Reklama

Reklama

Kdo přežije - Guatemala

(série)
  • USA Guatemala (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (78)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi můj nejoblíbenější Survivor :-) Škoda, od 7. dne jsem fandil Rafeovi.. :) Jen je škoda, že jsou tam místy náznaky toho, že nežijou až tak špatně.. Počítám, že mají na sobě jen jedno a to samé oblečení, ale že by extra hladověli, to ne.. Navíc... kdo to točí..? Stromy a opice..?... PS: pokud se podíváte na Danni Boatwright ( Hrají: Jeff Probst, Danni Boatwright..) Tak je tam na obrázku Stephanie :D ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery! .. Na začátek musím říct, že to byla řada těžká na fyzickou zátěž, ale absolutně bez všech zvratů, podrazů, dobrých odměn, emocionálních zážitků..Né, že by mě to vadilo, ale trošku to chybělo, a proto je 5* velmi slabých. První pochod do tábora byl vynikající, perfektně promyšlený (tahat na zádech zrní..) a následky (dehidratace ap.) pěkně zobrazené. Řekla bych, že nebýt Margaret, která půl kmene zachránila, tak by tam asi nikdo nezůstal. Už jen z toho důvodu, patřila mezi mé oblíbence. Lydia , nevýrazná, tichá osůbka, s dobrým srdcem, která nedělala vůbec žádné podrazy (můj další oblíbenec) bylo mi jasné, že nevyhraje, ale přála jsem ji nějakou odměnu nebo to auto :) , jsem ráda za 4 místo :). Naopak jsem naprosto nemohla vystát Judda, který byl uřvaný a naprosto neschopný ( ještě že se moc dlouho neudržel, ve finále bych to asi nepřekousla)..Ze Stephenie mám smíšené pocity, na začátku jsem si ji vůbec nevšímala, po sloučení už byla vidět až až .. Nesedla mi až do poslední imunity, kde se mi jí trošku zželelo, i tak jsem ráda za Denni. Můj další oblíbenec byl Rafe, který nevyvolával také žádné spory, byl jakštakš upřímný a fyzicky zdatný, 3 místo jsem mu taktéž přála. Vítězka Denni musím popravdě říct že mě vůbec nezaujala..Všimla jsem si ji až cca v 5 díle od konce :)) , ve finále jsem to samozřejmě přála raději jí, ale byla nevýrazná. Nezapomenu na ni jen díky poslední imunitě kterou zvládla naprosto perfektně (ještě si stihla udělat manikuru) a pak imunitě, kde si vyměnila místo se Steph..To je k této řadě tak nějak vše..Jsem spokojena i přes to , že nevyhráli mí oblíbenci (ale ani neoblíbenci), hudba byla jako vždy naprosto dokonalá, odměny bohužel o ničem.. ()

Reklama

tom.cube 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc pěkná série Survivora, naposledy jsem viděl první dvě sezóny před dávnými lety na Nově, ale Guatemala mě dost navnadila a s největší pravděpodobností zkouknu i další neviděné sezóny (a že jich je dost). Člověk by nevěřil, jak to dokáže být napínavé a plné emocí... ------ !!! NÁSLEDUJÍ SPOILERY !!! ------ Jsem rád, že vyhrála moje favoritka Danni, jedna z mála opravdu čestných a sympatických lidí. Stejně tak by si finále zasloužil Rafe (já prostě musím fandit těm správňákům :), no a ještě se mi hodně líbil Gary... Nejvíc jsem si ale užil odchod korunované svině Judda, stejně jako jeho pohled, když Gary vytáhl na radě tu nalezenou imunitu. Památný výrok: "Řeknu vám jen tolik - rozhodně je to na zemi!" Fakt svině k pohledání.. :)) ()

DonQ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mne vyloženě průměrná série. Téměř žádný zajímavý charakter. Neměl jsem snad poprvé nikoho komu bych mohl fandit. Z tohoto pohledu tedy podstatně méně emocí, napětí a s tím se vplížila do sledování nuda. Ke konci mi již bylo jedno kdo to vlastně vyhraje. Vítěz opět dle šablony - být nenápadný až do konce a pak to se štěstím urvat díky bezkonfliktnosti. Co se týká obecného glorifikování Stephanie, tak mne tato soutěžící k srdci nijak nepřirostla. Po pravdě netuším, čím si získala takovou popularitu. Oblíbenci? no skutečně nevím, mírné sympatie pro Judda, Brandona a teplouš Rafe, ale nic velkého. Největší protiva skřet Lydia. Tak snad příště budu mít šťastnější ruku na výběr série. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Guatemala stojí a padá na úchvatném prostředí, z kterého je pořád cítit kouzlo Mayů a účasti dvou hvězdných hráčů. Zatímco Bobby Jon mě příliš neoslovil, tak Stephenie si mě získala hned od začátku. Tuto sérii trošku sráží nesympatičtí soutěžící, kteří jsou sice schopni značně vyhrotit situaci, ale potřebu fandit jim tedy rozhodně nemáte. Buran Judd a paranoidní Jamie byli fakt na pěst, ale hlavně díky nim se pořád něco dělo. Úvodní pochod byl doslova masakrem a jen potvrzuje to, že se jedná o možná nejnáročnější Survivor. Série mě tak bavila hlavně díky Steph, s kterou jsem si prošel všemi těžkými zkouškami, ale na konci mi bohužel zbyly oči pro pláč. Vítězství jsem jí strašně přál. Nic proti Danni, ale Steph si to prostě zasloužila víc. Favorit: Stephenie, Oblíbenci: Gary, Brandon, Cindy. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • V této řadě byla poprvé zavedena tajná imunita. (VooDoo:*)
  • Původně byl zvažován návrat hráčů Rodgera Binghama a Michaela Skupina ze série v Austrálii, nakonec však byli nahrazeni Stephenie LaGrossou a Bobby Jonem Drinkardem z předcházející série v Palau.. (PanCitron)
  • Jediná série, ve které se skrytá imunita hrála před hlasováním. Později se hrála odhalování – po nebo před přečtením hlasů. (Zix.)

Reklama

Reklama