Reklama

Reklama

Popelka na farmě

  • USA A Cinderella Story: Starstruck
Trailer

Obsahy(1)

Finlay Tremaine žije v malém městečku Dreary v Idaho na farmě, která její rodině patřila víc než sto let, jako Popelka. Její otec zemřel a vládu nad farmou převzala nevlastní matka Valerian, která po Finlay chce, aby se starala nejen o farmu a zvířata, ale ještě obskakovala ji a nevlastní sourozence, protivnou Saffron a ještě protivnějšího Kala. Macecha se ke všemu chce farmy zbavit, už zapojila místní realitní agentku Louisu. Finlay sní o tom, že by se chtěla stát herečkou, a tak zajásá, když se v městečku znenadání objeví hollywoodský filmový štáb a pořádá konkurz na muzikál, ve kterém hraje hlavní roli lamač dívčích srdcí Jackson Stone. Valerian ale její naděje okamžitě překazí, konkurzu se zúčastní Saffron a také sama Valerian. Jak ráda zdůrazňuje, v roce 1987 vyhrála soutěž „It Girl“ a je přesvědčená, že vypadá jako starší sestra své dcery. Valerian Finlay nařídí, aby do města k řezníkovi odvedla prasátko zvané Jon Ham. Finlay čuníkovi slíbí, že ho ukryje ve stodole, dokud všichni na příkaz nadělat z něj vepřové nezapomenou. Ve městě ale náhodou zabloudí právě na místo, kde se koná konkurz. Nezaváhá a vystřihne skvělé pěvecké číslo, a ještě lepší číslo s lasem, které ovládá naprosto mistrovsky. Její vystoupení bohužel skončí katastrofou, protože Jon Ham se splaší, zaplete se do lasa a protáhne Finlay blátem a louží. Všichni se smějí a přezdívka Pig Girl je na světě. Jenom Jackson přiskočí, aby jí pomohl na nohy... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Další z milionů verzí popelky (od režiséry Popelky Vánoční Přání a Popelky v teniskách) tentokrát situovaná na farmu kde přichází režisér natáčet film. Ačkoliv ho dotyčná vidí tak minutu zamiluje se do něho a snaží se ho sbalit jelikož jako ženská to nejde tak se přesleče za chlapa. Film je to průměrný romantická scéna zde až do konce není žádná a celkově není moc co chválit. Písně se podařily, ale jsou jen dvě a líbila se mě postava Saffron, ale to je asi tak vše. 40 procent ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Kovbojska Popelka z ospaleho zapadakova. Film je čím dál tím horší, přesto se asi většina dámského publika dodiva kvůli sexy Michalovi Evansovi. Dávám jednu hvězdu za prase a za to, že v americkém filmu nehraje výjimečně Popelku Číňanka. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

A zase jedna o Popelce... 1)  Scenáristka, režisérka a produkční, jindy též herečka a choreografka 57letá Michelle Johnstonová se očividně rozhodla prorazit na poli režie s filmy s popelkovským obsahem. Toto je již její čtvrtý (z pěti), již druhý, kde si napsala scénář a nakonec první, který i produkovala._____ 2)  Snímek má vlastně dvě dějové linky. Jedna je ta klasická popelkovská, druhá je jakousi parodií na filmování laciných braků._____ 3)  To nejhezčí jsou jako obvykle kluci. Pěkný 30letý Kanaďan Richard Harmon (Popelčin nevlastní bratr Kale), trochu moc umělovecký 25letý Američan Michal Evans Behling (herecká hvězda Jackson Stone) a příjemný 26letý Kanaďan Ricky He (ochotný kovboj Kenny)._____ 4)  Nejvtipnější na věci mi přijde český překlad pojmu pig girl, jak v polovině filmu Popelku její rodina označovala, jako vepřice. ()

Apanatschi 

všechny recenze uživatele

Priemerná farmárska verzia popolušky so sympatickou ústrednou dvojicou. Štvrtá hviezdička je za profesionálnu prácu so zvieratami - všetka česť - predpokladám, že to im pri produkcii dalo najviac zabrať a vyšlo to výborne. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama