Reklama

Reklama

Tři Tygři zaseknou drápy humoru i do filmových pláten! Ve zběsilé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydá předposlední český akční hrdina a strážce Teritoria Milan (Albert Čuba), citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek (Štěpán Kozub), orgán městské policie Robert (Robin Ferro), a snaživý, leč průměrný herec oblastního divadla Herbert (Vladimír Polák). Stanou se z nich přátelé, nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Rozbije Milan chvatem z Krav Mňagy JACKPOT a zvolá nakonec David Votrubek své „vyhjáááál!“, nebo to nebude tak jednoduché? Road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén jim totiž stíží nejen Davidův osobitý pohled na svět, ale také mafiánský boss Král taktéž toužící po miliónové výhře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (379)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Neskutečná trapárna a čistá demence. Na tohle se dneska chodí do kina, na tohle se dávají peníze a tomuhle se dneska český divák směje a považuje to za humor. Kozub je retard na přesdržku, vydržet to jeho žvatlání dá normálnímu člověku neskutečně zabrat. Štáfek a jeho Vyšehrad možná používá jednoduchý, sexistický a fekální humor, ale aspoň se trefně a satirou do něčeho trefuje a umí vyprávět ucelený příběh, jeho film má nějaký děj a spád. Tohle je z filmařského hlediska nesnesitelná a ubohá amatérská žumpa pro naprostý idioty. Jednu hvězdičku nepokrytecky dám, protože aspoň ten Čuba uměl občas pobavit, asi 4x sem se zasmál povedenému vtipu a to jen proto, že na mě funguje situační humor. Takže zničení auta na vrakáči mě nahlas rozesmálo, vyhození revizorů z tramvaje, sérka na Slováky a parodie na Seagala. Jinak primitivní a iritující. Kozub by zasloužil spláchnout do hajzlu, kam patří. ()

ditrue 

všechny recenze uživatele

| 60% | YouTube kanál Tří Tygrů jsem nikdy extra nesledoval, ale jejich humor mám rád i když mi né vždy sedne. Tady dostaneme to samé ve filmové podobě s vyšší produkční hodnotou, pár akčními sekvencemi a propojené jednoduchým dějem, který nás zavede hned do několika států. Navíc potěší easter eggy pro bystré diváky v podobě různých odkazů na kultovní filmy, slavné herce, použití Wilhelm screamu, superhero landing nebo cameo rolí slavných osobností. Přestože je to celé tak trochu hit and miss, kdy některé scénky fungují lépe než ostatní, většinou jsem se skvěle bavil, a to především díky Čubovi a Polákovi. Kozubova postava byla na mě už často dost přehnaná, ale i on v některých situacích zazářil. Celkově jsem hrozně rád, že i něco takového má šanci u nás vzniknout a dostat se do kin, protože tohle a podobné projekty přesně potřebujeme pro ozvláštnění české komediální filmografie. A je super, že tady máme schopnou partu ukazující svérázný ostravský humor v docela povedené formě. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Humor Tří tygrů mě moc baví, nicméně neviděl jsem ani zdaleka všechny jejich scénky a rozhodně ne všechny považuji za dobré. Jejich Film tedy v mých očích mohl dopadnout naprosto jakkoliv na zdejší hodnotící škále (možná kromě odpadu, protože hlavní čtveřice). Nakonec je ale výsledek ještě lepší, než jsem čekal. Je to fakt nadupané, zábavné, moc příjemně to utíká a po slabším rozjezdu (nic strašného, jen pár minur) se to fakt parádně rozjede a dokonce to má i moc povedenou pointu! O hercích mluvit nebudu, jsou naprosto výteční, ale je hezké vidět, že jim to jde i bez improvizace, se scénářem a s jasným příběhem. Je tam hromada nápadů, výborné hlášky, povedená camea a celkově jsem prostě dostal skvěle natočený film, který je možná úlet, ale kdo říká, že úlet musí být špatný? Není! Jackpot si dám určitě časem znovu a ani dvojce bych se nebránil. "Vypadáme snad jako dvojice napjostých kjeténů?" 80%. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Od Tří tygrů se nedalo čekat nic intelektuálního...má to být blbé. Skoro na mizině bylo super, některé  skeče mě pobavily náramně, některé ani trochu, většinou nic mezi tím (ale nejsem zdaleka znalec.) A v poslední době je možná trochu přetygrováno.  Nevím jestli jsem tak spokojen  právě proto, že nepatřím mezi úplné skalní fandy této party, ale podobná bláznivá (místy i surrealistická a já nevím ještě jaká komedie) tady  ale prostě chyběla. A může do epičtějších rozměrů než yotube video. Možná trochu hůře ohlídaný  závěr (ona taky komedie nemá mít více než 90 minut) ale třeba v prostředku jsem se tlemil takřka permanentně. A na kolektivní sledování je to bezva uvolněný úlet road movie úlet. Uragán bláznivin, sem tam osvěžený i  rádoby ,,Holywoodskými bitkami, také komickými převleky, animovanými vsuvkami, a určitě působící celkovým pojetím coby film originálně (minimálně v naší kinematografii).  Přičemž  vulgární/fekální humor dokázali pánové tentokrát docela držet na uzdě a hlavně mi to nepřišlo  na něm postavené.  Film je dost nápaditý a vtipný sám o sobě.  Ok, ty církevní náražky sice osobně snaším trochu hůře, ale když tam vlítl ten čert, už nebylo vůbec, co řešit.:D A prostě se mi to líbilo a tomu hejtu a nízkému hodnocení  nerozumím. Ale tomu bych se asi už měl přestat u novodobé domácí tvorby   divit. Budu asi jeden z mála, když napíšu: jestli ještě někdy příště, tak podobně (:D)  nebo vážně s Jugoslavem Vávrou.:D  Paříte hry v pracovní době, jo?  ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pokud je v tom nějaký humor, tak pro něj tedy opravdu smysl nemám, jelikož jsem se za celý film nezasmál prakticky ani jednou. Naopak, za celý filmový team jsem se cítil až trapně, že s tímhle vůbec vylezli ven. 0,5* dávám za celkem slušně natočené souboje, jinak je to celé ale opravdu velkolepá sračka. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (17)

  • Ve chvíli, kdy jsou David (Štěpán Kozub) s Milanem (Albert Čuba) zastaveni hlídkou policie, vozidlo policie je vybaveno pro policii neschváleným typem modrých „majáků“. Navíc v průběhu kontroly je zřetelně vidět, že policista ve zbrani nemá zásobník a policistka naopak nemá zbraň s sebou vůbec. (Kam3L)
  • Režisér filmu Emil Křižka dostal na starost akční choreografii, přípravu a trénink herců. (VSVB)

Reklama

Reklama