Reklama

Reklama

Kdo přežije - Panama

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Danielle DiLorenzo, Shane Powers

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (85)

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejzábavnějších řad hlavně pro ty individuality. Terry je frajer a měl to vyhrát, Ciri jsem nesnášel od první minuty, ale nakonec se ukázala jako geniální manipulátorka. Takže skvěle bavila, ale i tak jsem ji neměl rád. Aféra s listem mluví za vše. No, Danielle byla dokonale vymazaná, někdo tak dutej a nestálej se jen tak nevidí, ale na druhou stranu byla fakt pěkná. Shane dokonalej, prostě nemám slov. V málokom se skloubí inteligence, naivita a nezřízený šílenství tak jako v něm. Courtney, Dan, ... V podstatě si asi zapamatuju všechny. A to se nestává u každý řady. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozdělení na 4 kmeny, ostrov vyhnanství, tajná imunita - bylo toho hodně. Jasného favorita jsem si mezi soutěžícími nenašla, sympatických tam bylo více lidí, ale ti bohužel postupně vypadli, až zbyla stupidní dvojka. Díky téhle sérii jsem si uvědomila, že dabing dělá opravdu hodně, jestli mě to ale přesvědčí k sledování v originálu, to zatím nevím. Zajímavé bylo, že jsem ze začátku Cirie fakt nemusela, ale musím uznat, že hru hrála velmi dobře. ()

Reklama

Rawar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Skvělá epizoda a zajímavý koncept rozdělení na mladší/starší muže a ženy, charaktery tady měli hodě různorodé parametry a v momentě kdy došlo ke sloučení se začali dít slušné věci. Přisprostlý Šejn s nonstop vyvalenou cíchou byl v pravdě příšerným vágusákem ale byla legrace pozorovat jeho ksychty, které házel téměř při každé příležitosti. Mrzí mě že nezničitelný Terry vypadl právě vinou mojí oblíbené Danielle, protože si myslím že s ním by finále vyhrála. Muselo na něj být namíchnuto spoustu lidí, už jen proto že vyžral všechny odměny a Imunity + parádní GMCčko v plné palbě. Závěrečná volba Arase do finálové dvojky se Danielle moc nepovedla a je to škoda, protože jsem jí to přál. Nejen protože byla elegantní, pěkná a odměřená, ale hlavně hrála takovou tichou vodu až do konce a kdyby dodržela slovo a vzala si Terryho sebou, určitě by měla mega v kapse. Pevně doufám že jí ještě uvidím v nových sezonách. Danielle je totiž na prvním místě v mé TOP5 survivors ()

misa_laska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ciie naprostá katastrofa a fakt mě mrzí, že se dostala tak daleko. Škoda, že se těch listů nebála natolik, aby skončila. Od začátku jsem jí nemohla vystát a pokaždé jsem doufala, že jí vyhodí. Jen díky vypočítavosti se tam tak dlouho udržela. Danielle se ukázala jako pěkná mrcha a neměla šanci ani proti Arasovi ani proti Terrymu. Moc jsem fandila Terrymu a pokaždé když vyhrál imunitu, tak jsem se fakt těšila na kmenový rady :-). Ale při poslední výzvě, to bylo jasné už od začátku, měla prostě výhodu ve své váze.. Kdyby aspoň ty desky daly soutěžícím různě veliké podle jejich váhy, pak by to bylo spravedlivé!!!! A abych nezapomněla Shane, pro mě s přezdívkou "feťák", byl nejhorší. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Obvykle mě intrikování soutěžících, jejich vzájemné podrazy a morální ubohost natolik sere, až se pro mě soutěž stává nesledovatelnou. Ale tenhle týden jsem o ni zakopla hned 2x a pokaždé si udržela mou pozornost. Vidím tam totiž člověka, co si počíná suverénně, přitom s ostatními manipuluje minimálně - své úmysly vlastně neskrývá a spoléhá v první řadě na sebe. Poslední přeživší svého původního kmene, kterému ostatní dávají najevo, jak není jedním z nich v době, kdy už dávno o nějaké připitomělé kmeny a falešnou sounáležitost nejde. A já jsem tomuhle hrdému chlápkovi začala přát vítězství, nejspíš si proto poslední díly nenechám ujít. Leda by ten okolní ubohý plankton žraloka přece jen udolal - na čest a spravedlnost se přece v "Survivorovi" nehraje, často nevyhrává ten nejlepší, ale ta největší svině. EDIT: Beru zpět, není hrdý - je to lulan, stejný prasečí pazneht jako ostatní a neumí prohrávat se ctí:-/. 55% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • V této sérii byli poprvé soutěžící rozděleni podle věku. (AlohaAnty)
  • Tina Scheer, členka kmene starších žen, se původně přihlásila do předchozí série Kdo přežije: Guatemala (od r. 2005), kam byla i vybrána. Těsně před odjezdem se jí však přihodila osobní tragédie, skrze kterou musela svůj odjezd zrušit. Tvůrci pořadu však přišli s velkorysou nabídkou. Tina dostala pozvánku do 12. série odehrávající se v Panamě, jakožto projevení soustrasti od štábu a navíc jako možnou terapii, kterou přijala. (Moly)
  • Soutěžící Shane Powers kouřil před nástupem do soutěže po dobu 20 let 3 krabičky cigaret denně. (Mičl)

Reklama

Reklama