Reklama

Reklama

Ruslan je bývalý gangster, který se nyní živí psaním knih. Nyní jede do (pravděpodobně) New Yorku na svatbu své dcery. Tam se nejprve setká se starým známým, se kterým byl v Gulagu. V baru se o něj otřou dva rusové a chtějí se prát. Ruslan je vyřídí a jde dál. Poté jede za svou dcerou. Ta se bude vdávat za Stefana, syna ruského mafiána Michaila. Ruslan s ním (Stefanem) chvíli mluví a poté řekne dceři, že se svatbou souhlasí, protože jí věří. Ruslan jde pak na hotel, ale druhý den, když volá do domu, tak se ozve policie. Jeho bývalá manželka je mrtvá a dcera v kritickém stavu. Někdo se vloupal do bytu a obě dvě ženy chtěl zabít. Ruslan se dohodne s policií, že zatím nikomu neřeknou, že jeho dcera přežila. Pak se vydá po stopách vrahů. Manžel jeho bývalé ženy mu nabídne kontakt na překupníka zbraní, který by mu mohl nějakou prodat. Ruslan jde k němu, ale překupníkovi se moc nelíbí a nakonec ho napadne se svými kumpány. Ruslan všechny zabije. Poté se v baru setká se Stefanem. Tam přijde i Stefanův otec Michail a později další mafián Ilja, který Ruslanovi, říká, že se neměl vracet. Michail se Ruslana zastane a nechá svého syna, aby pátral s Ruslanem po vrazích. Když Ruslan odejde, řekne ale Michail překvapivě Iljovi, že chce Ruslana zabít. Ruslan jde do zastavárny, kde hledá prsten své dcery, který byl ukraden. Člověk mu nejdřív nechce nic říct, ale Ruslan ho zmlátí a on pak vyklopí adresu. Na adrese najde lidi, kteří zabili jeho manželku a pokusili se zabít i jeho dceru. Ruslan jednoho zneškodní, ale zbytek uteče. V kapse gangstera najde kartičku nočního klubu, kam chodí. Michail. Gangster, který unikl, jde za Michailem. Michail mu řekne, že Ruslan za nimi přijde do klubu a že ho tam musí vyřídit. Michail chtěl, aby se z jeho syna stal taky gangster a toho mohl docílit pomocí pomsty. Michail je také spojen s manželem Ruslanovy bývalé ženy Terrym. Ten měl dluhy a nechal zabít svou ženu, protože uzavřel velkou životní pojistku. Navíc ho chtěla udat za podvody, které dělal. Ruslan jde pak za Stefanem do klubu. Tam přijdou gangsteři a dojde k rvačce. Ruslan všechny vyřídí až na jednoho, který opět uteče. Do klubu pak přijede policie a Ruslana zatkne. Nemá ale důkazy a tak ho musí pustit... (TV Prima)

(více)

Recenze (151)

necisty 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě není úplně špatný, ale se Seagalovou dřívější tvorbou nejde srovnávat. Hraje si na strašně drsného týpka s plnou hubou keců, jak přežil gulag a že chlap není pořádky chlap, když si tam aspoň na pár (desítek) let neodskočí na dovolenou. Mám pocit, jakoby si tímto filmem připravoval půdu na to, co je z něj teď a vážně netuším jak může někomu tak jebnout. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal a ty jeho novodobé kousky stojí vážně za hovno (tedy převážná většina). Kdysi můj oblíbený herec se stále častěji pouští do projektů, které za nic nestojí a nechápu, proč se na to už prostě nevykašle (místo aby si pořád snižoval pracně vydobytou slávu). Ruslan sice není úplná sračka a děda Steven se pořád snaží nakopat co možná nejvíc zloduchů, jenže bez zběsilého střihu, už se to prostě nedá – což má samozřejmě za následek klesající úroveň jak kvality, tak zábavy. Kdysi jsem lámaní rukou, nohou, vazů prostě žral, ale když teď vidím jak do někoho zabodne xkrát nůž a z něj nevystříkne ani krev, je mi nablití. Jen máchání rukama a házení kaskadérů na zeď už dnes nikoho neohromí. 40% ()

Reklama

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Ani bych nevěřil, že se mi od dob v plamenech se zmítající Aljašky podaří vidět nějaký kousek s mistrem béčkových mlátiček Stevenem Seagalem, ale když už někdo (jako néé já) zabrousí mezi regály videopůjčovny a půjčí zbrusu novou seagalovku, tak si říkám proč ne, i když bez jisté dávky slivovice bych to nedával. Ale jo, Steven formu ještě má, bylo to prostě béčko jemu vlastní, které si cestu k fanouškovi vždycky najde, já jen doufám, že si mi Steven na příštích 10 let zase vyhne:) AR: 1,85:1 - sférický objektiv ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Po traileru a po všem co se o tomto filmu namluvilo, jsem se opravdu těšil. Jako mnozí jsem doufal v Seagalův comeback, ale kdeže. Seagal by měl vážně zhubnout nebo to už pověsit na hřebík, protože tohle přestává být už i sranda. Souboje, až na ten poslední, celkem tragikomické. Někdo tu psal, že se Seagal po dlouhé době ukázal ve filmu v tričku a musím říct, že on věděl, proč se v něm neukazoval. Vypadal jako velkej tlustej supergangsta černoch s řetězem kolem krku. Už mu chyběla jen raperská kšiltovka a černý brejle. Ten už se nevzpamatuje. ()

Deyw odpad!

všechny recenze uživatele

odpadni film do tv..otresna kamera,akce,fighty,dialogy,hudba...uplne vsechno je tu vprdeli.. 😃 strih je uplna sracka, kdy pri fightu neni videt ani hovno..u akce tez otresny..zvukove efekty dno...uplna sracka a ten segal je fakt strasnej..nejvetsi highlight filmu je kdyz segal bezi a macha rukama a je u toho zvuk vetru 😂 chcipsem, uz to nikdy nepotrebuju videt 😃 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natáčeno od 12.května do 16.června 2008 v Kanadě. (Stocki)
  • Pracovní název: Ruslan. (Stocki)

Reklama

Reklama