Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejního detektiva omrzel svět. Selhal, když zasahoval při masakru v restauraci rychlého občerstvení. Nyní bojuje o ztracenou reputaci u svých kolegů v oddělení, u známých ale i sám za sebe. (oficiální text distributora)

Recenze (81)

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Slabší 4*. Parodie na ty správné hochy policajty ala Bruce Willis, kteří sami vyřídí stohlavý gang na jeden zásobník šestiraného koltu. DiCillo nabízí podobného týpka, který podělá na co sáhne i to na co nesáhne. Navíc má pekelného parťáka, který je zakukleným gejem. Do toho nám vstoupí sexy chropraktička a už to fičí jak na namydleném míči :) Zaháníme gangstery rybářským prutem atd. Docela povedená komediie, ale má to pár hluchých míst. ()

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Nemastný - neslaný, amatérsky natočený mix žánrov z ktorých vo filme nefunguje ani jeden, a vôbec... vlastne tam nefunguje nič. Denis Leary v takejto trocharine? Ja som si ho fakt hodne obľúbil v seriáli Rescue me, ktorý bol originálny, vtipný, dobre napísaný aj zahraný a Denis sa tam hodil ako penis medzi zuby. O to väčšie sklamanie som zažil, keď som ho videl hrať v tomto ušmudlanom fliku a ešte väčšou záhadou je pre mňa skutočnosť, že to vôbec niekto financoval. Tento film vlastne ani nemá poriadny príbeh - je to iba sled scén, z ktorých ani jedna nie je ani vtipná ani napínavá ani divácky niečím zaujímavá. Vedľajšia línia dvoch pošukov, ktorí akože vymýšľajú scenár k filmu mi dala celkom dobrú predstavu o tom, ako asi písali scenár k tomuto snímku v skutočnosti. Z tohoto mi bolo vážne smutno a bola to strata času. Žiaľ, na nejakého nového Tommyho Gavina už bude Leary (bez urážky) asi príliš starý. ()

Reklama

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

To, že je tohle DiCillův zatím nejslabší snímek, nijak výrazně nesnižuje mou spokojenost s ním. I když je namístě si přiznat, že na Toma je výsledek překvapivě roztržitý, odměřený a zdaleka ne tak úderný jako jiná jeho díla. Naštěstí je to stále vcelku svěží, zábavné a zapamatováníhodné. I když aura kolem DiCilla jakožto pravověrného nezávisláka je nejspíš nadobro ztracena. Ocenil bych, kdyby se opět vydal tam, kde jeho hrdiny netrápí společenská prestiž (jakkoliv je na ni nahlíženo z kritického úhlu), tam, kde se můžou bezstarostně poflakovat, házet po sobě rajčata nebo řešit, jak konečně natočit ten zpropadený záběr. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Není to úplně nejlepší krimikomedie, jakou jsem viděl, ale rozhodně je hodně dobrá. A občas jsem měl chuť řvát s hlavním hrdinou: "kde to k čertu jsme? Co je tak skvělýho pro společnost na tom, že osmiletej kluk zastřelil zloděje?" Případně něco podobnýho. Zabaví, občas rozesměje, občas "napne" (trošku víc zaujme). Co víc může člověk chtít? ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Krimikomedie? Možná. Především film, jenž si tropí nehoráznou legraci snad ze 42 žánrových klišé v hollywoodském vesmíru. Místy je opravdu hodně vtipný. Místy se jeho meta-humor obrací sám proti sobě a vyznívá do prázdna. Tudíž základní otázka po smyslu veškerého hemžení zůstává... Přesto slušný počin. Na jedno podívání (2,4*). ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama