Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát

(seriál)
  • Česko Kdo to hodil, pánové (více)

Série(2) / Epizody(11)

Jeden je malý a hloupoučký. Druhý protáhlý a vychytralý s mlsným jazýčkem. Jednoho dne se potkali u Kolína a dali se do řeči. Po dlouhém klábosení o tom, jak měli geniální předky a příbuzné zjistí, že jsou bráchové a začnou si spolu hrát. Prožívají spolu mnohá dobrodružství a hry, které však nejsou ze strany toho většího zrovna čestnou zábavou. Ale malý medvídek to snáší vcelku dobře a tak oba navozují řadu úsměvných situací. (stub)

(více)

Recenze uživatele Karlos80 k tomuto seriálu (3)

Pojďte pane, budeme si hrát (1965) 

Proč je to tu teď nově jako celek, když už tu máme jednotlivé díly? Nechápu. Asi proto že to vyšlo nedávno na dvd. Ale i tak, to nic nemění na faktu že se jedná o skutečně geniální a dodnes velmi oblíbený dětský animovaný seriál, navíc se skutečně geniálně namluveným Deylovým komentářem! ()

Jak jeli k vodě (1965) (S01E02) 

No prostě opět klasa díl..Co díl to kvalita a originál. Chudák malej medvěd tolik toužil po koupání, ale vypečené hry staršího, z nichž tato byla ta nejvypečenější mu bohužel moc nepřáli:-( Jéé tadle hra je přece vypečenější než všecky předtím:-) Ano, ano ne! Podívejte se, já si strašně rád hraju, jenže vaše hry jsou vypečené hry, vypečené a basta:-)! ()

Držte si klobouk (1966) (S01E05) 

Hele, podzim, pane:-) Nebrečte, budem spolu zas chodit do biografu:-)! Opět skvělý, vypečeně vtipný, nezapomenutelný a skvělými nápady nabitý díl. ()

Reklama

Reklama