Co se doma usmaží

Čo si doma upečieme

Komedie / Romantický / Drama

USA, 1998, 91 min

Dean Parisot

Rozpočet $35miliónovTržby USA $10,459,961Tržby Celosvetovo $-(11.7.2009)

Luxusní šílená komedie (a když říkám šílená, tak to myslím jinak, než si myslíte vy) se suprovým obsazením. Nemá třeskuté vtipy, a vývoj filmu není ani nijak překvapivý, ale je to příjemná podívaná, kterou si už kvůli sladké Drew obvykle nenechám ujít.(2.9.2007)

Poměrně originální černá komedie, která (spolu s filmem Galaxy Quest) signalizuje, co vše se skrývá v televizním režisérovi Deanu Parrisotovi. Catherine O´Haraová tradičně znamenitá.(22.2.2003)

Jake busey a Catherine O´hara nemají jako dva ujetý šílenci chybu...A Luke Wilson je zase tak roztomilej...!(22.8.2002)

Jeden z filmů který si nikdy v televizi nenechám ujít. Neříkám že je to nějaká bomba ale vždycky mě dokáže mile pobavit. Herci v tomhle filmu jsou prostě skvělí! Všichni do jednoho!(10.5.2004)

Priemerna cierna komedia s ironickym humorom. Objavilo sa tu par drobnych chyb, hlavne na konci filmu, ked Angus sedel v helikoptere a pri tociacej sa hlucnej vrtule oproti nemu z auta na neho vyprava jeho brat Dorian, prekvapivo mu Angus rozumel, co je v skutocnosti nemozne, ale potesila ma mala drobnost. Opät som po dlhej dobe videl herecku Catherine O´Hara, ktoru som si zapamätal ako Kevinovu matku z komedie SAM DOMA. Na sobotne popoludnie mozno pohodova komedia, ale nie je to nic extra... 12.07.2008 _______ Drew Barrymore - (Sally Jackson) +++ Luke Wilson - (Dorian Montier) +++ Jake Busey - (Angus Montier) +++ Catherine O´Hara - (Beatrice Montier) +++ Hudba: Rachel Portman +++ Produkcia:Lawrence Kasdan, Barry Levinson +++(12.7.2008)

• Stegr

40% - Nic moc film, který zachraňovali jen skvělí Wilson s O'Harovou. Barrymoreová s Buseyem mi spíše lezli na nervy, i když je pravda, že Drew nemám rád skoro nikde...(13.7.2008)

Příjemně ulítlá černá komedie, která si ty slabší 4 hvězdy zaslouží. Nejde o žádnou řachandu, děj se rozvíjí pomaličku, ale má to hrozně dobrou kameru (nejen scény s vrtulníkem na začátku, kdy je to jak ze scifi), ale i celkově takový příjemný, pohodový feeling. A to Drew moc nemusím.(9.5.2012)

Tenhle film mi hodně zvedl náladu,musím říct že příběh byl naprosto skvělý,herci hráli též dost dobře.Nejlepší scéna byla ta jak nakonci dělala maminka uplně blbou a ze synů udělala taky voly to bylo prostě nej.80%(2.2.2009)

Úplně skvělá černá komedie se skvělými herci a to ať Lukem Wilsonem, který je mňam mňam nebo Jakem Buseym jako totálním pošukem..(10.5.2004)

• lili6

Uhozeně uhozená, ani bych neřekla, že komedie. Dávám půl hvězdičky za krásně zrzavé kudrliny Drew a půl hvězdy za krásný úsměv Luka. Nebýt tam Drew, tak jsem ten film s klidným pohledem přešla v televizním programu.(2.3.2012)

Celkem dobrá oddychovka. Proslov v porodnici na konci nemá chybu: "Víš, tvoje máma nebyla vdaná za tvého tátu, ten byl ženatý s tvou babičkou - tu teď asi často neuvidíš. A já jsem tvůj nevlastní bratr, ale rád bych byl i otec. No nic, rodina je to nejdůležitější" :-) :-)(8.7.2006)

• Yardie

No, celkem jsem se na to těšil po hodnocení zde, ale asi jsem koukal na jiný film. Vydržel jsem u toho 3/4 hodiny a to jen z toho důvodu, že jsem doufal, že se to snad rozjede. Ale ne... Katastrofa!!! Za celou dobu jsem se ani jednou nezasmál, ba co více, totálně jsme se nudil a pomalu u toho usínal. Příběh o ničem, rozhovory a scénky naprosto trapné, celkově prostě hrozné. Odpad moc často nedávám a po tom, co jsem jej použil jednou tento týden jsem myslel, že jej už dlouho zase nepoužiji, ale bohužel, opak je pravdou. Naprosto promrhaných 45 minut, které jsem tomuto výtvoru věnoval. Howgh!(4.1.2009)

Tak trochu černá komedie, která nesměle brousí i do romantických vod, má slušný rozjezd ...a zbytečně roztahaný dojezd. Luke Wilson, zmítaný mezi rodinou příslušností a romantickými city ( z počátku ale hlavně střízlivým rozumem ) je vyloženě výborný stejně jako šílená matka O´Haraové.(13.7.2008)

• oGGy

Možná příjemná komedie, s trochou i toho povedeného humoru a s pohodovým tempem, nicméně nic víc, co by mi nabídla.(4.1.2009)

Catherine O'Hara je velmi praštěná matka co se snaží Jakea Buseyho uhnat až skoro k vraždě. Ale je tady láska Luka Wilsona k Drew Barrymore, která všechno zachrání. Docela dobrá komedie na nedělní odpoledne.(5.1.2009)

Luke Wilson (aneb neprekonatelna legenda z Akt X, pamatujete?), zrzava Drew a moje oblibena Catherine O'Hara. Tri hvezdy.(4.3.2012)

Zpočátku mi to přišlo ujetý a pak vlastně taky. Ale má to pár prima nápadů a černej humor trčí na všechny strany. Obzvláště závěr. "Manželka tvého otce je tvoje babička, i když tu moc vídat nebudeš. Ale chtěl bych, aby jsi poznal mého bratra, teda, až ho pustí z ústavu..."(5.1.2009)

• arcticsky

Celé je to poněkud přitažené za vlasy....Busey v pro něj typické roli zmetka opět potěšil....a to je jediné, co stojí za zmínku.(3.2.2011)

• zipacna

Film o jedné degenerované rodince. Už na začátku, poté se vysvětlilo co se vlastně stalo mi z toho bylo celkem na nic. Ale dodíval jsem se. Jedna hvězdička za Drew, jinak bych dal zvlášť kvůli nepříjemnému Jakeu Buseymu odpad.(27.11.2010)

<< předchozí 1 2