Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

LabySo69 

všechny recenze uživatele

(SPOILER) S vítězem nejsem spokojenej ani trochu, můj favorit byl jasnej...prostě ten, co byl nejvíc vidět...škoda, protože Russell zahrál hru jako bůh, ať už byl zmrd na ostatní jakej byl, dokázal věci, který před nim nikdo nedokázal a jako stratég byl prostě nejlepší a je škoda, že ostatní si to nedokázali přiznat a nenechali ho zvítězit. I přesto je to nejvýraznější osoba ze Survivorů, který jsem viděl. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor spoilery-TV/// Soutěžící 9/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Prostředí 9/10/// PLUS: všudypřítomný lov na imunity, oblíbený i neoblíbený Russell Hantz tomu dodává pořádnou šťávu, osobně mu spíš fandím, tato řada byla hodně napínavá, zajímavá a zábavná, hlavně tedy díky němu bych ji zařadil spíš k vrcholu a určitě v celkovém součtu bude v mé TOP 10 MÍNUS: někomu jeho one man show nemusí být pochuti a taky upozadní další zajímavé hráče, vlastně většinu hráčů./// Shrnutí: Devátenáctá řada, tedy ta údajně poslední kvalitní řada před tou úplně nejlepší ( Survivor: Heroes vs Villains) alespoň podle mnohých diváků. A taky jedna z posledních řad ve starém duchu soutěže. Tedy než Jeff Probst začal prosazovat ty svoje "novinky". Ale o tom až později. Taky je to řada, kde se hraje a soutěží opravdu drsně. To že 2 hráči fyzicky odpadnou a dokonce v jednom případě takovým způsobem že tuhne krev v žilách a vy si říkáte jestli tam nadobro nevytuhne, tak to už je co říct. Vždycky se najdou asi nějaké výhrady, tady jich ale nebude moc./// Celkem 90%/// ()

Reklama

Spiizy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, jestli by nebyl lépe vypovídající název "Survivor: Russell's game". Jedna z nejpovedenějších řad a pokud produkce nehmatala a děj nemanipulovala, tak vůbec nejlepší z těch, které jsem zatím shlédnul. Ale holým faktem zůstává, že málokdy vyhrává hráč, který tahá za nitky hry a celou dobu opravdu hraje. Bohužel i zde vítězí šedá myš, která téměř nic za celou hru nepředvede, ale může poděkovat porotě, kterou řadím mezi nejvíce zapšklé v dějinách Survivora. Už jenom kvůli Russellovi doporučuju ostatním, takovou "one man show" jsem ještě neviděl... 9,5/10 ()

yeniczek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Samoa SAMOA!" Je to tak, Russell je hráč a díky němu je sledování ryzí radost. Hraje totiž přesně ve stylu "chci si to užít,je to JEN hra a od toho tady jsme". V kontrastu s citlivkama okolo něj je to prostě jen a jen jeho řada. Ten rozdíl byl poznat, když se začali všichni hroutit kvůli špatnému počasí (jak kdyby nevěděli, že tam budou maximálně 5 týdnů) a Russell s úsměvem pozoroval, jak se okolo něj všichni nesmyslně sypou. Tak to má být :) ()

DonQ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to prostě hrůza, při každé z těch obecně lepších řad si po jejich zhlédnutí říkám tyjooo tak tahle byla určitě ta nejlepší a jsem povětšinou nadšený. Tato série nebyla výjimkou. Domnívám se však, že o této budu výše uvedené tvrdit mnohem déle než o těch předchozích. Všemi propíraný Russel mne až tak nebral (rozuměj nezaujal jsem k němu extrémní názor), ale rozhodně byl výborným osvěžením a zajímavou osobností do hry, byť svou aroganci viditelně přehrával a chtěl za zlého muže být za každou cenu. Rozdíl v jeho pozérství a třeba Benovou přirozeností být hajzlem, byl viditelný na první pohled Nejzajímavější hráči jsou pro mne Danger Dave a Shambo, ikdyž ta byla věru někdy dosti protivná. Naopak mne vůbec neoslovil druhý Russell, doslova mi vadil. Téhle sérii lze vytknout možná méně výrazný tým Galu, kdy dostatečný prostor dostala jen hrstka jejich členů, jestli se nepletu, tak některé vypadnuvší dokonce i po sloučení kmenů člověk během hry snad ani nezaznamenal, což je zjevná chyba produkce. Taktéž poměrně velké zklamání z vítěze, který v porovnání s druhým finalistou dle mého názoru neměl co nabídnout a skutečně se celou hru jen vezl (bohužel takto již po několikáté, což mne u Survivora začíná opravdu frustrovat). Poslední plusový bod dávám za lokalitu, Samoa vypadá báječně, mít čas, prachy a koule, jedu to tam omrknout. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • V této sérii byl poprvé objeven skrytý symbol imunity bez jediné nápovědy, a to hned opakovaně. (LucasAbelle)
  • Když byl evakuován člen Foa Foa Mike Borassi, musel i tak poté jeho kmen na kmenové radě vyřadit dalšího člena z kmene. Když byl později evakuován člen Galu Russell Swan, jeho kmen nemohl dokončit soutěž a tedy prohráli. Kmen Galu poté na kmenové radě nikoho vylučovat nemusel. (Zix.)
  • Soutěžící Mike Borassi měl původně hrát už v předešlé sérii Tocantins (2009), ale byl z ní stažen kvůli zdravotním problémům. (Zix.)

Reklama

Reklama