Reklama

Reklama

DREAM TEAM – Mistři dílny

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2022, 71 min

Obsahy(1)

Originální zábavná reality show, ve které najdeme nejšikovnějšího Čecha nebo Češku. Šest žen a šest mužů se rozdělí do dvou týmů a za šest hodin budou muset vyrobit něco, nad čím se bude tajit dech. Od motokáry, přes obří hotelový lustr, až třeba po zahradní vodotrysk. To vše proběhne pod taktovkou moderátora Vojty Kotka. Arbitry vkusu, elegance a také selského rozumu, kteří vždy vyberou vítězný tým, budou architektka a designérka Kamila Douděrová, a uznávaný architekt, režisér a scénograf Šimon Caban. (TV Prima)

(více)

Recenze (34)

mikulíšek 

všechny recenze uživatele

Úporná snaha o originalitu končí absolutně pohřbeným potenciálem. Přes zajímavé téma celé show, nefunguje zhola nic. Po pár dílech je jasné, že jediné zajímavé je zadání a hodnocení a nemá smysl sledovat špatně natočený chaos uprostřed. Při stopáži dílu přesahující hodinu je to trapný pokus o vlastní tvorbu. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na české pokračování MacGyvera, ale jauvajs! Tohle bolelo ne jak rána kladivem do prstu ... ale jako když si flexou s řezacím kotoučem přejedete hned prsty všechny... Kotek, to bylo moderátorské zoufalství. Jeho vtipné průpovídky bohužel vůbec vtipné nebyly a musel to cítit sám... Navíc jsem měl dojem, že pravidla si vymýšlí v průběhu pořadu. Národem milovaný lety rozpraskaný Arnoštek, tentokrát dorazil sám bez své dikotéky  a co víc, nepřivezl ,,hity tutový''...  A tak nikoliv hvězdná, ale kola elektromotokár roztáčeli sami účinkující a ne , nebylo to fajn fajnový.  Sem tam někdo ojediněle vypadal sympaticky, zbytek účinkujících byl ale zřejmě násilně pochytán do sítí u výprodejových košů před OBI. Závodník Enge v nehořlavém overalu nekompromisně vyzkoušel oba vozy a po ujetí celých ! tří !  metrů coby zkušený jezdec poznal klady i zápory narychlo zbastlených strojů. Nad verdiktem jsem napětím ani nedýchal...  Prima se snaží nabízet neustálé ,,nové'' seriály či zábavné pořady, ale méně je někdy více. Jak řekl jeden z vyřazených účinkujících na konci, je to pitomé být vyřazen v prvním dílu. No já myslím, že litovat nemusí a souhlasím, že pořad je opravdu pitomý. Takže za mně nevyhrává nikdo, byť ta červená bugatka vypadala docela zajímavě oproti té jezdící rakvi v barvách naší vlajky. - ODPAD ()

Reklama

borohub 

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností bych tam poslal bez sebemenšího zaváhání odpad, musím ale ocenit, že prima zkusila aspoň něco nového a ne zase nějakou podělanou talentovou, či pěveckou soutěž. Bohužel to příliš nevyšlo. Kotek je šíleně nesympatický moderátor, který se navíc do této soutěže vůbec nehodí. Daleko logičtější by bylo, kdyby to moderoval ten Libický. Tak nesympatické soutěžící museli fakt dlouho hledat, formát je zvláštní, porotci mi taktéž příliš nesedli a ten způsob jaký se vyřazuje. Jako vážně? Chápal bych, kdyby to hlasování o nejslabším členovi/člence týmu bylo dělané anonymně, aby nešlo taktizovat, ale takhle je to naprostá fraška. Čekal jsem, že to bude "kutilský masterchef", bohužel se pouze jedná o přehlídku arogantních dementů, kde vítězství bude podmíněné tím, kdo umí lépe intrikovat. 11% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Měli jsme tu zpěváky, tanečníky, kuchaře, pekaře a nyní přicházejí mistři dílny. Koncept, který už na papíře nemohl vypadat zajímavě a výsledek takový je. Nudný pořad, kde jsou trochu zajímavé pouze výsledné výrobky. Ale čekat na to déle jak hodinu, během které se prakticky nic koukatelneho neděje a divák se ani nic nedozví, je skoro nesnesitelné. ()

tereez 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, potřebujem prodat zásobu Indulóny, do jakýho pořadu vám ji můžem narvat? Pomatlá se jí někdo v Prostřenu? LikeHouse zrovna neběží a mládež už se dneska beztak nebojí jít koupit lubrikáč, to by nefungovalo. No tak kam ji teda dáme? Už to mám, do kutilského pořadu! Brnknu ještě markeťákovi Solviny, třeba do toho půjdou taky, pěkně v záběru všichni účinkující jeden po druhym umejt a pak vomastit! ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama