Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Influencerka, co ví, jak měnit lidi k nepoznání, se vsadí, že z neoblíbeného spolužáka udělá krále plesu. Předělávka teenagerské klasiky Taková normální holka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

bourec 

všechny recenze uživatele

Totální kravina pro desetileté pubertální negramoty. Na film mě nalákala R.L.Cook, ovšem ta ve filmu zabere zhruba pět minut. I přes to, je ze všech ženskejch rolí jediná, která má hezkou tvářičku, a jisker v očích na rozdávání. Ovšem film se podobá dětskejm filmům, který vysílá tv Disney channel a další pubertální stanice. Prostě je to stejně kreténský, jako doba, do který se teď celej svět každý ráno probouzí.20%. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, že při srovnání s původním filmem, ve kterém hvězdou byla Rachael Leigh Cook (Taková normální holka), tento naprosto neobstojí. Pominu-li, že „zlatá mládež“ USA je čím dál více odporná (v původním filmu taková nebyla), tak honba za blbostí á la follower je stupidní a děsivě ubíjející. Protože se v podstatě mění v jakousi drogu podobnou gamblerství. Film je doslova prošpikován kýčem a oběma hlavním hrdinkám to opravdu nesluší. A pak přichází ta tuctovka o pravdě a krachu a sebepoznání a film se bez překvapení zařazuje nejen k původnímu filmu, ale k mnoha podobným a stejným. A řeky patetismu se valí a valí a kdo herecky obstojí je jenom Tanner Buchanan, který, pravda, se na hereckou kariéru velmi a velmi pečlivě připravil. To se o ostatních dívenkách říci moc nedá. Závěrečné taneční vystoupení je plytké a nabubřelé a jeho nácvik na ples by stál hodně dní nácviku, o kterém ve filmu není štěk. Pak se hlupák stane králem plesu a hlavní hrdinka s uplakanou maminkou na plese (?? jiní rodiče tam samozřejmě nejsou) sleduje, jak přijde stranicko-komunistické sebezpytování. A to už se film dostal do fáze úplného úpadku včetně tolikfilmaři milovaného násilí feministky na chlapci (byť pitomci). A aby klišé nebylo dost je tu rytíř na bílém koni. (Pretty Women a ještě najdeme další, obvykle ve vánočních filmech). Závěrečná moderní úprava původního hitu Kiss me je asi jediný důvod za hvězdu. Jinak to byl otřes. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Původní film Taková normální holka je spíše (pod)průměrná americká romantická komedie se zajímavým, ale plytce rozvinutým námětem - což platí i o "obráceném" remaku Takový normální kluk, který se sice nese v duchu (digitální) doby "tiktokerů" a "followerů", zároveň se ale nesnaží o žádnou přidanou hodnotu. Postavy a jejich představitelé jsou veskrz nemastní-neslaní, nicméně jsem byl rád za menší, ale výrazné roličky pro herce z původního filmu. Jelikož člověk ví, jak film dopadne - a to vlastně i bez znalosti předlohy - tak se může alespoň nechat unášet na vlně nostalgie. ()

Hyssi 

všechny recenze uživatele

Šel jsem se podívat jen na Tannera Buchanana který je skvělý jak na seriálovém tak i na filmovém plátně... Ovšem to byl jeden z mála plusových faktorů filmu... Dialogy vypadají jak kdyby si je někdo vyndal z prdele nebo je vymyslel Bartoš... Scénář dělali piráti a hudbu hluchej frajer... Ale celkově tenhle snímek je jen přehlídka infulencerů.. [ 15%] ()

Sinecod odpad!

všechny recenze uživatele

Ne. Ne, ne, ne, ne, ne. V půlce jsem to vypnula. Šílený dialogy, extrémně nesympatické postavy, děsná hlavní hrdinka, super moderní pozadí příběhu super trapné a prvních cca dvacet minut podivně roztřesená kamera, ze které mě začala bolet hlava. She´s all that mám moc ráda i po těch letech, tohle ale ani nemá cenu srovnávat, protože ačkoliv byla Taková normální holka pubertální romantický film z americké střední školy, pořád to byl miloučký oddechový snímek. Tohle je prostě jen nesnesitelná nablblá marnost. Vyhnout se obloukem! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v prostorách střední školy Ulysses S. Grant High School, která se nachází v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)

Reklama

Reklama