Reklama

Reklama

Bez východiska

  • USA No Exit
Trailer 1

VOD (1)

V napínavém thrilleru Bez východiska uvízne mladá žena Darby Thorneová na cestě za nemocnou matkou ve vánici a je nucena zastavit na dálničním odpočívadle se skupinou neznámých lidí. Když v zaparkované dodávce narazí na unesenou dívku, musí bojovat o holý život, aby zjistila, kdo je únosce. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (134)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Začalo to slibně, pár postav v baráku uprostřed sněhový bouře, čekal jsem že to bude klasicky paranoidní thriller kde se bude pátrat po kom kdo z party je zmrd. No a asi 5 minut to tak je, jenže pak přijde odhalení a do konce filmu zbejvá celá hodina skládající se z brutálně nudnýho přetahování se s dvojící naprosto neschopnejch idiotů. Hvězdu dávám za to že jsem se nahlas zasmál na konci kde jedna z postav dostane hřebíkem do hlavy ale žije načež uklouzne a dorazí se. ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Už je to tak!! Začíná léto a mnoho rodin se chystá na své dovolené k móóři, kde budou vyvalovat své nechtěné tuky na místní obyvatelstvo a kdy vylězají z posiloven různé druhy metrosexuálů, kteří se chtějí na místním plavečáku pochlubit svými uměle vyprodukovanými svaly před velkým hejnem naivních slepiček. Jinak je to u nás, co se cítíme jako upíři a když vysvitne slunko, tak rychle zalejzáme do svých děr, nejlépe k televizním obrazovkám a pouštíme si na ochlazení nějakej ten popcornovej film se strašidelným podtextem. Ještě lepší je, když v tom bijáku vidíme nějakou tu sněhovou bouři ve které jsou místní hrdinové v bezvýchodných situacích ve kterých jsou donuceni použít násilí v té nejveselejší podobě. Nejprve nás tento filmový počin zavede do léčebny pro fetky a alkáče, kde se jedna mongoloidní děva dozví, že její maminka umírá a tak jí napadne z tohoto nedobrovolného vězení, které stejně na ní nemá žádné blahodárné účinky pláchnout. Šlohne auto a rozjede se za svou maminkou, která jí stejně nechce vidět do zasněženého a nebezpečného terénu, který se nachází kdesi v americké divočině a pro zajímavost píšu, že celý film byl natočen v létě v novozélanském Aucklandu, kde bylo použito velké množství uměle vytvořeného sněhu. Samozřejmě, jak už v to podobných thrillerech bývá, tak se něco pos... a naše splašená divoženka musí zastavit na odpočívadle kvůli všude rozpoutané sněhové bouři. Na místním odpočívadle jsou již nějaké zbloudilé ovce a na místním parkovišti je spoutaná, ubohá, nevinná dívka školního věku. A tam začíná ten problém, kdy se hlavní protagonisté začínají chovat jako retardovaná četa ze zvláštní školy a místo, aby hledali nějaké logické postupy, tak zvolí tu nejméně přirozenou variantu řešení na které jsem si bohužel už v podobných filmech musel zvyknout. Taktéž musím souhlasit s uživatelem Arsenal83, který podotknul, že pro lidi jako já a mně podobní byla jistá část tohoto extempore nekoukatelná a to z důvodu nepřiměřené viditelnosti v nočních záběrech neosvícené krajiny, kdy jsem viděl jen nějaké ty stíny a kdy všudepřítomná krev, která dělá tu pravou atmosféru těchto snímků vypadala jako nějaká tmavá skvrna na obrazech Jacksona Pollocka. Takže po těchto nepříjemných vjemech si pak připadáte jako Bulhar na diskotéce a i když pominu nelogické skeče hlavních hrdinů, tak určitě mi vadilo to špatné osvícení, které mohli tvůrci trošku osvítit alespoň tím měsíčním svitem i když by to asi byl taky nesmysl, když byla sněhová bouře a bylo zamračené nebe, ale já bych to zkousl a po velkém množství nelogických kravin by to asi byla jedna z těch menších a přehlédnutelných. Fakt lepší než si ničit oči a připadat si jako krtek, který kvůli takovýmto filmům bude muset navštíviti očaře. Za zpříjemnění sobotního odpoledne dávám zasloužených 60%. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Začátek statě pojednávající o uzlení a rozuzlení děje: Když Kevin bere roha z odvykačky, vezme si z místnosti údržby nářadí. Bere ho proto, aby bylo v budoucnu použito. Kde je Kevin, musí být i Marv, co vypadá jak retardovaný Jarda Plesl. Kde je Marv, musí být i Harry a možná i ještě někdo další. Řidič De Nirova gangu z Heat slibuje nelítostný souboj, ten se ale nekoná. Řidič prvního policejního vozu to schytá jako obvykle, tak praví klišé. Sněží v obou významech toho slova. Možná se blíží čas Vánoc a Kev nemůže být bez bližních.. Konec statě pojednávající o uzlení a rozuzlení děje a taky iluze, že by Power po Killing Ground vytvořil další žánrovou atrakci.. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Sněhová vánice, noc a jedno centrum, v kterém najde útočiště před blizzardem skupinka lidí. Hlavní představitelka zjišťuje děsivé tajemství a bude se snažit přijít záhadě na kloub. Je to takovej mix Identity a Osmi hrozných. Bohužel pro mě ten ježek v kleci moc tajemný nebyl a při celkovém rozuzlení se překvapení vlastně nedostavilo. Do toho připočítat ještě ne moc sympatickou hrdinku a už sklouzáváme do průměru. Oceňuji však, že záporák ukázal koule a s nikým se nakonec nesral, no a hřebíkovačka samozřejmě super, to se mi líbilo. Na jedno zkouknutí určitě fajn. ()

Avathar 

všechny recenze uživatele

Ako iste, karty to odhalilo až príliš skoro, celé to mohlo byť sofistikovanejšie, jednotlivé motívy (drogová závislosť) rozpracované dôslednejšie a logické lapsusy sa tu tiež nájdu. Ale inak slušná thrillerová práca, napätie funguje, zvraty sú síce trochu lacné, ale potešili a Havana Rose Liu je výborná (na ňu si dám do budúcna bacha, po Bottoms ďalší kvalitný výkon). ()

Zajímavosti (1)

  • Natočeno podle knižní předlohy „No exit“ (v češtině vyšlo pod názvem „Není úniku“) od Taylor Adams. (Jamra)

Reklama

Reklama