Reklama

Reklama

Kdo přežije - Návrat hvězd

(série)

Obsahy(1)

Natáčelo se na Perlových ostrovech poblíž Panamy. Osmnáct soutěžících, kteří mají zkušenosti z předešlých řad, je rozděleno do tří kmenů – Saboga, Chapera a Mogo Mogo. V následujících dnech budou tyto týmy bojovat o odměny a hlavně o imunitu, která zajišťuje setrvání v soutěži. Posledních devět hráčů se sloučí do kmene Chaboga Mogo a právě v tomto okamžiku začíná každý bojovat sám za sebe. Kdo se stane „posledním trosečníkem“ a vyhraje hlavní cenu v podobě milionu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (80)

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě nejlepší řada Survivora ze všech. Sledoval jsem ji, tak jak se má, hezky po prvních sedmi sezónách, bez znalosti těch dalších. Už od Markéz jsem se viděl v Bostonu Robovi (ačkoliv to jsem nejspíš výjimka), proto mě průběh velice potěšil. Řada má asi šest vrcholně památných momentů a je nejspíše emocionálně nejvypjatější sérií ze všech. Všechny hráče už zná správný fanoušek z předešlých řad a každá kmenová rada je pro diváka těžkou zkouškou nervů. Je fakt, že u pár soutěžících by se dalo spekulovat, zda sem patří (ne všichni z oslovených také chtěli a mohli), ale celkově se cast povedl výborně a u žádného ze soutěžích se nedá říct, že by byly ve svých původních řadách nevýraznými figurami. Samostatnou kapitolou je pak vyvrcholení soutěže během reunionu, které nemá v Survivoru obdoby a konečný výsledek celé sezóny se stal vlastně nepříliš důležitou věcí. ()

Sokka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Polovina z těch "hvězd" neuměla hrát. Nejvíc tím mířim na Toma, kterej se vyřadil vlastně sám, protože je totálně blbej, pak na Jennu L., která udělala velký hovno za celou sérii a hlavně na naivku Lexe. Je to hra, nechápu proč byl takhle vážnej ohledně toho, co se stalo. Shii Ann jsem fandil od začátku a opět ezklamala! Miluju její způsoby vyjadřovaní na kmenovkách. ()

Reklama

Moly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně jsem se těšila. Kvůli téhle řadě jsem se podívala i na Thajsko (a celé ho vytrpěla až do hořkého konce). Stálo to za to? Rozhodně! All Stars, ať už se nám to líbí, či ne, přináší určitě to nejlepší, ale také to nejvyhrocenější, nejsilnější, nejzajímavější a nejnehoráznější. Pro někoho bylo možná těžké sledovat své dřívější oblíbence vyvíjející se ve hře, ale často také degradující. Pro mne to byla až do sloučení neuvěřitelná (vyjma dvou incidentů), koncentrovaná zábava. Po sloučení se průběh hry stal poněkud monotónějším, ovšem za tento můj pocit možná může i to, že jsem znala finálovou dvojici a vítěze/vítězku předem. Zato závěrečná kmenová hra jakýkoliv náznak nudy zahnal jako kouzelným proutkem (a částečně jej nahradil silným znechucením z dříve v mých očích důstojných hráčů, kteří prodělali regresi ve svém psychickém vývoji asi někam do první třídy základní školy, kdy by se už měli začít stávat samostatnými jedinci, kteří chápou, že pomstu za rozkopané bábovičky a vlastní hloupost požadovat nemohou). Dostavilo se zklamání? Částečně. Snad bych totiž čekala, že jde-li o all stars řadu, soutěžící už vědí, jak hrát, vědí, co je hra a co je dovoleno, co je přátelství a co je business (Lexi!) a že si nebudou nalhávat do kapsy. Někteří to zvládli. Jiní ne. Favorité: Boston Rob, Amber, Richard, Ethan, Rupert, Shi-Ann, Prudiči: Jenna L., Sue, Tom, Lex, Kathy (částečně). //Tom Riddle: Ač by mi nevadilo, kdyby se někteří hráči v této sérii vůbec neobjevili (že, Sue!), volba produkce byla poměrně jasná. 8. série se natáčela příliš brzy po skončení 7. série a spousta kvalitních hráčů z ní se nemohla zúčastnit ze zdravotních důvodů (př. Sandra), alespoň Rupert to zvládl. To znamená, že je třeba vybrat 18 lidí (tedy už 17) ze 6 sérií, přičemž by bylo záhodno, aby každá ze série měla svého zástupce (Shi-Ann je jedinou rozumnou volbou, uvažovatelným by byl Brian, kdyby neměl příliš velké finanční nároky). To máme 5 sérií a 16 lidí. Ačkoliv měla 1. série silné početní zastoupení (Richard, Sue, Rudy, Jenna), je pravda, že po 3 letech od poslední klapky nechtělo mít se Survivorem dost hráčů z Bornea nic společného (Greg, Colleen, Kelly). Austrálie byla vybrána dobře, možná by někteří upřednostnili Elizabeth nad Amber, ale ta také neměla zájem (pokud vím). Za 3. sérii je vybráno rovněž poměrně dobře. Lex byl zajímavý a dost lidí mu přálo lepší umístění, Ethan vyhrál a je to sympaťák, Tom byl bavič (znemožnil se až tady, na to nezapomínejme). Osobně jsem postrádala Theresu, ale co se dá dělat. A konečně tu máme 4. sérii, Markézy. Tam děkujme za účast Boston Roba, který byl spolu s Kathy tím nejlepším, co nám tahle série přinesla. A abych nezapomněla, za 6. řadu byla pozvána i Heidi, ale ta odmítla (po návratu z Amazonie trpěla problémy s ledvinami). Rob a Jenna jsou uspokojiví, snad mi tu chybí Matthew či Deena, ale kde je těm dvěma konec... ()

Flory14 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: "Jste All Stars tak se starejte" takhle začala první hvězdná série. Na začátku soutěžící dostali jen kotlík a mačetu, nic víc. Čím novější jsou řady, tím více tento krok uznávám a kvituji ho. Řada která dala dohromady opravdu to nejlepší co jsme za prvních sedm sérií mohli vidět. Dočkali jsme se zde nejpevnějšího páru v historii, která vyústila až ve slavnou větu " postarej se o ní a já se postarám o tebe". Jeden kmen zažil asi nejhorší noc co mohl, když chytrák Rupert postavil domeček na pláži kterej si při bouřce sesypal a soutěžící museli strávit celou noc na dešti. Skvělá hra Bostona Roba, hlavně po sloučení to byla krasojízda. Krásná oldschool řada s těmi nejlepšími oldschool hráči. Vítěz je dle jeden ale z nejhorších, nicméně mi to nekazí pocit z celkové řady. NEJVÍCE ZAPAMATOVATELNÝ MOMENT: Big Tomo vyřazení a koukání Robovi do očí NEJKLÍČOVĚJŠÍ MOMENT: Záchrana Amber od Lexe NEJLEPŠÍ HRÁČ: Boston Rob Mariano NEJOBLÍBENĚJŠÍ HRÁČ: Boston Rob Mariano ()

AntonG. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejméně oblíbená řada moderátora soutěže, Jeffa Probsta. Roba a Amber už jsem znal ze dvou řad Amazing Race, takže zde jsem se jen utvrdil v tom, že Rob je mi extrémně nesympatický hajzlík. Nicméně přiznávám, že ve výzvách tady neměl konkurenci, naprosto jim dominoval. V závěrečné třetině soutěže mne i štval, že se na těch málo radách, kdy se mohli zbavit těch silných, radši zbavili těch slabých. To mi hlava nebrala. Jednu hvězdu dolů dávám za opakování soutěží z minulých řad. Ach jo, to fakt nejsou schopni nic nového vymyslet?:/ Jinak mi přišlo zajímavé, že lidé, kteří byli silní ve svých předchozích řadách tady byli dost slabí (např. Ethan) a naopak (takový Rob ve své minulé řadě rozhodně nezářil a tady to bylo úplně jiné kafe). Vítězem jsem byl tradičně zklamán, nicméně tady už jsem předem věděl, kdo bude ve finále, takže jsem se s tím dokázal jakš takš vyrovnat:) Jinak tu máme asi nejzbytečnější finální kmenovou radu v hitorii soutěže. Ale zase jim to alespoň dali sežrat:D Oblíbenci: Rupert!!! (pro mne legenda soutěže na úrovni Yau-Mana), Lex Neoblíbení hráči: Rob (tohohle maníka fakt nemám rád už od Amazing Race, kde jsem ho viděl dříve), Jerri, Richard Kočka série: Amber ()

Galerie (4)

Zajímavosti (16)

  • Rudy Boesch měl v době natáčení 75 let. To z něj dělá i dnes (2017) nejstaršího soutěžícího, který kdy hrál Kdo přežije (od r. 2000). (Hidan)
  • Ethan Zohn musel po návratu z ostrov začít bojovat s rakovinou, která jej postihla. (AlohaAnty)
  • Soutěžící Rob Mariano a Amber Brkich, kteří se v této sérii poznali, se později vzali a následně měli spolu čtyři děti. (Anetik)

Reklama

Reklama