Reklama

Reklama

Vánoční hrad

  • USA A Castle for Christmas (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka má na krku velký skandál, a tak radši zmizí do Skotska. Tam jí padne do oka starý hrad a čeká ji tahanice s mrzutým vévodou, který ho vlastní. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

silentname 

všechny recenze uživatele

Nečakal som moc, a nakoniec ma to celkom príjemne prekvapilo. "A Castle For Christmas" je síce jeden neskutočný romantický gýč a ani sa za to nehanbí, ale na druhú stranu ma občas vedel príjemne pobaviť. Páčili sa mi vedľajšie postavy, občas to malo dobré úlety a okrem toho tam tvorcovia z nejakého dôvodu ešte priniesli aj asi dve komicke "montáže", ktoré fakt nechápem a vyznievajú trápne... ale zasmial som sa na to. Vyzerá to celkom pekne... interiéry aj exteriéry majú svoje čaro a je tu pár pekných záberov. Nemôžem povedať, že je to film, ktorý chytí za srdce a zanechá silnú romantickú spomienku, ako nič iné nikdy nedokáže... ale ako ľahká oddychová romantická vianočná komédia som si k tomu cestu našiel. Takže, pokojne ma aj za moje pozitívne dojmy zožerte, mňa to bavilo. Hodnotenie: B+ ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam bylo sympatičtější obsazení hlavního dua, kdyby tam bylo o trochu více vtipu, bylo by to za více hvězdiček. Nejvíc se mi líbila scéna, kdy se hlavní pár seznamuje při střílení. Celkem fajn byla i parta pletacího klubu. Na dlouhý zimní předvánoční večer po celodenním pečení cukroví, když potřebujete vypnout celé tělo, je tento film ideální. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Do prčic. Mnohem slabší, než Hallmark standard. U nás se žehlí velmi zřídka, sušička je perfektní věc, když je kvalitní, stačí vše poskládat, takže u nás doma formát "k žehlení dobré" nehrozí. Brook vypadá jako ošklivá, zlá čarodějnice z japonského animáku, střihnutá Morticií z Addams family. Věk nezastavíš, ok, ovšem herectví nula a šminky bych tipla na tvrdé mastné kydance značky Máňakej, kdy vizážistka neprošla řádným školením, nemá vkus, líčí nejdřív oči, mejkap plácá nakonec, nejlépe v rohu v koutě, kde není ani světlo, ani vzduch, finální vizuál odpovídá looku nejtvrdší dominy a rozumný fotograf si proto dává fikaně do smlouvy, že tímto zmachlené nekritické zoufalky fotit nebude ani za nic.  Prostředí skotského hradu pěkné, ovšem v kombinaci se zbytkem celek působí, jako pěst na ok. Nemám nic proti lehkým romantickým filmům, pokud jde navíc i o kýč vánoční, bývám vcelku laskavá. Vánoční hrad je lehký a děsivý až moc. ()

Kosi.. odpad!

všechny recenze uživatele

Zazobaná světoznámá spisovatelka se rozhodne na dovolené koupit hrad a přitom ji balí skotský vévoda. Ani na okamžik tenhle počin člověka nepobaví, nedojme ani nezaujme. Hlavní hrdince celej film všichni (snad kromě jejího protějšku) jenom pořád lezou do prdele. Doporučuju vyhnout se tomuhle hradu obloukem (a snad především o Vánocích). Asi bych měl věřit víc komentářům ostatních. :/ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na tvrdení, že sa Netflix pomaly mení na Hallmark niečo bude. Ale mne to nevadí. Dobrovoľne nasilu som videl stovky Hallmarkovských dojákov. A tento sa mi páčil. Po dlhšej dobe som zase raz videl niečo so Správnou Susan Brooke Shieldsovou a naviac v podaní jej najlepšej CZ dabérky. Stále jej to sekne. Celá tá romantická línia funguje dostatočne dobre a aj prostredie a lokácie, na ktoré si bežne nepotrpím, boli tentoraz fakt nádherné. Proste tak klasicky sladko vyčančané, ale ten vyzdobený svietiaci hrad ohromil aj mňa. Takže celkovo príjemná vianočná jednohubka. 6/10. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama