foto

Laura Mennell

  • nar. 18.4.1980 (40 let)
    Surrey, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Maternal Instinct (TV film)
2015 A Country Wedding (TV film)
Nejlepší přítel (TV film)
The Gourmet Detective (TV film)
2014 Vyrván z lůna (TV film)
2013 Vánoční ozdoba (TV film)
2010 Cesta do pekel
Nebezpečná minulost (TV film)
2009 Ruslan
Strážci - Watchmen
2008 Mrs. Clause, The (TV film)
Sight Unseen (TV film)
Umírající zvíře
2007 Last Trimester, The (TV film)
Nora Roberts: Pod nebem Montany (TV film)
2006 Let 93 (TV film)
2005 Blízko nepříteli (TV film)
2004 11:11
2003 Alarium
2001 13 duchů
2000 Pohrdání (TV film)
1998 Už na tebe čekám (TV film)

TV seriály

2020 Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Operace Mainbrace (S02E10)
Co se skrývá pod povrchem (S02E08)
Kletba zvířecího šamana (S02E07)
další epizody (9)
2019 Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Washingtonský kolotoč (S01E10)
Únos (S01E09)
Válečné hry (S01E08)
další epizody (10)
2018 Van Helsing (TV seriál)
Temné dny (S02E13)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Jahr Null (S03E10)
Baku (S03E09)
Kasumi (Through the Mists) (S03E08)
další epizody (8)
2017 Loudermilk (TV seriál)
Bourbon Street (S01E10)
Invitation Only (S01E08)
Father of the Year (S01E07)
další epizody (9)
Van Helsing (TV seriál)
Crooked Falls (S02E12)
Nic než pravdu (S02E11)
Pár bází (S02E10)
další epizody (12)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Donner (S01E08)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Night of the Hawk (S01E08)
Van Helsing (TV seriál)
Začíná to (S01E13)
Naposledy (S01E11)
Výpomoc (S01E09)
další epizody (7)
2015 When Calls the Heart (TV seriál)
Heart and Soul (S02E02)
Trials of the Heart (S02E01)
Cedar Cove (TV seriál)
Civil War (S03E05)
Guess Who's Coming to Dinner (S03E04)
Městečko Haven (TV seriál)
Rozšíření (S05E24)
Perditus (S05E19)
Divoká karta (S05E18)
další epizody (7)
2014 Motiv (TV seriál)
Pro tebe zemřu (S02E13)
Polibek smrti (S02E12)
Kulka pro Joeyho (S02E11)
další epizody (8)
Městečko Haven (TV seriál)
Vyvolená (S05E13)
Chemie (S05E12)
Rozjímání (S05E11)
další epizody (6)
2012 Výjimeční (TV seriál)
Božská perspektiva (S02E13)
V utajení (S02E12)
Když paměť slouží (S02E11)
další epizody (12)
2011 Výjimeční (TV seriál)
Original Sin (S01E11)
The Unusual Suspects (S01E10)
Blind Spot (S01E09)
další epizody (11)
Smallville (TV seriál)
Závěr (S10E21)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Johariho okno (S02E12)
Lovci duchů (TV seriál)
Spoutaný žár (S06E10)
Před minulostí neutečeš (S06E01)
2009 Heuréka – město divů (TV seriál)
Smrtonosná voda (S03E15)
Smallville (TV seriál)
Pochybná sláva (S08E15)
2008 Svatyně (TV seriál)
Fata Morgana (S01E03)
2007 4400 (TV seriál)
Audrey Parker's Come and Gone (S04E03)
2006 Láska je Láska (TV seriál)
Lahodný humr (S03E03)
Líný víkend (S03E02)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Bratrstvo (S01E15)
Mrtví jako já (TV seriál)
Přechodové rituály (S02E07)
1999 Hvězdná brána (TV seriál)
Démoni (S03E08)
Milénium (TV seriál)
Collateral Damage (S03E11)