Reklama

Reklama

Co jsme komu všichni udělali?

  • Francie Qu'est-ce qu'on a tous fait au Bon Dieu ? (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovi v prvním filmu provdali i čtvrtou dceru a ve druhém úspěšně udrželi všechny své dcery i jejich rodiny ve Francii. A právě když se jim je podařilo přesvědčit, aby nikam neodjížděli, nečekali, že všichni skončí v jejich malebném Chinonu a budou je mít víceméně pořád za krkem. Za péči a starostlivost se jim dcery i se svými rodinami chtějí odvděčit a využijí k tomu skutečnost, že Claude a Marie slaví čtyřicet let společného života. Začnou pro ně připravovat velkou oslavu v jejich rodinném domě, a protože to musí být oslava opravdu pořádná, pozvou do Francie i rodiče svých manželů. Claude a Marie tak budou muset pod svou střechou přivítat rodiče zeťáků Rachida, Davida, Chaa a Charlese. Tento „rodinný“ sraz slibuje, že bude hodně bohatý na nejrůznější události. Stačí k tomu už jen to, že tyto rodiny jsou z nejrůznějších koutů světa a rozhodně je nespojuje ani stejná víra. Nechte se překvapit a hlavně pobavit. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (98)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Po slabší dvojce je třetí, a zřejmě poslední díl, opět na úrovni prvního dílu. Clavier je stále výborný, David s Rashidem nezklamali a jsou hned po všech rodičích tou největší perlou. Slizký Helmut taky neměl chybu. Samozřejmě nejlepší jsou rodičové, kteří perlí neustále. Opravdu moc pěkná francouzská komedie, která si s multikultůrní korektností vytírá celuloid a ničeho se nebojí. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Co jsme komu udělali je i na potřetí excelentní trefa do černého a takhle se celé kino neřezalo už ani nepamatuji. Jedna vtipná situace střídá další, humor je nápaditý a trefný, opět si bere na paškál všechny možné rasové, náboženské i jiné palčivé témata a opět není nouze o nějakou tu originalitu. K téhle sérii nemám co, francouzi tohle prostě umí, herci jsou skvělí a lepší český dabing než u francouzských komedií by člověk taky těžko pohledal. Bez výhrad, ale když porovnám s předchozími dvěma díly, tak přece jen na ně trojka nedosahuje, proto "jen" 4,5*. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele

Jedná se o naprosto dokonale zpracovanou trilogii, kterou doporučuju všem. Víc multi-kulti rodinu snad nikde v kinematografii nenajdete a ty rozhovory mezi jednotlivými rodinami jsou naprosto skvělé a zaručeně Vás pobaví. Stále jako nejlepší považuji první díl, ale toto 3. pokračování nedělá nic špatně, a dle mého je stejně kvalitní, ba i o špetku lepší než díl druhý. Zde se totiž setkáme i s rodiči synů. O zábavu tak bude postaráno. Stále to však není nic převratného a poslední 2 filmy těží co se dá ze slávy prvního filmu, proto to na více než 3 hvězdičky nebude, ale snímek hlavně s dabingem pana Donutila a Elišky Balzarové vřele doporučuji. ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování francouzské komedie Co jsme komu udělali? (2014) se opět naváží do rasistické netolerance a předsudků. Stejně jako předešlé dva filmy je založená na náboženské a rasové rozmanitosti jedné francouzské rodiny. Jen okrajově přibyla národnostní nesnášenlivost vůči Němcům. Pokračování si drží srovnatelnou úroveň s jedničkou a dobře mě bavilo, ale už chybí původní originalita a trochu se omrzí. 65% ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Úplne v pohode pokračovanie. Séria si drží svoj štandard a musím povedať, že i keď ani trojka v podstate nemá scenár, vďaka dobrým hercom, ktorí si zjavne sadli a vedia čo majú hrať sa mi na film pozeralo príjemne. Ak sa vám páčili predchádzajúce časti, za to jedno pozretie to určite stojí. 60 % ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Rolu Odile mala aj po tretíkrát stvárniť Julia Piaton, lenže z projektu musela pre iné pracovné záväzky odstúpiť. Postavu nakoniec stvárnila Alice David. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo francúzskych mestách Chinon, Meudon, Langeais, Chambord a Saumur. (dyfur)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama