Reklama

Reklama

Accident Man 2: Zabijákova dovolená

  • Velká Británie Accident Man 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mike Fallon (Scott Adkins) je zpět a tentokrát musí porazit největší světové vrahy, ochránit nevděčného syna mafiánského bosse, zachránit život jeho jedinému příteli a obnovil svůj vztah s maniakálním otcem. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Slabší než předchozí část, hlavně se tu více žvaní a méně mlátí. Ale poslední třetina má přeci jen spád a souboj s klaunem si zaslouží jednu hvězdu navíc, protože je fakt zábavný. Siu-ling je ženská podoba Cata z Růžového pantera, nakonec mi ale tolik nevadila, jako když se poprvé zjevila. Typické oddechové béčko na jedno podívání, z něhož, kdyby se vyhodily zbytečné kecy, by byla pěkná jízda. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Koukám, že kolega mzss1 to docela sestřelil, ale já bych to až tak tragicky neviděl. Jasně oproti prvnímu dílu to tu místy sklouzává až do hodně absurdní a ujetý komedie a Adkins by v jiný době s jinými možnostmi měl určitě na lepší filmy, ale pořád dostatečně svižnej a přiměřeně blbej béčkovej akčňák na zabití noční směny.50% ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Keby tento film vznikol pred pár rokmi, nohu by tam dvíhal Statham. Adkins je jeho plnohodnotná náhrada v takýchto nízkorozpočtových režbách, kde netreba veľa hrať, ale treba sa veľa biť. Dvojka je fajn. S jednotkou to skoro nemá nič spoločné, londýnska temnota odplávala, je tu slnkom zaliatá Malta. Príbeh je jak z Turnaja zabijákov, čiže píčovina, ale je to vlastne hodinu a pol trvajúca bojovka, kde nie sú zbytočné sentimentálne miesta, hluché miesta, ani nič podobné. Nonstop akcia, nonstop noha hore, veľa krvi, veľa zlomených rúk, presne ako to máme radi. Jednoznačne chceme trojku! 3 z 5 ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další, dříve skvělý film, nyní zničen přílišným tlačením na pilu a zesměšňování navazujícího díla (podobně tomu bylo nedávno například u The Hitman's Bodyguard). Sice bylo od začátku zcela jasné, že to nemá žádný nový nápad a tudíž to bude výrazně slabší. Bojové scény však byly solidní a občas jsem se dokonce zasmál. Dlouho jsem to dokonce viděl nadějně na uspokojivé tři hvězdy. Nevydařené pokusy o parodii však ničily celkový dojem a spolehlivě pošlapaly vše dobré. Mimo to zde byly i nejrůznější dějové pakárny, z nichž jsem se hlavně nedokázal ztotožnit s pohnutky hlavní postavy. Přehnaná láska k postavě Freda byla asi nejvíce nepochopitelnou z nich. Pak co se bitek týče, nejenže velmi rychle omrzí, začnou být monotónní a nudné, ale hlavně byl každý další vrahoun, jemuž musel Scott čelit křečovitější (cringy). Až tomu nasadil korunu trapnosti jakýsi klaun. V ten moment jsem už opravdu myslel, že film předčasně ukončím. To se nakonec nestalo, ale i tak byl schopen celý film kompletně pohřbít. Uvažoval jsem o dvou hvězdách, ale největší přednost film, jakožto dost dobré akční bojové scény se od filmu se Scottem Adkinsem dají očekávat, takže v tomto ohledu nemohu nijak nadhodnotit. Mimo to jsem bohužel zklamaný na všech ostatních frontách. Celé je to bez šťávy, téměř bez vtipu a jakéhokoli zajímavého nápadu. Vlastně mohu pochválit pouze vcelku povedený závěr. 30% PS: K tomu všemu ještě ten příšerný kripl, kterého měl hlavní hrdina za každou cenu ochraňovat. 🤦‍♂️ ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno zkouknul jsem to jenom proto, že jsem nedávno viděl jedničku, tak abych měl tuhle sérii kompletní. Jinak bych se na nějakou retardovanou pseudokomedii pro děti (?) o sympatickým nájemným vrahovi (??) z vysoka... vybodnul. No a taky jsem byl zvědavej na rvačky, to uznávám. Hm, jo, byly tam nějaký rvačky. Z celýho filmu mě zaujala jenom jedna postava (Freya), a když jsem se pídil po tom, proč není její představitelka v titulcích, narazil jsem na tohle. A to je taky jediná zajímavost celýho filmu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie trvalo iba 22 dní a prebiehalo na Malte. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama