Reklama

Reklama

Kdo přežije - San Juan del Sur – Blood vs. Water

(série)
  • USA San Juan Del Sur
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2014

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Natalie Anderson

Obsahy(1)

Osmnáct soutěžících je rozděleno do dvou týmů Coyopa a Hunahpu. Po celých 39 dní bojují o jídlo a pití. Kdo přechytračí, přehraje či přelstí ostatní, získá titul poslední přeživší a v neposlední řadě vyhraje jeden milion dolarů. Toto je Survivor: San Juan Del Sur. (reich)

Diskuze

kajda.l

kajda.l (hodnocení, recenze)

Blindside očekává tak maximálně pravdu jen Probst... Nikdo nemá tak silnou pozici, aby "šo-ku-jí-cí" vyloučení mohlo nastat. Božemůj, ale hra opravdu hnije. Ať táhnou všichni a dejte ten meloun Keithovi, ten aspoň našel tu v prachu pohozenou imunitu :D

na příspěvěk reagoval Zeck

Djoker

Djoker (hodnocení, recenze)

Už to vypadalo, že po sloučení se série konečně trošku rozjede, jenže zrovna v tu chvíli to Julii přestalo bavit... Zatím dost velký průser. Příště čekám blindside podle Jeffa. Hlavně nezapomenout na hashtag, aby ten "šok" byl ještě velkolepější.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Dan9K

Muckající se gayové mi nevadí absolutně v ničem. Negr (opakuji, to nemyslím rasisticky), který od prvního dne žvatlá o tom, jak se musí postarat o manželku, jak poslal manželku na EI, jak manželku musí protáhnout dál, jak děsně se mu stýská po manželce,  a následně, když mu ta neschopná emancipovaná pizda konečně vypadne, začne "objektivně" kritizovat homoklády, že se k sobě jako moc mají a to je od nich děsně netaktický (prostě nechtěl říct, že nesnáší teplouše), ten mi vadí. Navíc mi vadí negr, který rozjíždí šikanu Rockera ("Víte co je zač? Tak já vám to povím, abychom mu to dali sežrat na soutěži, protože mi vypadla manželka, bééééé!) na základě ničeho, ačkoliv ten se k němu zachoval až nadstandardně, včetně veřejné omluvy za něco, s čím nemohl nic dělat, a tím si pravděpodobně taky zpečetil osud ve vlastním kmeni. Po hráčské stránce nepředvedl nic jiného, než že od prvního dne pomlouvá každého, kdo je v táboře lepší než on a permanentně za každým leze a říká, co má dělat.  V normální řadě (bez kreténu) by skončil minimálně na poli důvěry už po kmenovce, kde vidlákovi řekl, že mohli mít podalianci, která by byla důležitější než ostatní aliance. Být v této řadě hráči, okamžitě jim to sepne, zde mu to prošlo bez povšimnutí a ještě ho pomalu plácali přes prdel, jak je dobrej. Blond gay nehraje taky nic moc, seká chyby, jeho argumenty proč by měl "páreček" jít s nimi mi nepřišly dostatečně dobrý (našly by se lepší, než trapný argument o vítězství ve finále) ale na rozdíl od negra má potenciál a ví, jak by se to mělo hrát. To je zřejmé z jeho proslovů na kamery. To, že to tak pořádně nehraje je věc druhá, taky ale netvrdím, že je dobrej hráč, jen je holt o level lepší než vypatlaní kreténi, kteří tam jsou s ním. Negr chce mít jen moc a hlavní slovo, a dělá to tak okatě, že si toho okamžitě všichni všimli, a taky by díky tomu na kmenovce vypadl, pokud by ta píča neukončila účast v soutěži na základě toho, že se ztrapnila. 

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Každopádně Julie je totální píča...to sice bylo jasný už od začátku, ale důvod k jejímu odchodu byl bolestný....

Asi byla paninka celý život zvyklá na obdiv a ve chvíli, kdy není královna plesu, tak se musí schoulit do své ulity a jít pryč. Její ego to nesneslo.

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Zeck

Proč si myslíš, že je Jeremy vypatlanej? Z castu mi přijde spolu s Joshem tak nějak už od začátku jako jediní dva, kteří mají v mozku i nějaké ty neurony. A přeju mu víc, než Joshovi, protože tím muckáním mě začal trochu srát. Nejen proto, že to ne úplně rád sleduju, ale protože je to v téhle soutěži prostě hodně debilní taktika, stejně tak mě to sere u hetero párečku Jona a ty blondýny...

na příspěvěk reagoval Zeck

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Nejtrapnější díl "sloučení", který jsem viděl. Ta pizda s umělýma kozama (které ani neukázala, tak na co tam je / na co je má), co odstoupila, jen deklaruje, kam cast nových řad upadl. Byla tam jen jako nucený doprovod kvůli manželovi, jinak by neměla nárok ani nosit kafe štábu, a když manžel vypadl, sere soutěž nejenom svojí účastí, ale ještě po sloučení, kdy se jí otevírají největší možné VRATA k úspěchu, to prostě zabalí, protože šlohla žrádlo a ostatní jí na to přišli. Totálně zazděné místo, tohle by ve starších řadách neprošlo ani přes první kolo castingu, teď takové hráčské hovno hraje první ligu. Nejhorší je, že krom blond geje (který je jen jeden level nad ostatními), tam jsou ostatní na úplně stejné brdo. Fakt, že nenásledovala kmenovka jen dokazuje, že do hořkého finále ta řada nemá krom aktuálního dění gaye proti opici už vůbec co nabídnout, čehož si zřejmě byla produkce vědoma už na místě, takže to "chytře" natáhla na další díl jak Ordinaci v růžové prdeli. Užijte si tedy příští díl (jestli zase někdo neodstoupí), pak to bude ještě čistokrevnější nuda a střílení nebohých kachen než v základní fázi.

Asi nejlepší scénář by byl ten, kdyby se ten páreček přidal k homokládám + redneckům a společně vyrazili všechen ten odpad počínaje vypatlaným, ale aktivním hasičákem, přes indickou protekční pizdu CBS, až po vylízané rodinné duo neschopných podváděných slepic matka & dcera. Pokud bych totiž měl až do konce řady čumět na tuhle polovinu hráčského pole, radši bych si prohnal kulku hlavou. Ta druhá má navíc příslib v tom, že ty páry se budou chtít po krátkém čase vzájemně eliminovat, takže velmi teoretické a potenciální vzrůšo. Jak už ale je v posledních řadách v tomhle shitu zvykem, dopadne to úplně nejhůř, takže naopak. Mimochodem, první díl, kdy jsem soutěž přetočil až na vítěze, uplakané žvásty umělotiny odmítal poslouchat úplně a díl měl díky tomu příjemných 28 minut. 

na příspěvěk reagoval Dan9K

petihambi

petihambi (hodnocení, recenze)

Jsem myslel že po sloučení začne být tato série alespon trochu zábavná, zatím je to však pořád stejně otravný a nudný. Missy s Baylor mi začínají lézt na nervy víc a víc a čekám na jejich vykopnutí jako na smilování. Jinak co víc dodat k sedmému dílu který byl navíc zatím nejhorším dílem této nepovedené série ? Možná tak to, že jsem doufal že tam Julie zůstane protože zas tak špatná nebyla. Bylo mi jasný že se jedna aliance zaměří na Jeremyho a druhá na Joshe, to musel předvídat snad každej. Snad další díl bude lepší a někdo se postará o pořádnej blindside.

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

To byl teda díl dneska... Zklamání. Je to jaksi míň vzrůšo a víc frustrace.

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Dan9K

Tak samozřejmě kdyby byl RI, tak soutěže budou pořád stejné, však proč jinak myslíš, že vždy soutěžili jen 2 z kmene... páč to měly být původně RI duely;)

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

cyphercz

tak ty soutěže o odměny jsou znouzectnost, protože jim tam vypadla těsně před natáčením dvojice a měl být redemption island, že jo....

na příspěvěk reagoval cyphercz

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

kajda.l

U vypadnutí té největší buzny v sérii Drewa (?), u toho jsem  taky protáčel oči v sloup. Hlavně z toho: "Teda, holky, vy jste to zahrály!". Přitom neudělaly nic jiného, než hlasovaly všechny stejně přesně jak předem deklarovaly, přičemž ostatní hlasovali každý jinak, protože jsou dementi. Probst to samozřejmě začne zveličovat kecama o blindsidu, protože Probst už nejede na kvalitu pořadu, jede na pokračování pořadu a když se v něm nic neděje, musí alespoň budit zdání, že ano. Na jiný projekt je už moc starý a ta vysněná talk-show mu skončila dřív než se vůbec stihla pořádně rozjet.

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Souhlas s většinou, co zde byla napsána, BvW2 je prostě propadák... předchozí BvBvB měl aspoň zábavnej cast, tady není fakt nic. Co mě osobně ještě dost vytáčí tuhle řadu, jsou soutěže - ty o odměnu jsou od začátku totálně nudný, Exile naprosto o ničem a imunity jsou furt lovení a skládání těch zk*rvených puzzle pieces. Spíš než jako Survivor to na mě působí jako nějakej letní tábor pro dospělé, hnus.

na příspěvěk reagoval Dan9K

kajda.l

kajda.l (hodnocení, recenze)

Zeck

O herní stránce bych se ani nebavil, chlap či ženská na můj vkus všem chybí odvaha, chuť hrát a vlastně i charisma a sympatie... vůbec nikomu nemám chuť fandit. Z ženských mi potencionálně přišla zajímavá Kelley, ale ta už je zcela zbytečně (vlastní vinou) venku...takže nic. Modrý tým (jsem rád, že přichází sloučení) mi je celkově a hlavně tím doprošováním odpornej a oranžový... já ti nevím, ale tým, kde je včele pár, který nemá o hře ponětí (Jon a Jaclyn) to je nuda... Ale lidsky mi jsou tak nějak společně s blond teploušem sympatičtější, než kdokoliv od modrých...

 

Ale ať trochu změním téma, víš co mě na současné hře vysírá nejvíc? To trapné předhazování blindsideů, já jsem za blindside vždy považoval max. opravdu šokující vyloučení (Ozzy v Mikro...Ace v Gabonu...James...kde ti co vylučovali se ocitali v případném ohrožení) nebo nečekaný zvrat ve hře, teď se za BS považuje snad každé (strááášně nečekané) vyloučení. Jak se může považovat za blindside Rocker, když každej věděl, že ten dement půjde??

na příspěvěk reagoval Zeck

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Co si budeme povídat. Z hovna bič neupleteš a to samé platí tentokrát v ženském podání dvakrát tolik. Když si odmyslím tu pizdu Baylor (??? fakt netuším jak se jmenuje), která díky vlastní neschopnosti najít si pevnou alianci, je na odstřel a lítá tam jak potrefená husa sem a tam, nepředvedla tam žádná absolutně nic. Paradoxně mě "baví" (hodně relativní pojem) stejně jako tebe ti dva dědci, kteří jsou sice stupidní, ale projevují alespoň snahu o vlastní záchranu. Obdivovat ale v soutěži fakt, že má někdo snahu nevypadnout, to je hodně velký sešup dolů. Co se týče žen, je to snad nejslabší cast v historii, vždy se našla alespoň jedna perla mezi slepicema, tentokrát je to čistokrevný kurník. Bavit se o tom, kdo něco předvedl je irelevantní, protože tam nepředvedl nikdo nic. Blonďatý teplouš má základní přehled o tom, jak se má hrát, hrát se mu ale moc nechce (poslední epizodu jsem neviděl, možná něco předvedl po sloučení), hnědovlasá buzna je odevzdaný práskač, který místo aby vyhodnocoval informace a pracoval s nimi, okamžitě chodí donášet tomu, komu je podřízen, dříve negr, teď jeho starej. Ten tedy nic moc. Zbytek nestojí už vůbec za řeč. Po lidské stránce je mi poměrně sympatický Brad Pitt od "nemám dělohu, či co" blondýny, herně je ale mimo, takže zklamání.  

na příspěvěk reagoval kajda.l

kajda.l

kajda.l (hodnocení, recenze)

Což je samozřejmě málo a ze stereotypu posledních několika sezón hru nikam neposouvá.

kajda.l

kajda.l (hodnocení, recenze)

Nic podstatného a zajímavého, ale aspoň malinko přemýšlí. Narozdíl od zbytku chlapů.

kajda.l

kajda.l (hodnocení, recenze)

Tuhle sérii ničí neskutečně stupidní a zcela neviditelný mužský cast, vyjma teplého Joshe nepředvedl nikdo NIC, natož ultradement Rocker. Snad ještě ten starší týpek, který jakž takž hraje hru "o přežití" a je mi svým způsobem sympatický. On mužský cast stojí za velké kulaté ve většině posledních (deset) sezón. Napočítal bych tak max. 5 (když vynechám navrátilce - Rob, Tyson) a zde to vyvrcholilo a ještě mají dementi početní převahu.

na příspěvěk reagoval Dan9K

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Dan9K

Nemohl, Rocker byl jen dalším důkazem kam Probst klesl, aby alespoň v něčem udělal tu řadu zajímavou, když s konceptem řady a castem pracovat neumí a nikdy neuměl. Nenapadlo ho nic jiného, než angažovat provařeného a mediálně známého rasistu a šoupnout ho k buzně a negrovi do jednoho kmene. Patrně očekával, že si tam půjdou navzájem po krku a bude show alá kretén B. Hantz a jeho nudné a trapné vystoupení s rýží. Rocker mu ale zkazil plány, protože očekávaný villain byl nakonec pravým opakem, kdy alespoň já stál po tom hysterickém a ničím neopodstatněném výlevu retardů na jeho straně, když ho tam pranýřovali jen za to, že  negrovi vypadla kompletně neschopná a absolutně vylízaná manželka, která si za to mohla ještě k tomu sama. Nejhorší na tom všem je, že v této řadě můžeš vidět i to, že jeden kmen radí tomu druhému koho má vyrazit, přičemž ho ten kdo jde na kmenovku ochotně poslechne. Už tam chybí jen táborový vedoucí a můžou si tam vzájemně všichni vylízat prdel a zahrát si na kovboje a indiány. Rocker mě taky bavil, ale na hru byl až moc vylízaný, nepředvedl by nic.

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

btw. Co se ví o následující řadě?  Už by měla být dotočená, ne?

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Já bych nebyl tak kritický....prostě je to horší casting než minule a téma Blood vs Water mě netáhne. Jinak je to ale stejný.... Problém téhle řady je, že nemá žádnou tak výraznou osobnost jakými byly třeba Spencer, Tony nebo Kass. Mohl jí být John Rocker, škoda, že odešel příliš brzy. Na zábavnost řady to mělo dle mého neblahý vliv. Ženy jsou vesměs neviditelné, většina je tam jen kvůli vzhledu, který pro mě stejně není nic moc.

na příspěvěk reagoval Zeck

petihambi

petihambi (hodnocení, recenze)

 Bez debat je zatím San Juan del Sur jedna z nejhorších sérií ať už nezajímavým castem, hnusnou Nicaraguou anebo debilními tahy "hráčů". Nikdo nehraje naplno, skoro všichni se v táboře válejí, všechno hnedka sežerou a čekají že jim Probst přinese jídlo přímo pod nos, pak se ještě vztekají že si od nich vůbec dovolí vzít zpátky komfort co kdysi vyhráli. Cagayan byla příjemná a jedna z nejlepších sérií a je ostudou že po něm následuje taková vypatlanost. Většinu účastníků nemohu vystát ale jak to tak vypadá tak to bohužel někdo takovej vyhraje. Doufám že chystaná 30.řada bude lepší.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

mňa posledné série mrzí, že sa vytratil taký ten Survivor feeling, proste zháňanie potravy, prežitie všeobecne. Buď to tam je a my to nevidíme, že to vystrihujú, alebo ja neviem. Ale to tlačenie na city, pocity... to skutočne lezie na nervy. O castu ani nehovoriac. Nejaké zábery okolia, nič nula bodov.

Kde sú tie časy Palau, keď sa prevrátili s člnom a odmena vrátane kresadla im skončila na morskom dne a museli si to znova vyloviť... tie časy Cook Islands keď sa na lodi vypravili na iný ostrov a tam natrafili na druhý kmeň... alebo Australia a Skupinovo ulovenie prasaťa... Čína a dych vyrážajúce lokácie a odmeny... chjo

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

kajda.l

Je to tak. Dříve jsem znal hráče ihned co je zveřejnila CBS, teď je neznám ani ve finále. Vlastně ani nevím jak se ty kreatury jmenují, takže je musím popisovat, ani je nedokážu pojmenovat. Ten pořad je nastavovaná sračka, která se pod vedením Probsta zvrhla v něco otřesného. Nejvíce ten úpadek deklaruje fakt, když negr (to nemyslím hanlivě) otevřeně řekne redneckovi na kmenovce, že s ním mohl snadno uzavřít podalianci, která by byla tajná a měla by přednost před aliancí se všemi ostatními, a ti ostatní, o kterých byla řeč, nejenom, že nezpozorní, ještě se tomu zasmějí a negra se nakonec zastanou, když redneckovi řeknou, co si to vlastně dovoluje, upozorňovat je na fakt, že by negr mohl mít imunitu, o čemž oni ví hovno, jestli jí má nebo ne. Prostě vtip, už to vážně začíná připomínat cast Trosečníka, z čehož jsem si ještě tak dvě řady nazpátek dělal prdel, teď to myslím smrtelně vážně. Poslední epizodu jsem neviděl a ani mě nezajímá, už teď je jasný, že vítěz bude stát za hovno a jestli nějakou shodou okolností vyhraje třeba někdo, kdo udělá alespoň jeden dobrý tah, stejně jeho vítězství nebude mít váhu, když má za protihráče retardy. To je jako obdivovat zdravého dědka, že porazil v běhu závodníky na vozejku. Sice vyhrál, ale s diplomem si může vytřít tak akorát prdel.

kajda.l

kajda.l (hodnocení, recenze)

Zeck

Moc nechápu, co se to stalo s mojí srdcovkou. Já vlastně od Redemption Islandu snad ani nedokážu dát postupně dohromady řady jak následovaly. Natož hráče/hráčky. Díly už čtvrtou sezónu sleduju jen "ze zvyku". A abych debatoval a "hádal se", to už mi za to vůbec nestojí. :/

na příspěvěk reagoval Zeck

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Tohle se už nedá hodnotit ani jako Survivor a nějak to kritizovat, to už je úplně jiný pořad. Všeobecně šla inteligence hráčů rapidně dolů od Micronesie, kdy tak nějak skončila stará škola, sledovanost a nastoupila prvoplánovost jak v castu, tak v tématech samotných řad. Sebranka, která je tam ale teď, ta už si v ničem nezadá s regulérním castem Big Brothera, všichni naprosto vymatlaní, nikdo nemá prakticky žádnou hru, nikodo žádná hra a taktika vlastně ani moc nezajímá a co se týče přežívání a nějaké logiky, jsou schopni si sežrat všechno žrádlo během pár dní a pak chcípat hlady. Další dvě selebrity, tentokrát protekční krávy z TAR,  konec. Pro fanouška pořadu je vážně bolestivý tohle sledovat a pevně doufám, že ten pořad už skončí, protože i když se zdálo, že poslední řada se alespoň v něčem povedla, tohle je zase sešup o tři patra níž. Asi nejzajímavější hráč sezóny je blonďatá buznička, která by možná v jiných řadách byla horším průměrem, tady jí ale ani nejde hodnotit, protože všichni okolo jsou až moc vymatlaní, aby měli vypovídající hodnotu. V této řadě mě nebaví už absolutně nic, ani kmenovky, ani soutěže, ani domlouvání těch vypatlaných slepic a kreténů o tom, koho vlastně vyřadí. Podobně produkčně zmanipulovaný TAR už začíná být o dvě kategorie zábavnější než Survivor, nevím co si Probst sliboval o pokračování rok starého propadáku, jestli i za tohle sklidí v USA potlesk, tak je to skutečně národ degenů.

na příspěvěk reagoval kajda.l

kajda.l

kajda.l (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

Na téhle sérii mě děsí jedna věc a to ta která ovládá Survivora snad od Nicaragui, že hned po sloučení vyletí ti zajímavější a v závěru uvidíme Aleca, Wese (místo Chaseho a Fabia) atd. Zatím mě tahle série nevadí, ale ani nebaví. Jen se opravdu obávám, že může být jednou z nejhorších tím že se nic nestane... Postrádá to dobrodružství, přebývá lenost, snaha o to "přežít" nepřítomna. Tým pěti chlapů a dvou že žebrá u Jeffa. Čím má vlastně současný Survivor pobavit, když sledujeme podesáté to samé... Snaha o umělé blindsidy za každou cenu u mě nudí řadu sezón.

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Mám to podobně, musím říct, že ač jsem rád za vyřazeného, protože mě fakt štval, sleduju to pořád dost nezúčastněně. Josh je asi jakože můj favorit, Jaclyn mi s postupem času přijde mnohem lepší, než mi přišla na začátku, Jeremy, Baylor a Natalie jsou nic extra skvělýho, ale z aktuální party jsou mi nejsympatičtější/nejzábavnější. Duo otec/syn mě nebaví, Missy a Julie jsou otravný, Jon mi přijde pitomej, a Alec je tak vylízanej, že to není možný. Kol a kolem určitě jeden z nejslabších castů Survivora za poslední roky, podle toho, jak se to vyvrbí možná i celkově.

na příspěvěk reagoval kajda.l

Reklama

Reklama