Reklama

Reklama

Popelka: Vánoční přání

  • USA A Cinderella Story: Christmas Wish
Trailer

Obsahy(1)

Katherine bude teprve za pár měsíců osmnáct, a tak dosud nemůže využívat dědictví po svém otci Jasonovi a plnit si své sny – stát se slavnou zpěvačkou a skladatelkou. Místo toho musí sloužit své zlé, snobské maceše Deirdre a jejím dvěma stejně krutým dcerám Joy a Grace. Kat pracuje spolu se svou nejlepší kamarádkou Islou v Santa Landu, vánočním zábavním parku. V kostýmu malého elfa zpívá a tancuje. Jednoho dne soubor obohatí nový Santa – trošku nešikovný mladík, kterému Kat pomáhá dostat se do kostýmu. Kat ovšem netuší, že sympatický nešika je Dominic – „Nick“, syn miliardáře Terrence Wintergartena, kdysi dobrého přítele jejího otce. Když Nick uvidí Kat zpívat a tančit na scéně, je okouzlen. Macecha Deirdre touží jít na charitativní akci, kterou pořádá Terrence Wintergarten. Nikdo slavný a známý tam nesmí chybět. Podaří se jí získat pozvánku „pro vdovu po zesnulém Jasonu Deckerovi a její dcery“. Pozvánka ovšem výslovně jmenuje Kat. Deirdre to vyřeší tak, že za Kat se bude vydávat Joy a Kat se nesmí o ničem dozvědět. Nick a Kat se mezitím při vystupování v Santa Landu sbližují. Nick dá Kat pozvánku na charitativní akci a řekne jí, kdo je. Kat pozvánku přijme, ale váhá, jestli má jít. Ve výloze drahého butiku uvidí překrásné zelené šaty – není pomyšlení, že by si je mohla koupit, ale věrná Isla jí přesně takové šaty přes noc ušije. To ovšem Kat přesvědčí, jenže sestry jí šaty ukradnou, navleče se do nich Joy a Deirdre Kat navíc spálí pozvánku, kterou dostala od Nicka. Deirdre s dcerami se vypraví na bál, Kat doma pláče, ale její pes Bruno najde dopis s pozváním od Terrence. Kat si uvědomí, že Deirdre a Joy zneužily její identitu, a rozhodne se tomu zabránit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

silentname 

všechny recenze uživatele

"A Cinderella Story: Christmas Wish". Čo sa o tomto filme nedá povedať, čo sa nedá povedať o všetkých ostatných príbehoch "Popolušky". Nemyslím si, že je vôbec možné ešte tento príbeh zospoilovať. Poznáte to odpredu odzadu. Toto je trošku modernejšia verzia a Kat v tomto príbehu nechce mať princa a bohatého muža. Chce byť speváckou hviezdou. A po smrti svojho otca musí trpieť svoju macochu a svoje dve nevlastné sestry Joy a Grace. Ale samozrejme tu bude láska medzi ňou a mladým krásavcom Dominickom, ktorého hrá Gregg Sulkin. Okey, čo sa mi na filme páči? Laura Marano ako Kat je podľa mňa vynikajúca. Dievča je veľmi presvedčivé, pôsobí uveriteľne a dokáže tomu dodať príjemnú atmosféru. Neviem. Dobre sa na ňu pozerá. Som zvedavý kde sa objaví nabudúce, lebo dievča ma celkom presviedča o svojich kvalitách. Gregg Sulkin mi je tiež sympatický. A je super, že nie je rozmaznaný bohatý chlapec ale reálne sa aj snaží o svoje vlastné názory a tajne sa venuje činnosti, ktorá pomáha ľuďom. Je to príjemné. A myslím si, že aj postava jeho otca je super. Katina najlepšia kamoška Isla je tiež super. Kde však film absolútne zlyháva sú naši zloduchovia. Vlastne... trošku to upravím. Grace je tak hlúpa, že miestami ma vie neskutočnými hláškami pobaviť. Typu: "I´m charming your Highnes" alebo "Mom, she took my accent". Neviem. Spôsob akým to podáva je tak unikátny, že mistami ma fakt pobavila. Čo sa ale týka macochy Deirdry a jej dcéry Joy, tak to je úplne iná story. Aby ste mi rozumeli, vo všetkých týchto príbehoch sú tieto postavy nepríjemné a hnusné. No súčasne vedia pôsobiť aspoň trošku uveriteľne a podané spôsobom, ktorý funguje. Tieto dve sa to rozhodli podať ako dve hnusné francúzke aristokratky s detailami na všetok pátos a hnus, ktorý z toho plynie. Malo by to byť asi elegantné urážanie. Výsledne je to nechutné a neznesiteľné počúvať. Takže táto vízia bola úplne krok vedľa. Sorry. V príbehu toho moc nemám čo povedať. Je to klasický popoluškovský koncept. Ale zase Laura Marano a Gregg Sulkin majú spolu dobrú chémiu. A vďaka tomu im to celkom dokážem uveriť. Takže opäť je tu priemerný rodinný romantický film. Ak je to pre vás, čeknite si to. Ak nie, tak si nájdite radšej niečo iné. Ale úprimne, pozrite sa na názov filmu. Čakáte od toho vôbec niečo iné? Hodnotenie: C ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tady se zase sešla banda idiotů a pipin, která si tu honí ega tím, že naháže 1 hvězdu a odpady a nadává jak to není originální pak zajde na film Rychle a zběsile Hobbs a Shaw a píše tam o originalitě (inteligence 0 nebo na úrovni Pavla Novotného starosti Řeporyjí). Jak píše silentname co jako od filmu s názvem Popelka Vánoční přání vysílaném na Netflixu čekali, že tam bude hrát Brad Pitt a Julia Roberts a že to získá 5 oskarů ?Jediný mínus to má v tom, že už je to nejméně 5 film na podobné téma jen se změnili herci a prostředí. Jinak Laura Marano je pěkná a talentovaná herečka a počítám, že to daleko dotáhne má zde pěkně šaty (ty modré na obalu ani neobleče a dokonce tam ani nejsou) a celkově se na ni dobře dívá což neplatí o zbytku máme zde černouška co nemusí dělat chodí ve značkovém oblečení a vypadá jak buzik a ostatní vypadají jako namistrovanci ještě jediná Skyler ujde. 60 procent na úrovni komedií na Disney Channelu možná i o něco lepší. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Mám hrozně moc ráda všechny ty příběhy o Popelkách na všechny variace, je to pro mě docela guilty pleasure, takže u toho občas přivřu obě oči a nechám se tou kravinou omamovat. Ale tohle? Bože můj, tohle je fakt děsný. Hodně hodně špatný. Vánoční Popelka nic nedá, nic přidá, vánoční atmosféru nenavodí, hereckými ani pěveckými výkony neohromí, příběhem taky neoslní. Bohužel to nespadá ani do průměru, ale spíš odpadních vod. Ztráta času. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Popoluška už tu bola v toľkých obmenách, že to už začína byť pomerne otrepané klišé. Niektoré z moderných spracovaní samozrejme vyčnievali (najmä A Cinderella Story s Hillary Duff), a potom kopa nepodarkov. Bohužiaľ, do kategórie nepodarkov by som zaradil aj tento kúsok. Toho výborného tu bolo toho pramálo, snáď len samotná Popelka - Laura Marano (prekrásne oči). Ale inak? Mnoho scén bolo vrcholne infantílnych a prihlúplych, dialógy tiež žiadna sláva, a tie piesne boli akurát tak na úrovni Mira Jaroša. Takže nič takého, čo by nejakým spôsobom vyčnievalo. Mimochodom, stačí si dať len elfie uši a parochňu, a ste úplne iná osoba (nič to, že tvár vám vidno úplne a zreteľne celú). Nuž, aspoň 1* za krásnu Lauru. ()

nicolePavs 

všechny recenze uživatele

Klasické dívčí LOVESTORY. Nudí mě předvídatelnost těchto filmů, chtělo by to nový námět. Ocenila bych něco, kde člověk předem nebude znát zásadní zlomy v díle (například - popelka: on bohatý, ona chuděra, flirtují spolu, ale nevzájem neví svou totožnost, dozví se kdo jsou velmi zvláštním, ale pěkným způsobem, tramtadadá a žili spolu šťastně až do smrti...) Pro zamilované puberťačky (12-14) celkem koukatelné. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama