foto

Julia Piaton

  • nar. 29.1.1985 (36 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 C'est la vie
Milostné historky
Přípitek
2019 Co jsme komu zase udělali?
Selfie
2017 Jour J
La Monnaie de leur pièce
Pochette surprise
Svá k svému
2016 Adopte un veuf
Až odejdu (TV film)
2015 House of Time
La Vache
Le Talent de mes amis
2014 Co jsme komu udělali?
Les pères Noël
2013 Obětní beránek
2012 Co je větší, to je hezčí
2008 Je nám osmnáct
2006 Aristokraté

TV seriály

2020 Rodinný podnik (TV seriál)
Burrata (S02E06)
Výhled na jih (S02E05)
Dárek na rozloučenou (S02E04)
další epizody (6)
2019 Le Grand Bazar (TV seriál)
Un bébé pour Noël (E06)
Changement de régime (E05)
Coupe ou pas coupe (E04)
další epizody (6)
Rodinný podnik (TV seriál)
Konečná stanice (S01E06)
Pastráva (S01E05)
Těžká práce (S01E04)
další epizody (6)
2016 Zmrzlí mrtví (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Le Secret d'Élise (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Profil zločinu (TV seriál)
Ovni (S06E08)
2014 Profil zločinu (TV seriál)
Navždy 1/2 (S05E11)
Ve jménu mého syna (S05E09)
Mezi dvěma (S05E08)
další epizody (4)
2013 Profil zločinu (TV seriál)
Propojené osudy (S04E03)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Quotidien (TV pořad)