Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan v lese objeví něco nečekaného. Melody se z kazet dozví o kultu a při šokující seanci s někým naváže kontakt. (Netflix)

Recenze (13)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konecne nejake previazanie linii a celkom uchadzajuca seansa. Hoci nasa emocne labilna slecna "is loosing her shit", stale sa na to da pozerat. Skoda, ze z toho obcas zavanal amaterizmus. Ano, dali si zalezat na svetle, na konstymoch, vybaveni miesnosti, peknych kamerovych zaberoch, ale obcas mi herectvo a pohlady zucastnenych prisli usmevne. Oslabilo to atmosferu, ktora by sa mala dat pri takychto vyjavoch krajat. Zaver to vsak trochu napravil. Vybavil som si naprikladl tu s Evickou Green v Penny Dreadfull a dalsie 70% Potencial vsak rozhodne bol na pathviezdie..skoda, setup so zucastnenymi bol takmer dokonaly. Taky je moj dojem. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Melody sa zúčastní večere, ktorá sa stane kultom komunikácie s duchmi. Evidentne obyvateľom domu ide o predlohu seriálu KRUH z názvom RITUAL. Melody si uvedomuje, že s ňou komunikuje bytosť s iného času, ktorá ju chce varovať pred jej osudom. Dan si začína uvedomovať že jeho a Melodin osud sú navzájom prepojené a spája ch isté puto. Prevedenie: Zlomový diel kedy sa nám začínajú  prelínať s osudy hlavných hrdinov. Krvavá seansa je vyvrcholením stupňovanej atmosféry a deja. 95% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po čtvrtém setkání s místním osazenstvem si nejsem jistý, jestli mám ve sledování seriálu pokračovat. Mám totiž pocit, že začínám být poněkud paranoidní. To si takhle s někým povídám a najednou mě napadne, zda se ten rozhovor opravdu odehrává, nebo se mi to jen zdá. A pokud se to opravdu děje, je ten druhý člověk živý? A pokud je, jsem živý já? A pokud jsem, neúčinkuji v nějakém seriálu? Ano, tento seriál vyvolává spoustu otázek a já se začínám obávat toho, že přinese i nějaké odpovědi. / Poučení: Fakt, že jsi paranoik, ještě není zárukou toho, že po tobě nikdo nejde. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, ostatní i přestože konzumují něco, co nechápou a scénář nedokáže vysvětlit co se děje, stále hodnotí “dechberoucí” epizodu na plný počet. Já osobně mám problém s tím, že se přidávají nové postavy a další události, které nijak nedávají odpovědi na položené otázky. Také postavy nereagují na události adekvátně (prakticky cokoliv okolo skříňky). Co mě drží v optimismu je zdánlivý náznak konceptu (scény s “rozhovory” mají ve vzduchu poletující částečky prachu). Každopádně. Seriál je v polovině, očekávám přísun informaci a ne otevřený konec, nebo “tajemno” do posledních dvaceti minut.  Takže toto je poslední shovívavé hodnocení. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda nastavuje pravidlá fikčného sveta a odhaľuje ich ako divákovi, tak Danovi a svojim spôsobom aj Melody. Prieniky minulosti a prítomnosti, ak vôbec môžeme takto postavenie v čase nazývať, sú nakrútené príjemne mysteriózne, i keď zo samotnej seanse sa predsa len dalo vyťažiť viac. Mohlo ísť o skutočnú emocionálnu atmosférickú bombu a doterajší vrchol, takto ide "len" o jednu z viacerých slušne nakrútených sekvencií seriálu. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama