Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hellraiser: Návrat mrtvých je poslední a nestrašidelnější díl zabijácké série. Zlo je opět stělesněno v postavě Pinheada (Doug Bradley), který vede armádu mrtvých, kteří vracejí k životu a mají ovšem velkou žízeň po krvi. Aby rozkryla jejich děsivé tajemství, pronikne do tohoto zabijáckého společenství reportérka v přestrojení Amy Klein. Každým okamžikem však může být odhalena a to by byl její konec… Je jisté, že Pinhead Vám, opět v celé své kráse, přinese další ďábelskou noční můru, na kterou jen tak nezapomenete! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Hellraiser: Návrat mrtvých“ se tak řadí k tomu horšímu, co v sérii najdete, možná dokonce k tomu nejhoršímu. Pinhead je vlastně použit jen jako omluva pro špatně napsaný příběh, který se skutečně může jen těžko líbit. Je to příběh, který pořádně nemá smysl, zbytečně se překombinovává a nakonec je do něj vložen Pinhead, aby to celé nějak dalo smysl. Triky už zde skoro chybí, je to celkově levné, což v tomhle případě snímku nesvědčí. Takže padáme dál. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Rick Bota zrejme v živote nepočul o niečom takom ako logika. Jeho predstava budovania príbehu je, že natrieskajme do toho všetko, čo nás napadne a ak nebudeme vedieť ako ďalej pokračovať, tak proste vložíme scénu, kde sa hlavná hrdinka zobudí zo sna. Tvorcom filmu je úplne jedno, že film ako celok vôbec nedáva zmysel, že ani pri zohľadnení zobúdzania a snívania jednotlivé scény nemajú zmysel, že vnútorná logika je roztrhnutá ako človek po stretnutí s Pinheadom a cenobitmi. Ach áno, Pinhead a cenobiti (= dvaja cenobiti, ktorí sa zobrazia ako background Pinheadovi na asi dve minúty) - nič o filme nepovie viac ako fakt, že pôvodný scenár bol pre úplne iný film a bol narýchlo prepísaný pre ságu Hellraisera. Jedna hviezda za Pinheada. PS: Rebríček série: H2, H1, H3, H4, ... H8, H10, H5, H6, H7, H9 ()

Reklama

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Bohužel série Hellraisera má stále klesající tendenci, i když se mi sedmička líbila víc než šestka. Děj je dost komplikovaný a nedotažený. Pinhead se tu objeví jen nachvíly, ale stojí to za to. Potěšující byla podoba cenobitů, která spolu s postavou potomka hračkáře odkazuje na první díly série. Dávám dvě hvězdičky a jsem zvědav na osmičku. ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

Tragikomedie nejhrubšího zrna. Jméno Hellraiser si tento snímek nezaslouží ani zdaleka. Naprosto trapný scénář, postavy se chovají jako idioti, horor to vidělo z rychlíku...Všichni pekelníci se v kostce fackují že museli na světlo světa v tomhle filmu. Posledních 15 minut to docela šlo a tak dám jednu hvězdu, ale s odřenýma ušima. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale očekávaje odpad byl jsem příjemně překvapen. Působivá hudba (dobře, čouhal z ní Carpenter na všechny strany, ale nechť) a koukatelná kamera. Pravda, člověk by nejraději cenobity od začátku až do konce, ale v závěru i na to maso dojde. A poslední vagon metra jakoby byl jinou variantou pekla z druhé hellraiserovské části. Barker se svými nápady je jen jeden, avšak na druhou stranu mnohem horších hororů se nabízí mnohonásobně více. Kaluže krve, nože, stíny, řetězy, labyrint a do pekel zvoucí kostka....asi tak. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (gogos)
  • Kresby na zdech redakce Amy (Kari Wuhrer), které se ve filmu objevili, vytvořil autor námětu filmu Clive Barker. (gogos)

Reklama

Reklama