Helicops (TV seriál)

Německo, 1998, 36x45 min

• AngelAngie

Otřesnost otřesná ..(25.5.2008)

• Karlos80

To je tzv. německý a v poslední době velmi oblíbený mischung..:-((14.5.2006)

• lesumir

juuuva, dalsi skopcacky dementni serial(6.7.2007)

• Stegr

5%(10.10.2007)

• AGAMENON

Další debilita z německé produkce, která značně vykrádá Airwolfa. Hlavní hrdina je sympaťák (na němce), triky a hudba ujdou. Jen obdivuji představivost scénáristů a vrtulák je dobrej.(3.7.2003)

• Webb

Oh, ne!!! Hřích se stal a vznikl tento otřesný německý seriál.(2.2.2008)

• IllIlIlIIl

a lá Medicopter(27.11.2007)

• Kryton

To už radši reklamy na vložky než toto!(3.9.2007)

• Z0oMb3E

Zameriavam... vystreľujem elektromagnetický impulz... zásah... a do šľaka padáme... neboj sa ja to zvládnem. Otras, hrôza a ani herečky nie sú pekné. Škoda, že ten vrtuľník nerozprával :o).(7.4.2010)

• Danny F.

Stále jen to samé dokola. Nic moc.(16.1.2010)

• Petroff

11 x horší Cobra 11, s vrtulníkem...(16.8.2010)

• cariada

Další německý seriál, tentokrát o posádce vrtulníku co zachranuje lidi a řeší případy. No těžký děs.(21.2.2009)

• Elisebah

Tak ten docela ušel tenhle seriál, ale spíše ta první serie. Pak tam nějaké postavy zmizely a nahradili je tvůrci jinýma a to už není ono.(15.9.2008)

• SaNcHeZ_cz

V delší rozkouskované formě už to tak snesitelně nepůsobí. Pár efektních záležitostí ale jinak nuda.(25.2.2011)

• HareS

Po Kobre 11 a Medicopter 117 prichádza ďalší nemecký hnoj. 0%(9.1.2009)

• BMAJTZ

Abych předešel veškerým fámům, řeknu to asi takhle, i tento seriál je tak špatný, že je škoda materiálu na kterém byl natočen. Další krásná ukázka z německé produkce která se chce tvářit neskutečně americky, ale přitom si zachovat německý ráz. Dohromady to skloubit nelze a proto nechápu to neskutečné množství snahy, které je tomu vynaloženo, ale budiž. Proč jsem vůbec začal sledovat tenhle seriál? Tak pokud si dobře pamatuji bylo to v době kdy v televizi prostě nic jiného neběželo a všechno ostatní co bylo na dlaších stanicích bylo buď stejné nebo horší. Druhým důvdem potom byla návnada v podobě seriálu Airwolf. Jde o seriál ze kterého si HeliCops bere úplně všechno a snaží se mu vyrovnat, což mu ale nejde. Airwolf byl zajímavý osmdesátkový seriál, takže řekněme lehce podprůměrný na dnesní standarty, ale zábavnost se mu vytknout nedala. HeliCops oproti tomu jede v duchu všech německých kriminálních seriálů, příběhy se nemění jenom se řeší pomocí helikoptéry. Víc k jednotlivým příběhům říct nejde, je to pořád to samé dokola. Herecky a reřisérně si jde přesně v duchu německé televizní produkce, lacinst kam se podíváš a reckylace kažým coulem. Odpad tomu nedám jenom z toho důvodu, že je mnoho horších německých seriálů a to opěd dokonce s helikopterou. Jenom si vzpoměňme na Medicopter 117 to byla ukázka naprosté ubohosti.(24.1.2011)

• Socom

Jedna hviezdička za ten Hi-Tech vrtuľník:D(1.6.2011)

• Greny

jako milovník letecké techniky je vrtulník krááásnej a efekty jsou taky dobrý, ale to je tak vše co zachraňuje seriál od hodnocení odpad.(19.9.2008)

• rozbris

Tak to je fakt odpad na druhou, jediné co mě drželo se na to dívat je, že studuji letectví a tak jsem se na to díval, ale i tam dělali chyby!!!(28.9.2008)

• dom1n1ck

Scheiße Katze, ein Kilo Zucker!!!(4.4.2009)

<< předchozí 1 2