Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý ruský generál Benin touží po tom vzkřísit bývalý Sovětský svaz. Spojí se s německým vědcem Leitzigem, který zkonstruuje dvě atomové bomby. Benin je naloží do amerických vlaků mířících do Iráku. Jediný, kdo může zabránit jeho šílenému plánu je Malcolm Philpott, člen mezinárodní organizace proti kriminalitě... (oficiální text distributora)

Recenze (43)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dasli z podprumernych akcnich filmu urcenych pro televizi. Ano je docela zajimave obsazen (Pierce Brosnan i Patrick Stewart sou celkem v pohode), par zajimavych napadu by se tu taky naslo, ale zbytek je stokrat ohrana variace na "nebezpecnej vlak-musime zabranit katastrofe". Hudba klasicka, tzn. ve vypjatejch momentech zrychlena, ale celkove na hovno. Takze diky debilnimu scenari, hloupejm dialogum, proflaklimu pribehu a spousty dalsich chyb a chybicek je vam ve vysledku uplne jedno co se komu stane, jesli ten ci ten zemre a nebo jak to vsechno dopadne. Kdyz to budete brat jako normalni akcni film tak to je skoro na odpad, ale kdyz to budete brat jako jeden z mnoha filmu pro televizi a nic od neho nebudete cekat, tak nebudete ani moc zklamany. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na TV pomery to nevyzerá zle. Dočkáme sa slušnej porcie prestreliek pri snahe budúceho Bonda dostať sa do uneseného vlaku. Nejaké to cool blbnutie na vrtuľníku a aj pôsobivý výbuch sa tu nájde. Ale zápletka ma vôbec nebavila a ani postavy ma nezaujali a bolo mi jedno jak sa to skončí. No a akčných scén tu nie je toľko, aby to nenudilo. Raz sa to ale dá vydržať. 4/10. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Na to, že sa jedná o televízne/video spracovanie, má film gule. Zápletka s "atómovým" vlakom je fajn, toto ja môžem. Akcia je vzhľadom na rok i európske spracovanie štandart u kinofilmov, Brosnan (vtedajší Bond) je ťahákom i správnym ťahúňom. Poteší obsadenie Stewarta a Leeho. Menej sa to už dá povedať o Paulovej - vždy tam musia dať aj nejakú ženu, veď diváci by to bez druhého pohlavia asi neuniesli - ale prečo takú žirafu, naviac nesympatickú? Tempo filmu nie je extra vysoké, napriek tomu sa stále niečo deje a ja som sa až na pár menších okamihov nenudil. Celkom sympatické béčko, ktoré sa môže rovnať akčným kinofilmom. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

I někdejší Pan Protřepat/Nemíchat nějak začínal (pomineme-li Remington Steel) a že to byly začátky vskutku velmi, velmi béčkoidní! Překvapivě vysoká koncentrace herců (vyjma mužatky Paulové), nepřekvapivě těžce profláklá zápletka a dementní příběh" (i na "B-Tv produkci")... ()

Akana 

všechny recenze uživatele

No, nečekal jsem zázraky, ale jelikož mi Brosnan coby Bond dost seděl, doufal jsem aspoň ve slušnou náhražku. Nekonalo se. Děj je vyloženě tupý i když odhlédnu od klišé jako bylo zneškodňování bomb. Co mě nejvíc zaráží, je přítomnost hereckých es, která tu absolutně nic nezachrání. Především Christopheru Lee vkládá scénář do pusy tak hrůzostrašné fráze, že bych to odhadoval na jeho nejhorší roli vůbec. Kdyby to aspoň oživila nějaká efektnější akční scéna, ale kdepak. Velká slabota. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 4. května do 15. července 1992 v Chorvatsku a Slovinsku. (GASTON73)

Reklama

Reklama