Reklama

Reklama

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (65)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla o něco sympatičtější, jelikož se odehrávala v malém městečku a hodně evokovala mé oblíbené Banshee a taky to byla Reacherova sólovka, zde mu přibyde tým, takže má o něco méně prostoru a krom sexy Serindy Swan mě ten tým příliš nezaujal, ale nevadí. Ritchson se do téhle role hodně hodí, nabral na svalové hmotě a je z něj už slušný hovado, který láme končetiny pohou ranou ( tohle se mi tady líbí ta kontaktní a brutální akce, kde se lámou končetiny ve velkém), ovšem chybí tu výraznější fight jak z jedničky toalety ve vězení. Dějově to taky není špatný, terminátor záporák v pohodě a o napětí a zábavu tu rozhodně není nouze. Tahle série má pořád, co nabídnout.  A teď by to chtělo nějaký akční filmový nátěr s Ritchsonem.8/10. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chladný outdoor ve stylu Bourne série, drsný hlavní hrdina správňák, který se gesty a muskulaturou občas trochu chce podobat Punisherovi a tím pozitiva končí. Alan Ritchson potvrzuje dvojkou, že právě on dává nový standard filmovému (resp. seriálovému) Jacku Reacherovi. Tom Cruise musí prominout, ale mohl by se o fyzickou akci snažit sebe víc, profilově se na postavu nabušeného správňáka nehodí tolik, jako chodící Hulk. Škoda zpracování dvojky, která se příliš vleče a nerozvjí ani postavu hlavního hrdiny. Team je sice vcelku cool a interakce postav šlape povětšinu času dobře, ale zápletka sklouzává mnohdy k televizně laděným oslím můstkům a to áčkové produkci nelze tolerovat. Robert Patrick jako záporák fajn. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„MYSLÍM, ŽE PO NÁS NĚKDO JDE. FAJN…“ Sarkastickej nosorožec je zpátky…Fajn! Tady  se o ty hlášky dělí se svejma parťákama, takže tentokrát je to taková (dokonalá)  týmová jízda. Jasně, je to v podstatě píčovina, ale koho to sere, že, když je to taková zábava! /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Televizní série je založená na 11té knize (Volný pád) té knižní, kterou napsal Lee Child v roce 2007.  2.) Fandové seriálu jsou rádi, že postava Reachera má podobný „parametry“ jako v knize (a ne jak tomu bylo u filmů s Tomem Cruisem). I když… v knize má Reacher 195 cm a Alan Ritchson měří 188 cm. Filmaři si tak pomáhali úhlem kamery nebo výběrem výšky ostatních postav… 3.) Thx za titule „Vít Bezdíček  a Lucie Musílková“. ///                         PŘÍBĚH  *****  HUMOR  **  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U některých hlášek a scenáristických děr ve scénáři se sice stydím a červenám až za ušima, jinak je ale Reacher pořád tím zábavným, odsýpajícím akčním béčkem, která jsou jednou za čas prostě potřeba. Do příští sezóny tvůrcům navíc doporučuji se konečně zbavit té haly, která by už podle mě třetí přestřelku fakt nezvládla... [Amazon Prime] ()

blackJag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"ZABIL JSI KÁMOŠE TOMU NEPRAVÝMU, SVINĚ." První sezóna se myslím celkem vyvedla, těšit se na druhou sezónu bylo logickou reakcí. Bohužel už to není tak jednoznačné. Začátek v pohodě, nějak se to vyvíjí (v prvním díle dobrý vtípek na Sáru Connorovou od zloducha z nejpovolanějších - Roberta Patricka), ale postupně se ukazuje, že materiálu v tomto námětu na 8 dílů nebylo, sorry. Dojde tak řada na zbytečné postavy (poctivý polda - hrůza), scenáristickou všednost a akci jak z průměrných kriminálních seriálů. Na závěr sice zase trochu lepší, ovšem asi hlavně díky předchozímu pošramocenému průběhu. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama