foto

Inna Korobkina

  • nar. 23.2.1981 (36 let)
    Magadan, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Inna Korobkina se narodila 23. února roku 1981, ve městě Magadan v Rusku. V roce 1991 emigrovala se svou rodinou do Kanady. Ve svých mladistvých letech pracovala jako modelka a později studovala na Ryersonské univerzitě. 28. sprna 2010 se provdala za profesionálního kouzelníka Steva Valentina.

Svou první roli dostala v roce 2000 ve filmu The Ladies Man. Během své herecké kariéry se nejvíce proslavila ve filmu Dawn of the Dead. Nejčastěji hraje vedlejší postavy v nejrůznějších seriálech nebo filmech.

Marek "anyonecek" Němec

Herecká filmografie

Filmy

2011 Transformers 3
2010 Svůdníci žen
2009 Ruslan
2008 Transference
2005 Autobusy mé sestry (TV film)
2004 Úsvit mrtvých
2003 Láskou praštěná
2000 Proutník

TV seriály

2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S08E21)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
2007 Across the River to Motor City (TV seriál)
2006 Angelin tým (TV seriál)
Lovebites (TV seriál)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
2004 Newsroom, The (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace