foto

Ferdinand Kingsley

  • nar. 1988
    Leamington Spa, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Man and Superman (divadelní záznam)
2014 Drákula: Neznámá legenda
2013 Hercule Poirot: Sloni mají paměť (TV film)
Whale, The (TV film)
2012 Ripper Street (TV seriál)
Tournament of Shadows (S01E06)
2010 Hamlet (divadelní záznam)
2007 Poslední legie

Dokumentární

2010 Van Gogh: Příběh (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace