Reklama

Reklama

Hellraiser

Trailer

Mladá žena bojující se závislostí získá prastarou krabici s puzzle, aniž by tušila, že jejím účelem je přivolat Cenobity, skupinu sadistických nadpřirozených bytostí z jiné dimenze. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tri a pol. Na jednu stranu vyššia technická úroveň ako mala väčšina série a fajn cenobiti, na druhú je toto už jedenásty film. A zase to isté. Céčkový Judgement, Derricksonove Inferno, alebo tyvoleešteajBota mali aspoň nápad. Tuto len opakujeme. Navyše pri neúnosnej stopáži, a nechajte už prosím tých pekelníkov umrieť! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bezproblémový remake, který představuje obstarožní tématiku v úplně novém balení. Je to samozřejmě velmi těžká úloha oživovat takovou legendu, ale troufnu si napsat, že David Bruckner to zvládl více než dobře. Na jeho Rituál se skvěle kouká a mě se moc líbil i Temný dům. K Hellraiseru musel mít určitě velký respekt. V nedávné minulosti se často o remaku mluvilo a teď ho tady konečně máme. 65% PS: Hlavní hrdinka se mě vůbec ale vůbec nelíbila. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Inu časy se mění a i do horrorového žánru už začíná pronikat duch osvícenství a pokroku, Livjáthanovi díky. Mezi cenobity tvrdě pronikla feminizace, v posteli se spolu muchlají a pusinkují dva teplí hošani, a snad proto, aby stále nedocházelo k diskriminaci ošklivek, je hlavní role obsazena dívčinou tak odpudivě nehezkou, že by podle ní mohli nazisté kreslit antisemitské karikatury. Ale nenechte se zmást mými cancy, bavilo mě to a líbilo se mi to. A moc. Po čase zase ryzí plnotučný horror, žádné dětičky s maminkami ve strašidelných domech, žádní infantilní bubáci, žádné šablonovité lekačky, žádný velký happyend. Typicky hellraiserovsky temná a démonická atmosféra, umocněná vhodnou hudební stopou, a díky moderním technologiím též nadprůměrně lepé vizuálno. Lepší, než leckteré předchozí filmy ze série (kterou si sakra musím co nejdřív zopáknout). ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#11 Hellraiser. Konečně. Hulu se svým prvním ženským Pinheadem v podání Jamie Clayton vrátilo sérii úroveň. Pokud budou pokračovat, rozhodně to uvítám. A ráda se zase vrátím ke knihám a komiksům, protože ten svět je zkrátka fascinující. Jak to vidím celkově: H8, H5, H4, H11, H7, H2, H6, H1, H3, H10, H9. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Mírně nadhodnotím, protože to je fakt jedinej díl tohohle bubáka, u kterýho jsem cítil respekt k Hellraiser loru (kterej byl plnohodnotnej IMHO jen u prvního Hellraisera a Inferna), ale zároveň jsem u sledování neměl pocit jako by to místama byla spíš nechtěná parodie na sebe sama nebo že tvůrci občas nevěděli, jak naložit se svojí vizí. Atmosféra, masky, hudba, kamera na jedničku a ikdyž scénář v několika pasážích trochu kulhá, na další díl v rukách tohohle tvůrčího týmu bych se s radostí podíval. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Když Riley (Odessa A’zion) hledá Rolanda, výsledky zobrazí seznam webových stránek. Žádná z nich nemá platný název domény. (Takeshi666)
  • Knižní popis Pinheada v novém Žáčkově překladu: 
    „Rozumíš?“ přidala se postava vedle prvního mluvčího. Její hlas, na rozdíl od hlasu jejího společníka, byl jemný a vzdušný – hlas vzrušené dívky. Každý centimetr hlavy měla potetovaný spletitým mřížováním a z každého průsečíku vodorovných a svislých linií jí čněl do kosti zapíchnutý ozdobný špendlík. Podobně dekorovaný měla i jazyk. „Víš vůbec, kdo jsme?“ zeptala se. (NinadeL)

Související novinky

Remake hororu Sliz má režiséra

Remake hororu Sliz má režiséra

09.01.2024

O předělávce kultovního hororového snímku The Blob z roku 1958 se mluví už nějaký ten pátek, ale i když s ní v minulosti byla spojována jména režisérů jako Rob Zombie nebo Simon West, dosud se tento… (více)

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

27.06.2022

Po úspěchu snímku Můžeme být hrdinové režiséra Roberta Rodrigueze (Alita: Bojový Anděl, Spy Kids: Špioni v akci) se Netflix rozhodl prodloužit spolupráci se známým tvůrcem, a to rovnou do takové míry… (více)

Hororový Hellraiser oznamuje obsazení

Hororový Hellraiser oznamuje obsazení

08.10.2021

Remake kultovního hororu Hellraiser byl před pár dny dotočen, tvůrci tak nyní mohou oznámit plné obsazení. Režisér David Bruckner (Temný dům) spolu s autorem originálu Clivem Barkerem údajně… (více)

Hororové pohromy ve 3D

Hororové pohromy ve 3D

27.09.2009

Spy Kids 4. Že to není horor? Neříkejte, že neječíte děsem. Robert Rodriguez už píše scénář, v březnu začne natáčet. Jak jinak, i tohle pokračování bude ve 3D. Stejně tak se třetí rozměr plánuje pro… (více)

Reklama

Reklama