Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a odvážná hrdinka se vrátila. A je šťastná jako nikdy předtím, protože ji generál Shang požádal o ruku. Přesto se objeví nečekaná překvapení. Jejich štěstí se jim snaží kazit nezbedný Mushu, který se jako rodový ochránce snaží držet zamilovaný pár co nejdále od sebe. A k tomu je tu ještě jeden obtížný úkol - doprovázet tři princezny přes celou Čínu za jejich manžely. Princezny se však do svatby nehrnou. Jejich muži jim byli prostě vybráni. Když to Mulan zjistí, rozhodne se rázně zakročit.

Těšte se na skvělou komedii, podmanivou hudbu a dojemný příběh o odvaze a přátelství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Kybela 

všechny recenze uživatele

Po druhém shlédnutí přidávám hvězdičku, protože mě mrzí, jak malé hodnocení tato vtipná a pro děti poučná pohádka má. Nutně musím zdůraznit, že písničky v češtině jsou úžasné, je vidět, že to zase někdo jen tak neodbyl. "A když jsem odešla, tak si Shanga probudil?" "To nebylo tak snadné, má dost tvrdé spaní." "Mushu, jak jsi to mohl udělat?!" "Hrál jsem na hrnce a poklice..." A hlas Pavla Kříže v malém dráčkovi k tomu :D ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Budiž prokleto číslo dvě u filmů. Opět zas a znova....nenene....buď ať nenatáčí pokračování, nebo ať s ním nespěchají, ať nedopadne takto. Sice se mi Mulan stále líbí a nenechám na ni dopustit, ale je to slabota a místy opravdu dokonce až nudné a táhlé. Jednička byla tak perfektní, zajímavá, krásná, vtipná, svěží, a tady se prokletí dvojky bohužel taky projevilo..snaží se z předchozího úspěšného filmu vymlátit všecko co to dá, vyšťavit ho, ať si zas vydělají producenti nějaké ty prašule. Co už...dívat se na to ale samozřejmě dalo...bohužel 3*. ()

Reklama

MIRECSK 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke veľmi slabé. V istých chvíľach nudné, dej predvídateľný, vtipné sa mi to zdalo nanajvýš tak na troch miestach a koniec akoby sa písal na poslednú chvíľu dakde v šatníku na kolene. Odporúčanie: Nesledovať hneď po jednotke. Dajte tomu aspoň dva týždne, inak zažijete pomerne veľké sklamanie. A aj po tých dvoch týždňoch to nebude veľká sláva. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie príbehov o Mulan stále v duchu príjemnej a neopakovateľnej atmosféry jednotky, avšak s veľmi zjednodušeným a nie príliš zaujímavým dejovým pozadím. Každopádne ako Disney animák to funguje skvelo a v zásade ide v šlapajách predchodcu. Jednu hviezdu ale musím tak či tak ubrať, nakoľko kvalita už trošku klesla. 65 % ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Asi je vzhledem k chudé animaci dobře, že se pokračování Mulan nepouští do žádné větší akce a dějově se (dětinsky a předvídatelně) zaměřuje na předsvatební pochyby ústřední rozdílné (a podle rozeštvávané, Mushu by zasloužil) dvojice, instantní romantické zamilování či emancipační odsouzení dohodnutých sňatků – zkrátka poučku „Poslouchej hlas svého srdce.“ Není ale zrovna na co koukat (ani poslouchat). ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama