Reklama

Reklama

Co jsme komu všichni udělali?

  • Francie Qu'est-ce qu'on a tous fait au Bon Dieu ? (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovi v prvním filmu provdali i čtvrtou dceru a ve druhém úspěšně udrželi všechny své dcery i jejich rodiny ve Francii. A právě když se jim je podařilo přesvědčit, aby nikam neodjížděli, nečekali, že všichni skončí v jejich malebném Chinonu a budou je mít víceméně pořád za krkem. Za péči a starostlivost se jim dcery i se svými rodinami chtějí odvděčit a využijí k tomu skutečnost, že Claude a Marie slaví čtyřicet let společného života. Začnou pro ně připravovat velkou oslavu v jejich rodinném domě, a protože to musí být oslava opravdu pořádná, pozvou do Francie i rodiče svých manželů. Claude a Marie tak budou muset pod svou střechou přivítat rodiče zeťáků Rachida, Davida, Chaa a Charlese. Tento „rodinný“ sraz slibuje, že bude hodně bohatý na nejrůznější události. Stačí k tomu už jen to, že tyto rodiny jsou z nejrůznějších koutů světa a rozhodně je nespojuje ani stejná víra. Nechte se překvapit a hlavně pobavit. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (98)

silentname 

všechny recenze uživatele

Philippe de Chauveron sa vracia po tretíkrát vo svojej filmové sérii v "Serial (Bad) Weddings 3". V skratke iba poviem, že prvý film je pre mňa klasika, ktorú som videl niekoľkokrát a na pokračovanie som bol pár rokov dozadu v kine ale moc si už z neho nepamätám. Bavil som sa, ale rozhodne nie toľko ako prvýkrát. A teraz je tu veľké uzatvorenie trilógie, ktoré bude zo všetkých najväčšie. A dozvieme sa asi úplne všetko čo sa dá. A pravdou je, že tento film ma svojim humorom skutočne opäť dostal. Nepôsobí, že sa tvorcovia nejako boja stúpať ľuďom na otlaky a robiť si srandu z modernej kultúry, no súčasne sa vedia držať dostatočne vzadu, aby to nejakým fórom neprepálili. Pravdou je hlavne to, že táto časť prináša viac ten deja-vu efekt, ktorý mi pripomenul originál než naposledy. Je to jedna bláznivá scénka za druhou, fóry sú dobre načasované a postavy ma stále bavia (teda väčšina ... Laure mi tu neskutočne počas filmu liezla na nervy). Hádky medzi Rashidom a Davidom sú vtipné... ich eskalovanie konfliktu asi ešte viac. To je kto to vymyslí ešte lepšie. No a stretávame sa aj s rodičmi našich zaťov... a opäť môžem povedať, že je na čom sa baviť. Davidovi rodičia spolu ledva komunikujú, Chaovi rodičia sú zase urazení po tom ako Claude a Marie k nim v Pekingu netrafili (plus otec musí stále mamu strážiť aby nepila alkohol) a Rashidov otec sa rozhodne dať znovu dokopy starú kapelu, aby zahrali na štyridsiate výročie svadby Clauda a Marie. Marie je inak postava, ktorá ma stále baví najviac. A áno, ešte tu máme aj nemeckého zberateľa umenia, ktorý trošku bude skúšať niekomu zamotať hlavu. A je to tiež celkom slušná dávka srandy. Narozdiel ale od minulých filmov, kde sme sa snažili vidieť na veciach to pozitívne, tento mi miestami prišiel, že sú tu všetci jeden s druhým furt na nože a v konfliktoch. A tie konflikty sú síce zábavné, no na druhú stranu potom vieme, že vždy príde vyriešenie... a to trošku uberá pre mňa body, aby som si to užil ako niečo ako prvý film. A okrem toho robiť niečo väčšie neznamená, že to bude aj lepšie. A okrem toho je tu aj pár deja-vu momentov v štýle - Pamätáte si toto? Ale uznávam, bavil som sa v kine solídne. Takže od toho sa bude odvíjať aj môj finálny pocit. Hodnotenie: B+  ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se v Co jsme komu všichni udělali? potřetí vydávají do vod zdánlivě rasisticky a xenofóbně laděného humoru, který je však stále velmi korektní a polechtá bránici, byť je ono kouzlo svěží jedničky už tak trochu pryč. Ansámbl se rozrostl o další postavy a myslím, že jejich počet byl už hraniční, nicméně stále přehledný. Divák se opět na devadesát minut ponoří do radostí a strastí početné rodinky Verneuilových, jejíž členové jsou postaveni před nejednu zkoušku. Postava Helmuta byla vyloženě zbytečná a děj by se bez něj obešel. Doufám, že se jedná o závěr trilogie, jejíž případné pokračování by už muselo hodně vařit z vody a mohlo by působit příliš překombinovaně. Slabší čtyři hvězdičky! ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola samozrejme najlepšia, ale nemôžem inak, než subjektívne a hlavne pocitovo dať znovu plný počet. Je to naozaj inteligentná zábava pre dospelejších a vyspelejších jedincov, bez náznakov humusovín ako v teen sračkách. Mám pocit, že už len Claviér a potom partička Boudali a Lacheau dokážu v súčasnosti robiť buď seriózne, alebo dokonale uletené komédie, ktoré nemajú konkurenciu ani v Európe ani vo svete a to mám toho napozeraného tony, Španieli a Taliani sú moc ukričaní, Nemci zažili výslnie pri sérii Fakjú pane učiteli a v podstate to u nich roky ťahal len Elyas M´Barek, Amíci mali výslnie pri pôvodnej sérii Prci Prci s originálnou zostavou a potom to tiež šlo dolu vodou, takže už zostávajú len Frantíci ako istota. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Jedná se o naprosto dokonale zpracovanou trilogii, kterou doporučuju všem. Víc multi-kulti rodinu snad nikde v kinematografii nenajdete a ty rozhovory mezi jednotlivými rodinami jsou naprosto skvělé a zaručeně Vás pobaví. Stále jako nejlepší považuji první díl, ale toto 3. pokračování nedělá nic špatně, a dle mého je stejně kvalitní, ba i o špetku lepší než díl druhý. Zde se totiž setkáme i s rodiči synů. O zábavu tak bude postaráno. Stále to však není nic převratného a poslední 2 filmy těží co se dá ze slávy prvního filmu, proto to na více než 3 hvězdičky nebude, ale snímek hlavně s dabingem pana Donutila a Elišky Balzarové vřele doporučuji. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Tretí krát viacmenej to isté. Na jedno pozretie trojka Čo sme komu urobili asi málokoho pohorší. Kadencia hlášok a môjho smiechu sa však každým dielom znižuje, podobne ako počet nových vtipov a humorných situácií, ktorý sa v trojke začína nebezpečne blížiť k číslu nula. A aj keď mi je rodinka Verneuilových ( a aj ostatných príbuzných rodín) vlastne vcelku sympatická, s prípadnou štvorkou by som bol už opatrný... 55% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Ve 40. minutě pošle David (Ary Abittan) zedníka v obleku Super Maria, aby Rachidovi (Medi Sadoun) stavěl u domu zeď. Odkazuje tím na sérii videoher „Super Mario“. (Zix.)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama