Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 1
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Vejrrr k tomuto seriálu (2)

Kdo přežije (2000) 

Pro mě, ale nejspíš snad pro všechny je Survivor praotcem všech reality show. U první série jsem každý ráno o letních prázdninách vstával abych se vžil do rolí těch pár lidí, co tam bojují s přírodními živly, sami se sebou, bojují se svýmy kmenovými společníky, bojují o to, aby zůstali na ostrově, bojují o milion dolarů. Geniální, psychologické a těžce návykové. Fascinující je i vývoj této hry. Odborníci sami dobře vědí jak velký rozdíl mezi první a sedmou sérií .. ()

Afrika (2001) (S03) 

Nerad vyvracím názor odborníka na Survivora, zmijozelova dědice Toma Riddleho, ale Afrika mě bavila a bavila mě hodně. Skvělé prostředí, ve kterém se mi líbila zvířata víc než v jiných sériích. To, že nebylo k dispozici moře, nebyla voda, nebylo ovoce.. To byto to kvůli čemu jsem se tak bavil... A co do soutěžících.. Supr, byly tam ty správně oslizlí (bez kterých by to nebylo ono) i správňáci, takže bylo komu držet pěsti. A hřálo mi na srdíčku, že nakonec nejlepší vyhrál(a) ;) ()

Reklama

Reklama