Reklama

Reklama

Ryan Swan (Blake Jenner) se musí probojovat havajským zločineckým světem, aby se pomstil šéfovi, který zavraždil jeho otce. (TommyZR)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (26)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Neoriginální lehce odhadnutelný příběh a špatné herecké výkony (Travolta to měl jako hlavní záporák rozparádit daleko více, Willis vzhledem ke své diagnóze nebyl nejhorší, Dorff byl sympaťák ale s málo prostorem) definují zcela tento film. Krásné prostředí Hawaje tomu nic moc nepřidává, klidně se film mohl odehrávat někde ve velkoměstě, výsledek by byl stejný. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Nechal som sa ojebať Johnom Travoltom a tým, že to režíroval kinorežisér, ktorý pred dávnymi časmi v preďalekej galaxii natočil niekoľko vydarených béčiek. Ale ako už naznačil trailer, je to len ďalšia pásová Willisovská sračka, aké točí posledné roky. Dej nedáva poriadne zmysel, pri dialógoch som trpel jak sviňa a akcia je po technickej stránke tragikomédia. Okrem platov ústrednej dvojky, išli prachy z rozpočtu hlavne na exotické lokácie. Ale na tie ja fetiš nemám a ani kvôli nim si film nezaslúži ani jednu hviezdičku. Keď si spomeniem, že s polovičným rozpočtom pred tridsiatimi rokmi jeden geniálny režisér natočil s touto dvojicou filmovú klasiku, tak fakt nevidím dôvod prečo by mal niekto s týmto filmom strácať čas. Radšej si znova pustite Pulp Fiction. 0/10. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Chuck Russel má sice na svém kontě třeba Likvidátora, nebo Krále škorpiona, ale do jednoho už uplynulo dvacet let a od druhého víc jak čtvrt století. Od té doby má na kontě jen jedno béčko s Travoltou a jeden film v Indii. Teď si přidal do portfolia jednu z mnoha pozdních Willsovek, jejíž úroveň je úplně stejně mdlá jako u zbytku. Opět tu tak máme sterilní akci, scénář na hranici céčkové tvorby a pár známých tváří doplněných o nějaké ty hezké tváře, které sice neumí moc hrát, ale alespoň dobře vypadají. Jediným překvapením tak je fakt, že do sorty herců co propadli do tohoto levelu akčních "béček" teď asi patří už i John Travolta, který má ovšem rozhodně na víc...20% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Chuck Russell pričuchol v 90. rokoch do prvej hollywoodskej ligy (Likvidátor, Maska) a dodal Paradise City trošku kvalitnejší vizuál a technickú stránku než je zvykom v novodobých Willisovkách. Ale inak je to stále vcelku bieda a dôstojná rozlúčka WIllisa s kariérou sa nekoná. Bruce už evidentne nebol v stave odviesť viac (na jeho výkone a frekvencii dablérov to bolo žiaľ škaredo vidieť), Travolta sa príliš nesnažil, hlavný hrdina je absolútne nezáživný a dej je stokrát prevarená variácia niečoho čo sme už videli spracované lepšie. Aspoň, že na Prayu Lundberg sa pekne pozeralo, pretože z hľadiska akcie to tiež nebolo žiadne terno (ale mohlo to byť aj horšie čo potvrdzujú mnohé Bruceove filmy minulých rokov). Smutná ukážka toho, kam dospela kariéra 3 popredných tvorcov Hollywoodu 90. rokov. Od Pulp Fiction už holt ubehlo veľa rokov. Celkovo: 2*, a to som v hodnotení ešte vcelku ústretový... ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, v jakých zvěrstvech je Bruce Willis schopný se objevit, je Paradise City překvapivě snesitelný akčňák, tedy pochopitelně s přimhouřenýma očima. Pořád se pohybujeme v nízkorozpočtových vodách, což se odráží především na efektech/tricích a na hereckém obsazení. Příběh je klasický, ničím výjimečný, nicméně neurazí, zaujme snad jen sympatickým prosluněným prostředím. Herci jsou bez výjimky těžce nevýrazní, Willis a Travolta nepředvádějí žádné oslnivé výkony, oba slouží v první řadě jako lákadlo na plakáty, což je ohromná škoda. Pokud od filmu nebudete očekávat žádné zázraky a prominete mu velkou spoustu neduhů, jako jednorázová záležitost se dá v pohodě přežít, aniž by vám způsobil závažnou újmu na zdraví. 3/10. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama