevila v romantické komedii A ZASE JEDNA POPELKA, kde si zahrála po boku Seleny Gomez. Dále si zahrála v různých seriálech jako například ANATOMIE LŽI,UNDERCOVERS nebo KAUZY PODLE KATE. Její poslední velká role je v seriálu THE SECRET CIRCLE, kde ztvárnila roli mladé čarodějky Mellisy.

beyli

Herecká filmografie

Filmy

2018 Deep Murder
Holka z livechatu
2017 Another Kind of Wedding
Gemini
House Mother
2015 Dokonalý muž
2013 Nearlyweds (TV film)
2011 50/50
Bad Meat
Behemot (TV film)
Srážka planet (TV film)
Vyměřený čas
2009 Santova dcera 2: Nejisté Vánoce (TV film)
2008 A zase jedna Popelka
Hodiny beznaděje (TV film)
2007 Návnada 2: Svádění (TV film)
2006 Santa Baby (TV film)

TV seriály

2019 The Flash (TV seriál)
Legacy (S05E22)
The Girl with The Red Lightning (S05E21)
Gone Rogue (S05E20)
další epizody (13)
2018 The Flash (TV seriál)
Elseworlds, Part 1 (S05E09)
What's Past Is Prologue (S05E08)
O Come, All Ye Thankful (S05E07)
další epizody (12)
2017 Tales (TV seriál)
Výkupné (TV seriál)
The Enemy Within (S01E05)
Colony (TV seriál)
Free Radicals (S02E07)
Fallout (S02E06)
Company Man (S02E05)
další epizody (5)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Peciválové (S01E10)
Supergirl (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 1 (S03E08)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Konec kapitána Flinta (S04E10)
Kruh se uzavírá (S04E08)
Poslední vzepětí (S04E07)
další epizody (9)
2016 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Černá známka (S03E10)
Hrdelní pře (S03E09)
Záchrana (S03E08)
další epizody (9)
2015 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Krvavý soud (S02E10)
Nepříjemné pravdy (S02E09)
Ozvěny minulosti (S02E08)
další epizody (10)
2014 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Hon vrcholí (S01E08)
Před vyplutím (S01E07)
Zvraty štěstěny (S01E06)
další epizody (8)
2012 Tajemství kruhu (TV seriál)
Family (E22)
Prom (E21)
Traitor (E20)
další epizody (12)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Balcoin (E09)
Masked (E07)
Wake (E06)
další epizody (8)
Anatomie lži (TV seriál)
Věřte, nevěřte (S03E06)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
V (TV seriál)
John May (S01E07)
Bratři a sestry (TV seriál)
Rapsodie smyslů (S05E08)
Smallville (TV seriál)
Štít (S10E02)
2009 Rota (TV seriál)
Valemont (TV seriál)
Podstata strachu (TV seriál)
The Spirit Box (E11)
Smallville (TV seriál)
Nespravedlnost (S08E21)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Plastická trhavina (S08E02)
2007 Kaya (TV seriál)
2006 Exes & Ohs (TV seriál)